Kapittel 7.

3.2K 48 7
                                    

Siden vi hadde Meet&Greet, så måtte vi komme lenge før konserten. Vi hadde nå kommet frem og sto helt bakerst i køen. Jeg satte meg ned og begynner å spille FIFA på mobilen. Ja, nå vet jeg akkurat hva du tenker. Selv om jeg ser bra ut eller kanskje har oppført meg som en jente. Så er jeg enda gamle - gutte - Sarah.

Etter å ha spilt en stund, kikker jeg opp på Camilla, det ser ut som om hun snart skal besvime. Jeg bestemmer meg for å være en god venninne og hjelper henne.

«Går det bra?» Spør jeg henne forsiktig.

«Joda. Jeg er bare veldig nervøs. Han er helten min, og nå skal jeg møte ham. Jeg vet ikke hva jeg skal si eller gjøre.» Svaret til Camilla gjør meg litt ubekvem.

Hva skal jeg gjøre? Vi skal jo gå inn hver for oss. Han er jo bare helt fantastisk danser, og når jeg tenker meg om så er han jo flink til å synge. Shit. Camilla har faktisk smittet meg. Jeg legger merke til at Camilla ser på meg, hun forventer nok et svar.

«Da synes jeg du burde si det til ham. Er det noe gutter liker så er det å være direkte og ikke grine. Så si det rett ut og hold tårene dine inne.» Svarer jeg henne. Jeg blir veldig fornøyd med det jeg nettopp hadde sagt. Jeg smiler til henne og gir henne en klem.

«Jenter, hør nå! Dere skal nå få møte Justin Bieber» Damen som snakket ble avbrutt av masse skriking og hyl. Jeg sukket, er det sånn de skal være? «Ro dere ned. Dere som står først skal få lov til å gå inn først. Dere som står bakerst …» Hun peket på oss og fortsatte: «Skal gå inn sist. Dere har nøyaktig 10 eller 5 minutter der inne. Justin bestemmer hvor lenge han vil ha dere inne» gud for en selvopptatt gutt. Han velger hvor lenge. Prøver han å finne en kjæreste eller noe? Damen fortsatte: «Det er kun en av dere som får 10 minutter, eller kanskje ingen av dere. Nå begynner det. Du begynner.» Hun pekte på den første jenta, og dro henne inn i bygningen.

«Sarah, jeg greier ikke dette her. Jeg flipper ut. Hva skal jeg gjøre?» Camilla sin stemme skalv og jeg kunne se at hun gruet seg.

«Duu. Dette skal jo være den beste dagen i livet ditt. Hvorfor gruer du deg sånn? Husk den pustingen du lærte meg for mange år siden. Pust inn med nesen og ut med munnen.» Jeg stoppet opp litt og ble med Camilla når hun pustet. Jeg fortsatte: «Det du skal gjøre er å gå inn der. Du skal smile og si akkurat det du føler for. Husk at om du griner eller hulker misliker han deg …» Jeg var midt inne i talen min da damen sa at det var Camilla sin tur.

Jeg smilte til henne og dyttet henne inn.

Etter cirka 6 minutter var hun ute. Hun smiler fra øre til øre og klemmer meg. Jeg smiler tilbake og holder på å gå vekk fra inngangen.

«Unnskyld, har du ikke lyst til å møte Justin Bieber?» Det var damen som snakket til meg.

Haha, jeg hadde helt glemt at jeg også skulle få møte ham. Jeg nikket og gikk inn i gangen. Det var mange sikkerhetsvakter her. Jeg smilte til hver og en av dem og fortsatte å gå. Jeg går inn i et slags studio, det er ingen her. Eller det er noen, men jeg tror det er fotografen. Jeg ble fort stolt. Jeg hadde rukket å sjekke hvordan disse Meet&Greet- greiene fungerte.

«Justin» Roper jeg. Han er ikke her. Jaja, da får jeg komme meg tilbake til Camilla. Jeg begynner å gå mot utgangen. Da jeg kjenner en hånd griper tak i hånden min.

A/N:

Hmm ..

Q: Hvilken klasse går du i?

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now