Kapittel 29.

2.5K 58 12
                                    

*FLASHBACK OVER*

CAMILLA SITT POV OVER

«...» Jeg er helt tom, tom av ord.

«Sarah ... ehm ... du smiler ikke lenger ...» Hun avbryter gjenfortellingen sin.

Jeg greier ikke å tenke helt. Hun - Camilla - skysset drømmeprinsen min! Min aller beste venninne skysset min prins.

«Nei, jeg smiler ikke mer ...» Svarer jeg henne. Surt.

«Sarah ... det var ikke meningen å gjøre deg sur eller lei deg. Det bare skjedde liksom ... jeg skjønner at du trenger litt tid på å tenke på dette. Ring meg når du er klar.» Hun smiler til meg og går ut døra.

Nå sitter jeg alene. På dette alt for hvite rommet. Det hvite sykehusrommet.

***

«Hei, mitt navn er Anita.» hun tar meg i hånden - rister den og smiler til meg. Jeg smiler tilbake, og svarer likegyldig: «Sarah, her.»

«Så mammaen din sa at du hadde lyst på en time. Så her er du. Var det noe spesielt du tenkte på?»

«Ja, det var noe spesielt ... men du får ikke lov til å si dette til noen?» Spør jeg psykologen min.

«Nei, jeg trenger ikke å si noe om du ikke vil.»

Okey, når skjer det. Skal jeg si det til henne? Skal jeg si det til en vilt fremmed at jeg har vondt. Vondt i hjerte. Jeg har vondt i hver eneste nerve i kroppen og jeg tror det er fordi drømmegutten viste seg å være en ... Ja hva er han? Det eneste han sa den kvelden var ting om han. Han kommenterte ikke en gang, at jeg hadde fin kjole. Han sa ikke en gang, at jeg så pen ut. Han ødela avgangsballet mitt. Den lille idioten.

Jeg kan ikke si det til henne. Hun kommer til å begynne å le av meg. Jeg vet jo ikke om det er grunnen en gang ... Man besvimer ikke av et knust hjerte. Men allikevel så må jeg si noe. Jeg må få vekk denne vonde smerten.

«Jeg har vondt i hjertet mitt ...» begynner jeg. Jeg ser ned fra gulvet og opp til damen. Hun ser skremt ut. Jeg fortsetter likevel: «Jeg har vondt i hjerterota mi og jeg besvimer, bare sånn ut av det blå. Hvorfor? Hvorfor har jeg så utrolig vondt?»

De neste timene går utrolig fort. Anita viste seg å være utrolig god i jobben sin. Hun spurte mange spørsmål, som for eksempel: Reiser jeg meg for tidlig? Har jeg angst, smerte eller hatt noen ubehagelige opplevelser? Om jeg har sett blod, brekt meg eller om jeg har diaré?

Svaret på dem er nei, kanskje, kanskje, ja, nei, nei, nei.

Vi har kommet til konklusjonen at jeg besvimte på grunn av de to kanskje ene og jaen. Jeg har hatt angst, smerte og ubehagelige opplevelser. Alle på grunn av gutter, og mest på grunn av Justin Bieber.

A/N:

VI HAR FÅTT 10K!!! TUSEN TAKK!! <3 Tusen takk til alle som har giddet å lest, kommentert og stemt. Det betyr utrolig mye :) Til dere som ikke gidder - gidd.

.

JEG FIKK NETTOPP BILLETTER TIL LADY GAGA I OSLO!! Så jaa.. Jeg er litt (kanskje utrolig mye mer) glad akkurat nå :)

Q: Feir under og skriv jippy!

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now