Kapittel 33.

2.3K 60 17
                                    

«Se …» Han kommer tilbake, denne gangen med pakken min. Han finner frem minnearmbåndet og fester det til hånden min. Han smiler og kysset hånden min.

Jeg ser nærmere på symbolene.

‘Ballett skoen representerer hva du er flink til og hva du elsker. Mikrofonen er der fordi du kan synge, fordi du må minne deg selv på at du virkelig kan synge. Hjertet symboliserer alle som elsker deg og alle du elsker. Firkløveren skal bringe lykke, grunnen til at det står ‘Blessed’ på den er fordi du er velsignet.’ Stemmen til Justin går gjennom hodet mitt.

Jeg smiler. Ingen har gitt meg en så minneverdig gave før.

 Justin graver i presangen min. Etter A4 arket - billettene. Ha gir de til meg og fortsetter: «Disse billettene er dine. Camilla kommer noen dager før konserten, så dere to skal på konsert. Dere får møte henne noen timer før konserten. Disse billettene er ikke vanlige Meet&Greet, dere får også lov til å tilbringe tid sammen med henne. Jeg tror dere skal være der i en time. Camilla har fortelt meg hva dere gjorde før dere kom på min konsert. Akkurat det samme skal dere gjør før dere skal på Gaga konsert. Og ja, de er ekte.» Han smiler.

«Ehm … Justin … Jeg vet ikke hva jeg skal si …» Begynner jeg, men jeg blir avbrutt av tårer som setter seg fast i halsen.

Jeg skal faktisk på en Lady Gaga – konsert. Den dama som har forandret livet mitt. Hun var terapien min når pappa døde. Hun var det lille positive i hverdagen min. Hun var den som forandret meg. Hun var den som holdt meg i livet.

Nå skal jeg møte henne og se på konserten hennes. Livet kan ikke bli bedre. Jeg kommer til å huske denne dagen for resten av livet mitt. ‘Den dagen jeg møtte Lady Gaga’

Tårene strømmer.

«Sarah, husj … Du trenger ikke å begynne å grine.» Kommenterer Justin.

Jeg tørker fort tårene mine og svarer seriøst: «Jeg gren ikke. Men tusen takk Justin. Dette er den beste bursdagsgaven jeg noen gang har fått. Tusen takk.»

«Bare hyggelig. Men det er noe jeg må ha svar på …» Begynner han.

Jeg ser rart på ham. Hva er det nå han vil? Skal han ødelegge den koselige samtalen vår?

A/N:

Q: Skriv gjerne hva historien din heter <3

.

Orker du ikke å svare, skriv MER!! <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now