Kapittel 22.

2.8K 58 20
                                    

«Den skal du bruke, uansett hva du sier. Du får forresten ikke lov til å se deg i speilet.» Erter han meg. Jeg må selvfølgelig snu meg for å se meg selv, men før jeg ser meg selv blir alt svart.

«Bieber!» Er det eneste jeg får sagt før jeg sovner.

***

«Sarah …» Du er nødt til å våkne, du skal bli pyntet.

Jeg våkner brått. Sinnet bruser inni meg. Jeg kan se Justin smile lurt på andre siden av rommet. Sinnet eksploderer. Jeg tar fart og slår til ham rett i ansiktet. Han ser overrasket ut. Jeg smiler til ham. Før jeg får gjort det igjen, blir jeg båret bort til en stol. Jeg spenner og spreller alt jeg kan, men Kenny er for sterk. Kenny setter også på håndjern og surrer et tau rundt meg. Jeg sukker. Nå sitter jeg i knipa.

«Watch it Forest. Jeg ville ikke gjort det hvis jeg var deg.» Sier han bare. Jeg smiler glad tilbake. Det fortjente han!

«Du hadde godt av det. DU FORTJENER DET. DU ER EN BORTKJEMT LITEN DRITT …» Lenger kom jeg ikke før alt ble svart, igjen.

«SARAH FOREST! Nå må du våkne, hvis ikke kysser jeg deg!» Sier Justin lurt. Jeg åpner øynene og skal til å slå til han igjen, men Kenny tar tak i meg.

«Slipp meg, Kenny. Jeg må gjøre det. Han fortjener det. Han er en liten dritt!!!» Skriker jeg til ham. Kenny rister på hodet. Etter en stund får jeg nok av å prøve få meg vekk fra grepet hans.

«Greit. Hvor mye er klokken og hvilken dag er det?» Spør jeg surt.

«Klokken er kvart på seks, og det er maskeradeball idag.» Svarer Justin.

«Men jeg har ingen ting å ha på meg!! Jeg har ikke pyntet meg, jeg er ikke klar.» Jeg får helt panikk.

«Slapp av. Vi måtte bare dope deg ned litt for å sminke deg … og kle på deg … og fikse deg.» Sier han.

Jeg ser på meg selv. Jeg har på meg en gull-farget kjole, noen høyhælte sko, håret mitt er satt opp også holder jeg en maske i hånden min.

«Takk dere! Jeg ser jo faktisk bra ut! Men hvorfor dopet dere meg ned så mange ganger?» Spør jeg uskyldig.

«Bare hyggelig, Forest! Det har vi ikke tid til å forklare nå. Daten din er her snart, og jeg tror ikke du vil gi så godt første inntrykk om jeg er her.» Han smiler lurt, og forsvinner opp trappen.

Jeg sukker og ser meg selv i speilet. Jeg har på meg en gull-farget kjole. Det er faktisk den siste kjolen jeg hadde på meg i butikken, tror jeg … Jeg ser ut som en prinsesse. Skoene passer perfekt, masken er nydelig, håret mitt er ubeskrivelig fint og det beste av alt – jeg ser ut som en jente!

A/N:

Q: Skriv hva historien din heter under <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now