Kapittel 4.

3.2K 45 11
                                    

*En måned senere*

«SARAH!! Du er nødt til å våkne nå!» Roper mamma, hun er rasende. Jeg våkner med det samme og merker at hun ikke er full. Eller hun er iallfall ikke like full som hun pleier. Så det at jeg skal på konsert gjør mamma glad? Hvorfor det? Jeg har jo ikke lyst til å se Justin ta av seg klær og svette.

 Jeg spretter opp av senga og stuper inn i dusjen. Jeg bruker veldig lang tid i dusjen med tanke på hva jeg skal i dag. Det er nøyaktig 4 timer til at jeg og Camilla skal på JB konsert. Jeg får prøve å være positiv og en god venninne i dag. Camilla hadde greid å overbevise meg til å komme 3 timer før vi skulle være der. Jeg vet ikke hva vi skal, men siden jeg har bestemt meg for å være en god venninne, så må jeg bare bite tennene sammen.

Etter å ha dusjet i 45 minutter, så bestemte jeg meg for å kle på meg og dra bort til Camilla.

Mammaen min var tydeligvis utrolig glad for at jeg skulle på konsert. Hun hadde laget pannekaker og snakker mye. Noe som hun ikke pleier å gjøre, med tanke på at hun pleier å ha hangover eller være full. Hun babler mye om at jeg kommer til å finne drømmegutten i kveld. Noe som blir enda mer urealistisk. Jeg bestemmer meg for å prøve å delta i hennes gale samtale, i og med at jeg skulle være positiv i dag.

«Da får du kose deg i dag, vennen min. Ha mobilen på og ikke finn på noe tull» Roper mamma etter meg idet jeg begynner å gå mot Camilla sitt hus. Jeg kan bare ikke ta henne seriøs. Hun har aldri vært sånn, eller jo når jeg var 9, men det er lenge siden.

Camilla sitt hus er 100 meter ifra mitt, så det er ikke en lang gåtur. Jeg dinger på, døra åpner seg og jeg ble dratt inn i gangen til Camilla. Dette har jeg aldri opplevd før, og jeg kjenner at jeg faktisk ble litt skremt. Jeg er ikke av den lettskremte – typen, men i dag ble jeg skikkelig skremt.

Jeg så tydeligvis ut som om jeg hadde sett et spøkelse. Camilla så skremt ut, men hun kunne åpenbart kjefte på meg: «SARAH!! Du er 15 minutter for sen! Det er bare 2 timer og 45 minutter igjen!»

«Unnskyld! Mamma hold meg med selskap …» Jeg stopper og hører hvor utrolig dumt det jeg nettopp hadde sagt var.

«Unnskyldningen din er godtatt. Selvfølgelig gjorde hun det! Det er jo en stor dag for oss! Men dette har vi ikke tid til, kom.» Svarte Camilla og dro meg opp på badet. Hun setter meg i en stol og begynner å ruske i håret mitt og studere meg.

«Hva er det du holder på med?» Spør jeg Camilla. Jeg prøver å være seriøs, men en liten latter glepper ut av meg.

«Dette er den viktigste dagen i året. Tror du jeg skal la deg gå sånn?» Hun legger trykk på ‘sånn’ og ser på meg.

«Jeg kan da gå sånn.» Jeg reiser meg fra stolen og kjenner jeg at sinnet bobler inni meg.

«NEI. Sett deg ned i stolen og hold skjeft!» Svarer hun, før jeg greier å bli like sint som henne.

Jeg velger å høre på henne, jeg setter meg ned i stolen og holder skjeft

A/N:

Camilla går litt hardt til verks xD

Q: Hva heter dine to bestevenner?

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now