Kapittel 50.

639 34 21
                                    

Øynene hans, de nydelige nøttefarget-øynene. De skinner som en stor diamant. De er så ubeskrivelig vakre.

Det er nå jeg ser det. Det er nå jeg ser det. Det er nå det skjer.

Jeg tar motet og fester armene mine rundt nakken hans. Jeg smiler stort. Justin blir med ett veldig rar i utrykket. Jeg leser nysgjerrighet og irritasjon, og ser også et lite glimt av iver. Han smiler, skikkelig stort og skal til å åpne munnen. Men blir avbrutt av meg.

Jeg klisjer leppene våre sammen. Jeg skyver alle tankene mine vekk. Jeg aner ikke hvorfor jeg gjør dette, men det passer, synes jeg. Det er den perfekte «første kyss» - scenen. Vi står på stranda, i USA. Det er varmt, og solnedgang. Drømmegutten ser på meg som om jeg er laget av glass. Jeg elsker livet!

***

Perfekt kjærest - Sjekk

Perfekt fremtid - Sjekk

Lady Gaga konsert - Nesten sjekk

Nesten et helt perfekt liv - Sjekk

Sommerferien er over. På de to siste månedene har jeg fått en kjærest, og det mine lesere er Justin Drew Bieber. Etter det fantastiske skysset vårt på stranden gikk vi på mange dater og hadde en utrolig sommer sammen! Nå har jeg flyttet inn til ham.

Jeg har også sagt ja til kontrakten/parringsdealen. Så jeg skal være med i «Confident» - musikkvideoen hans, der jeg spiller hun som ender opp med å skysse Justin. Jeg skal også synge en duett med ham, noe som skal spilles inn senere i dag. Også er det de to siste delene på kontrakten: hjelp økonomisk og være kjæresten hans. Disse to er vel, innført.

Noe jeg også skal denne uka, er Lady Gaga - konserten. Jeg gleder meg utrolig mye! Endelig! Camilla skal også komme bort, eller ta flyet fra Norge. Hun er nok her en dag før konserten. Wii!

Jeg begynte også på den ballettskolen. Men det viste seg at det ikke var noe for meg i det hele tatt! De var veldig strenge, selvfølgelig, men de var altfor seriøse. Noe som ble for mye for meg; jeg glemte helt at jeg elsker å danse. Jeg fikk meg heller ikke noen venner, mest fordi alle var for opptatt av å danse og være divaer. Så jeg droppet ut av skolen, jepp jeg vet hva du tenker: Nå gikk den drømmen i vask. Men det er ikke sant, for jeg danser fordi jeg synes det er kjekt og ikke fordi jeg vil bli profesjonell-danser. Det har jeg funnet ut.

Så derfor måtte jeg prøve å finne ut hva jeg ville gjøre, resten av livet. Jeg gikk derfor på mange kurs og sånt, men jeg fant ikke noe. MEN! En dag lå det plutselig en helt ny MacBook på skrivebordet mitt. Jeg fikk jo panikk, for den tingen der er jo dyr, men over til poenget: Det lå en lapp på skrivebordet, der det sto:

Hei,

Enhjørningen min!

Denne Mac' en er til deg. For i dag er det to måneder siden vi hadde det utrolige kysset på stranda. (Spar ett til meg, når jeg kommer hjem).

Jeg har lastet ned flere programmer til deg. Jeg tror du kommer til å kose deg med alle sammen!

Xoxo Justin

Ps: Legg merke til hva det står.

Først: Ja, han kaller meg for enhjørningen hans. Men til mitt forsvar så var det ikke noe jeg valgte. Så dere får ikke lov til å dømme meg for det.

Også var det det med de programmene. Jo, nå skal du høre. Han lastet ned word, et danseprogram og syngeprogram. Ikke visste jeg da hva jeg skulle gjøre med dem, spesielt word. Når jeg da gikk innpå internett den dagen, var startsiden en plass som heter Wattpad. Det er altså en nettside der amatører og forfattere skriver bøker. Jeg forsto ikke hva Justin ville at jeg skulle gjøre der, men så la jeg merke til hva Justin hadde skrevet helt nederst på brevet mitt: Ps: Legg merke til hva det står. Jeg lette først rundt på nettsiden, men etter hvert så jeg hva han hadde fått gravert på Mac' en min:

"All You Need Is A Little Imagination"

"Walt Disney"

"Blessed"

Også til slutt:

"Some Stories Stay With Us Forever"

"Jeg elsker deg, Enhjørningen min"

Det var da jeg forsto det. Det var da jeg begynte på min aller første historie. Det var da jeg begynte på mitt aller største eventyr, og jeg er evig takknemlig for at Justin Bieber frelste meg.

A/N:

Det tok femti kapitteler før det skjedde, men det var verdt det. <3

.

Dette er dessverre slutten. Jeg hadde egentlig ikke planlagt å slutte av her, men jeg ble utrolig fornøyd med den åpne slutten. Det er en slutt som dere må tolke dere frem til :)

Jeg håper dere likte like mye som meg; å være med på denne fantastiske reisen! :) For å få 90K, er helt uvirkelig og TUSEN TAKK!!

TUSEN HJERTELIG for alle som har giddet å kommentere og stemme på meg og min histore!! Jeg evig takknemlig!

Men dere får ikke bli kvitt meg så lett! Jeg har nemlig begynt på en ny fanfic, denne gangern om 1D! Jeg håper dere vil sjekke ut den!

Q: Hva synes dere om hele historien? Husker du noen spesielle "scener", noen som var favoritter? Noe du lurer på angående denne historien eller meg? Bare til å spørre! :)

.

(Siste gang jeg sier dette, nå)

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

TUUUUUUSEN TAKK!!!

//Det kommer snart en stoor takk + opplevelsen min. Ikke slett historen fra biblioteket deres. Takk!//

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now