One Direction Family ✔

By BrLt85

174K 8.5K 6.4K

Het nog net zes jaar oude weesmeisje Rose wordt geadopteerd door de jongens van One Direction, die op dat mom... More

Inleiding
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Gered door One Direction: nieuw boek
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Epiloog
Dankwoord en laat je nog een keer meenemen
5SOS Doctor Imagines

Hoofdstuk 20

3.3K 161 80
By BrLt85

P.o.v. Niall

De week is weer bijna voorbij. Sarah is nog een paar middagen na school geweest. We hebben toen ook een keer samen gegolfd. Ik geloof dat ze dat ook wel leuk vindt om te doen. En ik vind het natuurlijk leuk om haar golfles te geven. De eerste keer dat ik achter haar ging staan om haar te helpen, verstijfde ze weer. Maar uiteindelijk vertrouwde ze mij toch. Daar ben ik wel trots op.

Het is inmiddels weer zaterdag. We hebben allemaal nog een paar danslessen gehad en het gaat steeds beter. Liam is vaker aan het trainen dan de rest van de jongens, maar dat zal wel moeten. Hij moet liften gaan uitvoeren. En ik ben behoorlijk blij dat ik tikkertje heb gespeeld tijdens die eerste 'vrije dans opdracht'. Liften zijn niets voor mij. Ik denk dat ik daar veel te moe van word.

In de tussentijd houden wij ons bezig met een nieuw album. Helaas zijn we met zijn allen een beetje inspiratieloos en veel verder dan wat getokkel op mijn gitaar en een paar teksten komen we niet. We hebben wel een nummer geschreven, maar we zijn er nog helemaal niet tevreden over.

Rose heeft het gelukkig naar haar zin op school. En dat is iets waar ik Sarah heel dankbaar voor ben. Ik vond het zelf ook heel moeilijk om Rose los te laten, nadat ze zo'n verdriet had dat ze naar school moest. Maar door Sarah kregen zowel Rose als ik vertrouwen dat het zou gaan goed komen.

Sarah heeft Rose vanmorgen opgehaald, zodat ze een 'meidendagje' kunnen doen. Volgens mij betekent het dat ze Rose wil meenemen de stad in. Een beetje winkelen en een terrasje of zo. We vonden het allemaal een goed idee, want Rose is natuurlijk anders alleen maar met jongens om haar heen. Rose heeft zich er al op verheugd vanaf het moment dat Sarah het heeft voorgesteld een paar dagen geleden.

Ook Alice komt vandaag nadat ze een ochtenddienst heeft gehad in het weeshuis. En later vandaag komen Sarah en Rose natuurlijk ook weer thuis. Ik ben benieuwd hoe ze gaan reageren, want straks komen ook de jongens van 5 Seconds of Summer, ofwel 5SOS zoals ze ook genoemd worden. Ik denk niet dat Sarah hun zal kennen. Ze kende ons ook niet, maar we merken het vanzelf wel. Alice zal hun misschien wel kennen.

Ik hoor de bel gaan en ren naar de deur.

"Hey mate". "Hi". "Yo", wordt er allemaal door elkaar geroepen. Luke, Ashton, Calum en Michael komen binnen. Harry, Liam en Louis komen nu ook aangerend om de jongens van 5SOS te begroeten.

"Kom, dan gaan we naar de huiskamer", zeg ik.

We kletsen een tijdje met elkaar over hoe hun album vordert en dat ons album op het moment dus niet vordert en dan gaat de bel. Ik kijk op de klok. Sarah en Rose zullen het nog niet zijn, want het is nog vrij vroeg in de middag.

"Alice!!!", roept Louis enthousiast en hij rent naar de deur om open te maken. Dan komen ze samen binnen, waarna Louis haar voorstelt aan de jongens van 5SOS.

Ze reageert heel normaal, alsof ze gewoon vrienden van haar vriend ontmoet, wat eigenlijk ook zo is. Ze fangirlt niet, maar ze zegt wel dat ze hun muziek kent en leuk vindt. Ze reageert eigenlijk hetzelfde als toen wij het weeshuis binnenstapten. Ze had later aan Louis toegegeven dat ze ons wel kende van de muziek, maar dat ze op dat moment niet precies wist wie nu wie was.

Al gauw hebben we het weer over het nummer waar we nu mee bezig zijn en dat we een beetje vastlopen. De jongens van 5SOS en Alice willen het wel eens horen en samen lopen we naar de muziekstudio boven.

"Wow, jullie hebben echt mooie geluids- en opnameapparatuur staan! Die hebben we ook bij de opleiding. En dat is ook een heel goed mengpaneel!", bewondert Alice onze apparatuur, terwijl Louis trots naar haar kijkt. "Maken jullie hier ook alle videoclips en zo?"

