Kapittel 40.

1.8K 47 17
                                    

Panikken strømmer gjennom meg. Alle fire går fort til verks. Den minste av dem går bort til døra, han kikker ut vinduet. Han holder sikkert vakt, siden dette er lagt i fra lovlig. De tre andre kommer stormene bort til meg, med Kenny i ledelsen. Muskelmannen løper bort til meg. Ynkelig prøver jeg å gå inn på badet igjen og låse døra. Men jeg kommer ikke så langt. Muskelmannen lukker dessverre raskt opp døra, og tar tak i magen og hofte – området mitt Han løfter hjelpeløse meg bort til sengen min. Jeg blir fort presset med hodet først ned i dyna. Hendene mine blir tvingt bak ryggen min. Jeg prøver alt jeg kan i å komme meg løs, men det resulterer bare med at Kenny og den andre mannen holder meg igjen. Muskelmannen begynner å tvinne et tau rundt armen min. Da Kenny kommenterer: «Knytt stramt, hun er en mester på å rømme.» Han får et litte krumt tilbake. Jeg kjenner at blodtilførselen sliter med å kommer gjennom. Det begynner å bli litt for stramt. Refleksen min rykker løs. Jeg prøver alt jeg kan for å få meg løs fra politigrepet. Mennene begynner å bli sinte, fordi muskelmannen strammer bare enda mer på tauet. Jeg klynker og slutter fort med all motstand.

Jeg begynner å finne ut hvorfor Justin var så snill med meg i morges. Dette har sikkert vært planen lenge. Og det verste av alt er at den fungerer også. For nå er jeg skikkelig fast spent. Beina mine er også knyttet sammen. Jeg sitter i en stol, og Kenny gir meg informasjon til senere: «Nå skal vi løfte deg ut til Justin. Du kan også velge å gå selv, men da må du ikke finne på noe tull. Når vi da er ute i bilen, vil jeg, nei jeg kommer til å tvinge deg inn i bilen. Du skal sitte i fremsetet, ved siden av Justin. Der skal han ta på deg et bind for øynene og du skal ikke protestere. Du skal også smile gjennom hele turen. Og om du ikke gjør det kommer Justin til å legge til mer til kontrakten. Og det vet vi begge at du ikke vil, enig?» Han stopper og jeg nikker. Jeg vil ikke ha mer på den kontrakten. «Okey, da er vi enige. Vil du gå selv eller må vi løfte deg?» Spør Kenny likegyldig, som om det var det vanligste spørsmålet en kan spør.

«Jeg kan gå selv, men da må dere ta av tauet rundt håndleddet mitt.» Befaler jeg.

Det kommer en lav latter fra Kenny, så svarer han: «Da skal du bli løftet.» Mer sier han ikke før han løfter meg og går ut av døra. Siden jeg er meg, begynner jeg å gjøre motstand. Men uheldigvis er Kenny for sterk.

Når vi endelig kommer ut i det blå, holder Kenny enda meg. Jeg ser ingenting, i og med at jeg blir løftet i et brannmanngrep. Jeg blir satt ned og ført inn i en bil, som jeg kan gjette på at det er Justin sin bil. Jeg setter meg til rette i setet, og snur meg til høyre siden. Jepp, der sitter han. Han smiler også, som minner meg på at jeg også gjøre det. Jeg prøver hardt med å smile. Det er ikke så lett, fordi det sitter en ond gutt ved siden av meg. Jeg vet akkurat hva du tenker på nå ja; Nei, Justin Bieber er ikke ond. Men der tar du inderlig feil. Fordi en snill gutt gjør ikke en ikke-belieber til One Less Lonely Girl, når hun skulle på do. En snill gutt kidnapper ikke tre ganger for så å gjøre noe hun ikke vil. En snill gutt gir ikke en jente – meg – et valgt om å velge mellom familien og en superstjerne. Nei fordi en snill gutt skal være snill og gjøre andre glade. Det er ikke han, i alle fall ikke mot meg.

«Her, snu deg Sarah.» Sier Justin faktisk litt hyggelig. Men jeg vurderer faktisk å forbli snudd i motsatt retning som ham. Han kommer til å gjøre det bind foran øynene til en stor ting. Men siden jeg ikke vil ha mer prikker på kontrakten, snur jeg meg med et stort smil rundt munnen.

