Kapittel 1.

6K 69 13
                                    

//Status: Redigert //

Kapittel 1.

Hei, mitt navn er Sarah. Jeg bor i Norge, med moren min. Jeg liker å spille FIFA og spille fotball, og henger som regel med guttene. Folka som henger med meg vil nok beskrive meg som ei typisk guttejente: Jeg misliker sminke, parfyme og andre skjønnhetsprodukter. Jeg trives rett og slett med gutta.

Jeg er også en jente på 17 år, går forresten siste året på videregående. Jeg går danselinja, der ballett, moderne- og jazzdans er hovedfokuset. Selv om jeg går på denne skolen, så betyr det ikke at jeg er interessert i å gå her.

Dans; er egentlig noe jeg misliker! Huff. Nå lurer du sikkert på hvorfor en jente som meg danser. Ja nå skal du høre; moren min (og før faren min) de skulle absolutt ha meg til å danse. Siden jeg for kjempe lenge siden danset, så skulle de selvfølgelig tvinge meg til å danse på videregående også. Jeg elsket (merk deg at det er bøyd i fortid) å danse, jeg var nok også flink i det, men nå hater (kanskje ett sterkt ord, men det er sant) jeg det! Det er grusomt og jeg misliker det! Men siden jeg lovet pappa, før han dro. Så derfor danser jeg i dag.

Som jeg har sagt har jeg har for det meste kompiser, men jeg har også én venninne: Camilla. Vi har vært venninner siden barnehagen. Hun er utrolig snill, støtter meg og det aller beste - hun vet alt om meg. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror vi er bestevenninner. Selv om jeg ikke liker å være med jenter, så er Camilla ett unntak.

Grunnen til at jeg egentlig ikke liker jenter er fordi de skal være så «fisefine». De må alltid pynte seg med all den sminken og overdose seg selv med parfyme. De ser jo alle ut som Barbie-dokker! Ikke nok med det men de lyver mye og baksnakking er også noe de gjør. Det er en ting til jeg misliker ekstra mye: de griner, syter og er skikkelig pysete. Kan de ikke bare bite tennene sammen?

Jaja, så er jeg også en jente, men jeg er en «guttejente». Det er en forskjell. Jeg har ikke meter med brunkrem i fjeset; jeg bruker faktisk ikke sminke. Jeg liker også å spille FIFA og er heller ikke redd for å få fotballen i fjeset. Jeg er ikke redd for sykkelhjelmsveis, bare fordi jeg ødelegger hårsveisen. Nei, for det er faktisk andre ting i verden som er viktigere - familien.

Forfatterens oppmerksomhet:

En liten introduksjon av hovedpersonen. <3

TUSEN TAKK!! Jeg beundrer og elsker alle sammen :)

.

Kommenter noe om deg selv; navn, hobby eller sport. Samme hva :D

Send meg også en melding, jeg lover å svare på alle sammen!! Jeg er også på kik og intagram: Misssahara og Misssahara_  . Snakk gjerne med meg og sjekk gjerne ut intagrammen min ^^

Det hadde også vært greit om du følger meg på Twitter. Jeg legger ut informasjon om historie, svarer på spørsmål og andre ting angående Wattpad/Blessed/Fate!

Sosialenettverk:

Twitter: MisssaharaFate For ny informasjon om histore og nye oppdateringer!

.

Elsker dere!

Ikke glem å stemme, kommentere og kose dere!

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now