"Nou, hier wordt wel een en ander gemonteerd, maar het definitieve werk wordt gedaan door een editor, die ingehuurd is door het management. Dat is soms wel lastig. Want het management zit er vaak tussen en Mike, de editor dus, die het maakt voor ons, werkt ook nog voor veel andere artiesten. Als wij inspiratie hebben om onze input te leveren, is Mike logischerwijs niet altijd beschikbaar. En als hij wel beschikbaar is, hebben wij niet altijd inspiratie. Monteren vinden we ook wel leuk, maar het is niet ons vak en laten we eigenlijk ook liever aan een ander over. Maar soms is het dus wel lastig", legt Louis uit.

"Nou, jullie hebben alles aanwezig om jullie videoclips te maken hier. Echt cool", lacht Alice weer. "Ehm sorry, ik ben een beetje enthousiast. Jullie zouden jullie nummer voor ons gaan spelen", zegt ze blozend.

"Geeft niet hoor", zeg ik lachend en ik loop samen met de rest van de 1D jongens door naar het volgende deel van de opnamestudio waar de instrumenten en microfoons staan. "Oké, hier komt het!", zeg ik en we beginnen te spelen en te zingen.

"Ik snap jullie. Het klinkt wel goed, maar het klopt nog niet helemaal", is Luke het gelijk met ons eens als we klaar zijn.

"Het is een vrolijk nummer, maar voor mijn gevoel zou het tempo daardoor misschien iets sneller kunnen. Maar ik weet er niet zo veel vanaf", zegt Alice nu.

"Dat zou best eens kunnen werken!", zeg ik bewonderend. "Zullen we dat eens proberen?"

We spelen het nummer nog eens, nu iets sneller, en iedereen is gelijk enthousiast.

"Goede toevoeging hoor", lacht Harry ook. "Heb je nog meer ideeën?"

"Ehm..., ik denk dat het tempo lekker is nu, maar misschien zou er iets meer ritme in moeten zitten? Misschien een kleine drum op de achtergrond of zo?", vraagt ze twijfelend.

"Ik help!", roept Ashton gelijk en hij gaat achter het drumstel zitten. Hij probeert een paar verschillende ritmes voordat we wat kiezen en dan doen we het nummer nog een keer met het drumspel van Ashton erbij. Het klinkt nu echt goed!

"Klinkt echt veel beter!", zegt Liam enthousiast.

Ik zie Alice twijfelend kijken. "Wat vind jij ervan?", vraag ik aan haar.

"Ik vind het ook mooier geworden".

"Maar? Volgens mij zit je nog iets te denken", zegt Louis nu ook.

"Misschien, maar ik weet het niet zeker hoor, maar misschien dat jullie de muziek langzaam erin moet laten komen aan het begin van het nummer? Dan is er meer nadruk op jullie stemmen aan het begin van het nummer, wat de aandacht trekt", zegt Alice nog eens. "Ik zou dat met jullie mengpaneel kunnen regelen. Alleen moeten jullie dan eerst een keer het nummer en de zang apart opnemen", zegt ze.

"Computer en alle bijbehorende apparatuur als mengpaneel staan aan!", grijnst Calum, die de apparatuur snel inschakelt. Alice gaat aan de computer zitten en Louis laat haar snel zien hoe alles is gekoppeld. Ze snapt het allemaal gelijk!

"Ik heb met dezelfde apparatuur wel eens gewerkt op de opleiding", legt ze uit, als ze mij verbaasd ziet kijken. "Alles staat inmiddels klaar. Eerst dus het geluid zonder zang opnemen", zegt ze.

Ashton aan de drums telt af en ik begin ook te spelen op mijn gitaar. Aan het einde van het nummer, steekt Alice haar duim omhoog. Zij zit namelijk aan de andere kant van het glas, omdat de ruimte in twee delen is gesplitst.

"Oké, dat staat erop", zegt zij in de microfoon, waardoor Ashton en ik haar kunnen horen in het opnamegedeelte. Ik zie Liam, Harry en Louis binnenkomen en Ashton de ruimte verlaten, die bij Alice en de rest van de jongens van 5SOS gaat zitten.

"Klaar om nu erbij te gaan zingen?", vraagt ze weer als iedereen zijn koptelefoon op heeft. We steken allemaal onze duim omhoog en zingen op de muziek, die wij horen via de koptelefoons. Als we klaar zijn, haasten we ons allemaal naar het andere deel en gaan we allemaal aan de computer zitten. De ruimte is niet zo heel groot en met negen mensen is het wel een beetje erg vol. Maar we zijn allemaal erg benieuwd hoe het is geworden.

