Kapittel 28.

2.5K 56 20
                                    

*FLASHBACK*

CAMILLA SITT POV

Resultatene til eksamen kom i dag. Jeg sitter på rommet mitt, med resultatene i hånda. Dette bestemmer hele livet mitt. Jeg sitter her, jeg tørr ikke å åpne konvolutten min. Tenk hvis jeg stryker i ballett. Tenk hvis jeg stryker i matte. Tenk hvis jeg ikke får god karakter i musikk. Tenk hvis jeg ikke kommer inn på drømme-universitetet. Tenk hvis …

«CAMILLA, du har fått besøk!» Roper mamma på meg, nede i fra.

Jeg støkker av det siste ordet – besøk. Kanskje det er Sarah. Vi fikk jo eksamensresultatene i dag. Det er jo en stor ting. Kanskje hun vil at vi skal åpne den på likt?

Jeg bestemmer meg for å gå ned, og vente med å åpne resultatene.

Når jeg er med ytterdøra ser jeg at det ikke er noen der. Døra står åpen, men det er ikke en person å se. Jeg begynner å gå mot den åpne døra.

Det ligger noe der. Det ligger et brev der. Jeg plukker brevet opp og leser:

Kjære Camilla

Det er meg en ære, å spør deg om du vil gå på ballet med meg.

Kjolen, sminken, håret – alt er fikset.

Teamet mitt kommer til deg i kveld, fem timer før ballet begynner. Jeg henter deg klokken seks.

Ser deg da.

Hilsener Justin.

Ps. Du må komme, du har ikke noe valg nå ;)

En tåre renner ned øyekroken. Justin skal være min avgangs-date. Den gutten, den eneste i verden jeg elsker. Den gutten jeg ser opp til. Den nydeligste gutten. Han deiligste gutten. HAN skal være MIN date.

Det dinger en gang på døren. Jeg åpner.

Det neste som skjer er at jeg blir dratt inn i stua – og opp på rommet mitt. Jeg blir satt i en stol. Alle menneskene ser på meg. Nei det ville bli feil. De studerer meg.

En dame, tydeligvis sjefen, tar meg i hånda og sier: «Hei, vi er teamet som skal fikse deg, til ballet. Vi har et stramt tidsskjema, så vi få bare begynne: Kan du gå i dusjen. Dusj håret ditt, og ta av sminken. Her har du undertøy, til etter dusjinga.» Kommanderer hun meg.

Jeg nikker, og spurter mot dusjen. Jeg fjerner fort sminken og ser på undertøyet. Det er en hvit pushup BH og en hold inn truse. Jeg smiler. Justin har virkelig lagt mye inn i dette. Han skal til og meg få meg til å se perfekt ut! Jeg elsker den gutten.

Etter at jeg har skrubbet meg og tørket meg, tar jeg på meg undertøyet og går ut til teamet.

Rommet mitt har blitt transportert til et profesjonelt studio. Det er sminke, klær, hårprodukter og kameraer her. Hver satt opp som forskjellige poster.

Jeg aner ikke hvor jeg skal begynne, men det får jeg snart vite uansett. For her kommer damen tilbake igjen. Hun smiler til meg, og fører meg bort til en stol. Jeg setter meg frivillig ned i den og smiler fra øre til øre.

Jeg elsker når folk diller og daller med meg. Jeg elsker den følelsen av når andre tar hånd om meg.

Det er tre jenter rundt meg nå. To av dem fikser neglene mine. Den siste smører meg inn med fuktighetskrem.

Timene går fort. Jeg har fått full kroppsbehandling. Hele fjeset mitt har fått flere ansiktsmasker. Håret er satt opp, på en avansert måte. Øyenbrynene mine er trimmet og farget. Fjeset er fult av foundation og pudder. Øynene mine er pyntet med sminke, og munnen min er farget, i en romantisk rød farge.

Blessed (Norwegian, JB Story)Where stories live. Discover now