Kapittel 2.

3.5K 65 8
                                    

  //Status: Redigert //

Kapittel 2.

Sånn, nå fikk jeg utløp for alt jeg ikke liker med jenter, men allikevel alle er ikke perfekte. Dette var ikke ment for å angripe noen. Som sagt; ingen er perfekte.

Uansett. Jeg har nesten ikke sagt noe om Camilla. Så her kommer introduksjonen om henne: Hun går også på danselinja. Camilla er utrolig flink til å danse. Hun er skikkelig jentete men hun prøver å ikke være så jentete når vi er sammen. Også den aller verste delen med henne: hun er helt gal etter Justin Bieber.

Uhg. Justin Bieber. Han er en selvopptatt liten dritt unge. Jeg har egentlig utrolig mye imot ham. Han er rik, snobbete og oppfører seg helt idiotisk. Han er skikkelig selvopptatt og oppmerksomsyk.

Jeg misunner ham for en ting, og det er at han kan kjøpe alle videospilla som finnes. Det må være himmelen! Han synger også bra og utseendet er ganske ok. Ellers så ser jeg ikke hvorfor folk, eller de såkalte «Beliebers» elsker ham så høyt?! Camilla er jo bare en av mange millioner da. Hun har, som alle andre «Beliebers», CD-er, plakater, klær, parfymer (ugh) og alle suvenirer av Bieber.

Men så er jo jeg også fan av noen. Så jeg skjønner egentlig litt hvorfor de liker ham. Er det en ting mamma har lært meg så er det det at vi er forskjellige.

Nå lurer du sikkert på hvem jeg er fan av og nå skal du få høre. Jeg er en del av «Little Monsters». Som vil si at jeg er mer enn en fan av Lady Gaga. Jeg trenger vel ikke å forklage hvem hun er, sant?

Hun er en av de sterkeste kvinnelige eksemplene verden har i dag. Hun har for eksempel skrevet sangen «Born This Way», som jeg er helt sikker på at du har hørt! Et annet kjennetegn er at hun går med utrolig spesielle klær.

Uansett, Jeg er på en måte i «Monster» - familien. Der Gaga er moren til alle tilhengerne. Hun gir råd, tips og ros til monstrene sine og hjelper oss når vi trenger det. Dette høres sikkert helt tullerusk ut, men det er sant. For de som ikke har en mamma eller pappa, så er dette en grei måte å late som om en har en, på en måte.

Men Lady Gaga er ikke bare en mamma, hun er også et utrolig stort forbilde. Hun har arbeidet hardt med å kommet seg der hun er i dag, som gir unge artister mer selvtillit. De får håp om at en dag skal de også bli sånn som Lady Gaga. Hun hjelper også tilhengerne som har hatt det vanskelig gjennom musikken hennes.

Men den aller viktigste grunnen til at jeg er tilhenger av henne er fordi hun tørr å være seg selv. Hun tørr å gå med helt crazy klær, hun tørr å stå opp for sine og fansens meninger. Hun er rett og slett seg selv!

***

Det er ukedag, som betyr at det er skole. Vi har 20 minutter igjen av kjemi-timen, og jeg er utrolig irritert på meg selv. Siden jeg også er en jente, så betyr det at jeg også kommer til å forelske meg. Wii. Så da har jeg har falt pladask for han som sitter en rad foran meg.

Han sitter og jobber. Glemte jeg å nevne at han er smart, og kjekk? Han er bare helt perfekt! Pust, pust, Sarah. Han ser så bra ut når han skriver. Slutt, Sarah!

Det korte fyldige håret passer perfekt rundt det nydelige fjeset hans. Øynene hans er perfekte, de krystallklare øynene, er noe jeg bare blir helt betatt av. Så er det den munnen, den altfor fyldige munnen, som helt sikkert er laget av en Gud! Åh, han er så perfekt! Nå holder det Sarah!!

Det er jo helt ironisk at jeg skal ha kjemi med ham. Vi snakker jo ikke akkurat sammen, og om han ser på meg rødmer jeg skikkelig opp. Også rødmer jeg enda mer bare fordi jeg blir flau over at jeg rødmet. Jaja, livet er ikke akkurat fantastisk, men kanskje vi kommer til å snakke sammen en gang? Ikke vet jeg. For alt jeg vet så kan det være at han synes jeg er rar, eller kanskje utrolig pen? Jeg velger å tro på det siste.

Der ringer skoleklokken ut, timen er ferdig. Jeg ser på ham en siste gang, før jeg begynner å pakke sammen bøkene. Jeg kjenner at blikket hans brenner i ryggen min. Jeg går med raske skritt ut mot døra, i håp om at jeg ikke rødmer. Jeg prøver å unngå blikket med drømmegutten. Men det er noe annet som fanger oppmerksomheten min. Det er noen som klyper meg i rumpa!

Forfatterens oppmerksomhet:

Spenningen øker ..

Kjenner du deg igjen i Sarah? Fan av Justin? Hvor høy er du? (<- Haha random)

Sosialenettverk:

Twitter: MisssaharaFate For ny informasjon om histore og nye oppdateringer!

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now