Kapittel 32.

2.4K 59 21
                                    

 

«HVA?!» Skriker jeg.

Hvorfor skal vi til New York?! Han kan ikke kidnappe meg helt til New York? Jeg skal jo begynne på skole i New York, så kanskje dette blir gøy? Jeg fikk en gratis VIP flybillett fra Norge til New York. Gudene vet hva vi skal …

«Ro deg ned. Du har to alternativer. Nummer en: Du kan åpne den siste gaven og signere en kontrakt. Eller åpne den siste gaven og få en sprøyte i ryggen.» Justin virker seriøs. Hva skal jeg velge? Jeg får jo åpne gaven min, det er jo bra … men jeg vil ikke signere en kontrakt og jeg vil heller ikke få en sprøyte i ryggen.

«Hva går kontrakten ut på?» Spør jeg irritert. Han har dratt opp den kontrakten to ganger nå. Hva er det med denne kontrakten? Hvorfor er den så viktig?

«Det, vennen, får du ikke vite.» Svarer han mystisk. Okey, Sarah. Nå må du velge. Hvis jeg signerer den ukjente kontrakten vet jeg ikke hva som kan skje. Alt det rare Justin kan finne på, orker jeg ikke å gå gjennom igjen. Men allikevel hvis de skal dope meg igjen må jeg dra til New York. Da går planen på å rømme rett i dass …

«Sarah, du må velge nå.» Presser han meg.

«Greit. Dop meg.» Svarer jeg kort.

Gaven min blir rukket til meg. A4 arket blir mer synligere:

Lady Gaga: artRAVE

New York, July 9 2014.

Meet&Greet and Standing

Sjokket går gjennom meg, men mer greier jeg ikke å reagere før den avtalte sprøyten treffer ryggen min.

***

Øynene mine er tunge. Det føles ut som om jeg har sovet i århundrer, som Tornerose. Men jeg har ikke sovet så lenge, tror jeg. Gudene vet hvor lenge.

«God morgen, vennen.» Sier den altfor kjente stemmen.

Noen tar på skuldrene mine. Jeg støkker, med tanke på at hver gang noen tar meg der skjer det noe dumt.

Øynene mine, som før var veldig tunge, ble fort lette. De spretter opp.

Det tar meg ikke mer enn ett minutt å finne ut hvor jeg befinner meg. Rommet er fult av seter. Rommet er beige. Det sitter en mann på en rad foran meg. Justin står bak meg.

Jeg er i ett privat fly.

«Få de ekle hendene dine vekk fra meg.» Skriker jeg til ham, imens jeg reiser meg. Jeg går bort til en annen plass, i håp om å bli kvitt Justin - noe som blir mislykket.

«Wow, du trenger ikke å være sur.» Han setter seg ved siden av meg og smiler. Han liker at jeg er sur.

«Husker du hva som skjedde?» Spør han, etter stillhet fra meg. Jeg tenker meg fort om. Jeg husker armbåndet, eller minnebåndet og billetten.

Billetten.

Tanken slår meg: Billetten. New York. Fly.

Jeg er på vei til New York, på grunn en Lady Gaga konsert. YEY!!

«Ja?! Det er spørs på hvilken dag du tenker på …» Svarer jeg, unødvendig dum.

«Du vet hvilken dag jeg tenker på, bursdagen din. Eller var det en annen dag, kanskje konserten …?» Svarer han meg, lurt.

Justin ser på meg. Øynene hans er ikke festet på mine, de er en annen plass. Rynkene i pannen er et tegn på at han er i erte-humør. Leppene biter underleppen, som et tegn på at han … nei, Sarah dette tenker du ikke på en gang.

Hvis han tenker på bursdagen min … Hva spesielt hendte da?

Okey, ikke misforstå meg. Jeg er utrolig glad for at jeg skal på konsert, men det er det at jeg ikke har fått vite så mye om det enda. Jeg har veldig mange spørsmål. Som hvem skal jeg gå med? Han kan vel ikke sende meg helt alene?

Også har jeg ikke sett skikkelig på billetten enda. Den kan jo være falsk. Kjenner jeg Justin rett, så liker han å gjøre meg irritert. Allikevel så vil han også gjøre meg glad, så der er jeg usikker …

Han nevnte også konserten. Hva hendte da? Jo, han gjorde meg flau. Tenker han på det som skjedde senere, eller? Arr, hvorfor må han være så mystisk. Jeg orker ikke mer hemmeligheter.

«Justin, hvorfor gjør du dette?» Spør jeg usikkert.

Han svarer likegyldig: «Sarah, du fylte 18. Det er ikke noe som skjer hver dag. Uansett så fant jeg ut at du liker Gaga, så derfor fikk du konsert billetter. Grunnen til at du fikk i New York, er fordi jeg skal fikse noe der. Så jeg tenkte jeg slo to fluer i en smekk … Og det minne armbåndet ...» Han stopper, reiser seg fra setet sitt og går.

Hvorfor går han? Var vi ikke inne i vårt første seriøse samtale?

A/N:

Q: Hva tror du Sarah får i gave? Greier du å gjette hva de skal i NY?

.

Orker du ikke å svare, skriv MER!! <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now