«Forest, du blir flinkere og flinkere. Lukk øynene dine …» Sier han, denne gangen litt mer stille. Jeg gjør selvfølgelig det jeg får beskjed om – lukker øynene mine.

Jeg kjenner at Justin tar på håret mitt. Jeg skvetter faktisk også, noe som får Justin til å små humre. Han beveger de opp til hodebunnen min, og begynner å massere den. Av en eller annen merkelig grunn så liker jeg det. Men jeg greier å holde masken min. Etter masseringen så beveger han hendene sine ned til pannen, så over til hver sitt kinn. Jeg er helt sikker på at han smiler akkurat nå. Jeg greier ikke å holde inne sukke mitt lenger. Jeg hadde faktisk rett, han kom til å gjøre det til en stor ting. Helt til slutt tar han den ene pekefingeren over underleppen min. Dette får meg til å støkke. Hvorfor skal han gjøre det? Musklene mine stivner.

«Slapp av Sarah, jeg skal ikke skade eller kysse deg.» Kommenterer Justin rolig. Dette får meg til å slappe av litt. Men like etter tar han noe over øyne mine. Endelig. Nå er han ferdig. YES!

«Okey, da er vi klare. Så det som skal skje nå er at du skal svare ærlig på alt jeg spør om. Du får heller ikke lov til å se.» Sier han, imens bilen beveger seg.

«Hva er din yndlingsfarge?» Spør Justin.

«Hva skal du med den?» Spytter jeg tilbake. Hvorfor skal han vite det? Er dette en sånn jeg-har-lyst-til-å-bli-kjent-med-deg-bil-samtale? For det gir ikke mening. Hvorfor vil Justin i det hele tatt ha noe med meg å gjøre?

«Det er for meg å vite og for deg å finne ut.» Svarer han rolig. Jeg greier ikke å la være å begynne å le. Mener han faktisk alvor? For dette begynner mer å føle ut som jeg snart skal dø eller noe.

«Forest, bare svar. Ellers kommer den kontrakten til å bli mye større.» Truer han meg.

«Rød» Svarer jeg. Begynner faktisk å bli litt redd den gutten.

«Hvorfor den fargen?» Spør han nysgjerrig.

«Ballett skoen min er den fargen.» Svarer jeg lett tilbake.

«Favoritt plass i hele verden.»

«Norge. Dansehallen»

«I utlandet da?» Spør han, trolig litt irritert.

«Ummm … En plass der det er varm og der det er god mat.» Svarer jeg. Jeg er faktisk veldig fornøyd med svaret mitt.

«Har du noen gang vært forelsket før?»

«Nei.»

«Lyver du?»

«Nei.» Egentlig så lyver jeg. Fordi jeg har egentlig vært forelsket. Faktisk veldig forelsket. I Toby. Men den følelsen ble slukket da jeg fant ut at Camilla og Toby dater. For de passer faktisk veldig godt sammen.

«Sarah, husker du hva som skal skje når du finner på noe tull eller lyver til meg?» Påpeker han. Han er helt sikkert klar over at jeg vet det. Men i dag later vi som om at jeg ikke vet det.

«Nope.» Svarer jeg kort.

«Forest da … Hvis jeg sier ballkjole og prøverom. Hva tenker du på da?» Han er helt sikker på at jeg vet det. Skal jeg lyve til ham? Nei, for han husker jo hva som skjedde.

«Greit. Du tok meg. Jeg husker det. Fornøyd nå?» Innrømmer jeg.

«Ikke helt, vennen …» han tar en liten pustepause, eller mer en pause. Fordi han legger hånden sin på låret mitt. Jeg hater når han kaller meg for ‘vennen’. Da tenker han ikke klart. Jeg prøver å ta vekk hånden, men han vil ikke ta den vekk.

«Ta vekk den ekle hånden din!» Roper jeg.

«Watch it Forest, jeg sa at jeg ikke var ferdig enda.» Svarer Justin, med en dyp tone.

A/N:

Q: Liker du bad boy Justin?

.

Orker du ikke å svare, skriv MER!! <3

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now