Kapittel 47.

945 37 10
                                    

Jeg reiser meg fort opp. Spurter ut og langt vekk fra Justin. Det rare er at jeg ikke blir forfulgt av Justin.

Tårene triller. Jeg prøver desperat å holde dem inne. Nå har jeg ett skikkelig vanskelig valg å ta. Jeg må enten bli modell, skuespiller, sanger og berømt, eller få mamma sparket og ikke dra på konsert. Tårene triller enda mer. Mamma har slitet mye med å finne en jobb etter at pappa døde. I og med at hun har vært full og sliten så er det ingen som vil ha henne. Men denne jobben ville det, og jeg kan ikke ødelegge det.

Jeg har også ett utrolig stort behov for å møte Lady Gaga. Jeg er virkelig nødt til å fortelle at hun reddet meg. Jeg må fortelle henne hvor utrolig hun er. Jeg er nødt til å fortelle alle følelsene jeg har holdt inne i meg.

Men jeg har ikke lyst til å spille inn en musikkvideo. Jeg er ikke flinkt til å spille (foran kameraet altså). Jeg hater å være foran kameraet.

En duett med Justin er vel egentlig ikke så veldig galt. Det som er dumt med det er at jeg kommer til å bli berømt. Jeg kommer til å bli berømt fordi jeg synger med Justin Bieber. Jeg har ikke lyst til å bli berømt på grunn av det. Jeg vil bli berømt fordi jeg danser.

Justin kommer også til å hjelpe meg økonomisk. Dette er noe jeg virkelig trenger. For dette ballett universitetet i USA, det er veldig dyrt. Noe jeg egentlig ikke har råd til. Men grunnen til at jeg valgte dette universitetet er fordi hvis jeg skal bli oppdaget så er det de som kan fikse det.

Hva skal jeg velge?

A/N:

OMG!! Vi har nådd 70K !!

.

Q: Hva velger hun?

.

Orker du ikke å svare, skriv MER!! <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now