Alice zet de twee verschillende audiosporen in het montageprogramma boven elkaar, bewerkt de muziek en maakt verschillende varianten. Als we alles een paar keer hebben gehoord, is iedereen het unaniem met elkaar eens en kiezen we de eerste optie, die ze gelijk ook opslaat. Iedereen is er enthousiast over en Louis trekt Alice vol trots in een knuffel.

Het is ook ongelooflijk. Waar we eerst nog vastliepen, hebben we dankzij Alice nu gewoon een nummer af!


P.o.v. Sarah

"...Crazy, crazy, crazy 'til we see the sun

I know we only met but let's pretend it's love

And never, never, never stop for anyone

Tonight let's get some and live while we're young

Wanna live, wanna live (wanna live while we're young)

C'mon young

Wanna live, wanna live (wanna live while we're young)

Wanna live, wanna live (wanna live while we're young)

Tonight let's get some, and live while we're young"

zingen Rose en ik keihard mee met de radio. Per toeval kwam 'Live While We're Young' op de radio op de terugweg. Ik kende de muziek van de jongens nog niet echt, Rose veel nummers ook nog niet, maar dit nummer vindt ze heel leuk en kende ze al gedeeltelijk. Na een paar keer het refrein gehoord te hebben, lukt het ons om allebei mee te zingen bij het laatste refrein.

We zijn naar de stad geweest en ik heb een jas gekocht voor haar en wat speldjes voor in haar haren. Voor de grap hebben we die ook gelijk vastgezet. We komen aan bij het huis van de jongens, ik pak nog de tas met de jas en dan bellen we aan.

Niall doet open.
"Wat zie jij er mooi uit met je haren!", zegt hij tegen Rose. Ze draait gelijk vol trots een rondje om het aan alle kanten te kunnen laten zien, waardoor wij wel moeten lachen.

"Ik heb ook nog een jas gekregen voor straks in de winter", vertelt ze blij.

Ik pak de jas uit de tas en ze doet hem gelijk aan en draait weer een rondje.

"Heel erg leuk. Je hebt inderdaad nog geen winterjas, dus dat komt goed uit. Ga het maar laten zien aan iedereen in de woonkamer. Alice is er ook. En nog een paar vrienden van ons, die ook muziek maken", zeg ik.
Ze rent meteen naar de woonkamer. Vervolgens groet Niall mij en geeft me een zoen.

"Lief van je dat je met haar vandaag op stap bent gegaan en een jas en die haarspeldjes hebt gekocht. Ze heeft het echt leuk gehad, geloof ik! Je moet straks wel zeggen wat je hebt uitgegeven, want dat krijg je gewoon terug."

"Och ja. Dat hoeft echt niet hoor. Ik vind het ook leuk om iets te kopen voor haar. Bovendien was het niet zo duur allemaal. Ik heb het graag gedaan. Ik heb zelf ook een hele leuke dag gehad met haar. We hebben veel plezier gehad met kleren passen, hebben in de stad een broodje gegeten en op de terugweg kwam een liedje van jullie op de radio en hebben we allebei heel vals meegezongen", lach ik.

We geven elkaar nog even een knuffel en lachen naar elkaar. Dan gaan we ook samen naar de huiskamer. Ik begroet alle jongens, stel mij voor aan Luke, Ashton, Calum en Michael en geef Alice ook nog een knuffel. Rose is enthousiast aan het vertellen wat we vandaag hebben meegemaakt en het is ongelooflijk dat een zevenjarige de aandacht kan houden van tien volwassenen, maar we zijn allemaal naar haar aan het luisteren.

"Een volgende keer wil ik ook mee shoppen als dat mag", lacht Alice. "Ik ben veel te jaloers op jullie leuke tijd samen. Daar wil ik ook aan meedoen!"

"Nou, en ik dan? Vond je het met mij niet leuk?", vraagt Louis terwijl hij een pruillip opzet, waardoor Alice moet lachen.

"Ja, hier heb ik het ook heel leuk gehad", lacht ze, terwijl ze hem met opzet een kinderlijk kusje op zijn wang geeft.

Continue Reading

You'll Also Like

3.3K 323 15
"It's a solo song and it's only for the brave." Zielsverwanten, soulmates. Bijna iedereen heeft wel iemand die zijn soulmate is. Je wordt geboren met...
345K 14.8K 103
Niall wordt gepest. Noa, een populair meisje, stopt het pesten, althans dat hoopt ze. Niall wordt erger gepest. Noa helpt hem. * Een paar jaar late...
98.3K 4.3K 20
Voordat Anna haar ogen voor altijd sloot had ze nog één laatste wens. Ze wou dat Harry Laura ten huwelijk zou vragen. En nu twee jaar na de dood van...
8.9K 148 14
Hij heeft een hekel aan je, maar je bent de enigste die hem rustig krijgt op momenten dat hij boos is. Hij wil niks van je hebben, maar op het moment...