Kapittel 18.

3K 51 30
                                    

«Du var jo helt fantastisk! Jeg har aldri sett noen så flinke til å danse før!» Sier han med en gang døren er lukket. Jeg smiler, men tar det av meg med en gang. Jeg skal ikke være med ham, han er teit!

«Hva gjør du er? Skal ikke du være på turne?» Spør jeg rastløst.

«Jeg ville støtte deg … Og nei.» Svarer han stille.

«Hva har du nå gjort?» Spør jeg skeptisk.

«Jeg har ikke gjort noen ting. Kom» Svarer han og drar meg med han. Han holder meg utrolig nok veldig godt fast. Denne gangen prøver jeg ikke å stikke av. Jeg er så sliten etter eksamen.

«Sarah … Du må våkne.»

Jeg ser meg rundt i rommet. Jeg er hjemme og ligger i sengen min. Justin er her også. Jeg sukker. Jeg setter meg opp i sengen og merker at jeg har på meg pysj. Jeg ser stygt på Justin.

«Du kunne ikke sove med strutteskjørt» Svarte han fort.

«Hva gjør du her?» Spør jeg frekt.

«Vi må snakke.» Svarer han stille.

«Javell, så få fart på deg da.» Svarer jeg surt.

«Det jeg gjorde mot deg var frekt, det var ikke meningen å binde deg fast. Det var bare det at du kom sikkert til å stikke av … og jeg ville så gjerne bli kjent med deg.» Sa han forsiktig.

Jeg skal til å si noe, men han avbryter meg: «Det med strippingen var for mye. Jeg skulle aldri ha gjort det …»

Jeg begynner å le. «Ja, for det mener du ikke! Hvis jeg hadde spurt om å gjøre det en gang til så hadde du nok svart ja.» Spytter jeg tilbake.

Han så flau ut, men fortsatte: «Derfor skal jeg overnatte her i to dager. Så kan du gjøre akkurat det du vil med meg.»

Jeg rister på hodet: «Du får ikke lov til å være her i to dager» Spytter jeg tilbake til ham.

Han smiler enda mer enn før og svarer «Synd, for mammaen din synes det er en god ide, og det ser ut til at hun gleder seg»

Jeg ser ned i gulvet. Søren mamma har alltid likt Justin. Det er sikkert derfor hun liker Camilla så mye – nettopp fordi hun liker ham. Jeg bestemmer meg for å gå med på det, og gjøre disse to dagene til to lange og slitsomme dager. Selvfølgelig for Justin, jeg skal bare nyte det.

«Greit. Jeg har vel ikke noe valg da? Du får begynne med å ta oppvasken» Jeg peker på døren og legger meg til å sove igjen.

«Sarah …» Sier en kjent stemme. Det er noen som rister i meg. Jeg snur meg med rumpen mot ham. Kjenner plutselig at det er noe kaldt på den, den blir skvist. Jeg reiser meg raskt og slapfacer Justin.

«Au, var det vits?» Spør han surt. Jeg smiler, akkurat det fortjente han. Det er ikke vanlig å ta på andre sine rumper.

«Ja, det var faktisk det. Hva vil du nå?» Svarer jeg ham, surt. Han begynner å le, jeg ser bare dumt på ham.

«Jeg har tatt oppvasken, vasket hele huset …» Jeg skal til å avbryte ham, men han setter seg må sengen og gir tegn til at jeg skal være stille. Jeg blir litt forhekset av de nydelige øynene hans. Sarah, ta deg sammen.

«Jeg har vasket der det går an å vaske. Det er ikke mer husarbeid igjen» Han smiler, tydeligvis fornøyd med knipa han satt meg i. Jeg tenker meg om. Jeg skal jo på skolen i dag. Jeg kan be han holde seg vekke fra meg. Jeg blir enig med meg selv og sier: «Greit. Du kan være hjemme her hele dagen, imens jeg er på skolen. Du får lov til å gjøre akkurat hva du vil. Vil du unnskylde meg, jeg skal bare dusje og fikse meg.» Jeg nærmest stuper inn i badet og begynner å dusje.

Jeg begynner å nynne på ‘Baby’. Jeg legger også merke til at den er veldig fengende. Når jeg er ferdig gå dusje, går jeg ut på soverommet mitt, imens jeg nynner på ‘Baby’

Blikket mitt vandrer rundt i rommet, mot kleskommoden min. På veien bort legger jeg merke til at Justin enda sitter på sengekanten min. Han studerer meg skikkelig nå. Jeg ser rart på ham. Hvorfor er det så gøy å se på en som går med håndkle rundt seg? Det er da jeg legger merke til det – Jeg er naken.

A/N:

Q: Skriv hva historien din heter under <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now