Sürpriz

3K 218 26
                                    

Beni tarihi kurgularımdan tanıyan eski okurlarim ve eskilere yetişemedim, ilk kitaplarinin baskısını bulamadim diyen diğerleri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Beni tarihi kurgularımdan tanıyan eski okurlarim ve eskilere yetişemedim, ilk kitaplarinin baskısını bulamadim diyen diğerleri. Çok sayıda tarihi kurguya donmem için mesaj aldım ve her ne kadar yazmasi diğer türlerden zor da olsa bu büyülü dünyaya kendimi yeniden kaptırdım. Ayrıca bir zamanlar önyargı adıyla kitap olarak basılan ama çok amatör olduğu için bir türlü içime sinmeyen, üvey evlat muamelesi yaptığım kurguyla yaptım bunu. Ancak sanmayın ki doğrudan eski bolumleri yeniden yayınlıyorum. Hayır canlarım, oturdum sıfırdan İskoç tarihi araştırması yaptım eski notlarımı toplayıp gün yüzüne çıkardım ve bu defa yılların tecrübesiyle karakterlerin isimlerini hatta kişiliklerini geçmiş hikayelerini, yaşadıkları yerleri epeyce değiştirerek, kurgunun ana hatlarına belli bir oranda sadık kalma niyetiyle sıfırdan yeniden yazıyorum. Yani ben kitap olarak okumuştum ya da wattyde okumuştum bir daha okumaya gerek yok diye düşünmeyin. Çünkü sahiden bir daha yazıyorum. Aklınızdaki haliyle pek ilgisi kalacağını sanmıyorum:) kafamda tazecik hiç yazilmamis sahneler var. Sizleri de bu sebeple İSKOÇYA'NIN ESİRİ adlı kurguma bekliyorum. Gelin de bol bol yorum yapın olur mu?

 Gelin de bol bol yorum yapın olur mu?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir diğer duyurum da SEVDA UĞRUNA. Kitap olarak basıldı ve erbaş ailesine Selim'le sinanla bahar ve Zeynep ile başlayan hikayeye derya ve emirle veda ettik haberiniz var değil mi? Şimdi sizlere onu ilk yazmaya başladığımda aklıma gelen ve kaleme aldığım sahneyi bırakıp gidiyorum.
***
“İnsan her şeyi göremez; sevdiğin şeyler, seni kör ve sağır eder.”
-Hz.Mevlana
Giriş
Elimde eğreti duran silahı karşımdaki adamın göğsüne doğrulturken diğer elimle de destekledim.  Daha önce hiçbir varlığa ateş etmediğim düşünülecek olursa muhtemelen komik görünüyor olmalıydım. Aslında kararlı adımlarla karşısına dikilip silahı elime alırken etkileyici gözükeceğimi ummuştum. Yani hayalimdeki ben kesinlikle gerçektekinden çok daha etkileyiciydi. Planımın aklıma geldiği ilk an için zekice olduğunu sandığımı tahmin ediyor olmalısınız. Oysa şimdi daha kelimeler ağzımdan dökülürken içim pişmanlıkla dolmuştu.
“Benimle evlenmek zorundasın Emir yoksa seni vururum.”
Ömrümün büyük bir kısmı nasıl evlenme teklifi alacağımın hayaliyle geçmişti. Gösterişten hoşlanan biri değildim evet, ama en azından teklif eden taraf olmamayı tercih ederdim. Gerçi bizim durumumuzda tehdit eden taraf demek daha doğru olacaktı. Emir de elimdeki silah onu hiç etkilememiş olacaktı ki sağ elinin işaret parmağıyla alnını sakince kaşıyıp diğer elini bulunduğumuz otelin avlusunda dikilen adamlarına doğru kaldırarak durmalarını emretti. Aramızdaki kısa mesafeyi kapatıp namlunun ucunun göğsüne değmesini sağladı.
“Yalnız o dediğin şu an pek mümkün görünmüyor.” Elimdeki silahı kavrayarak emniyetini açtı ve başıyla tetiğe doğru işaret ederek konuşmaya devam etti. “Şimdi bir daha dene istersen.”
Elbette beni ciddiye almıyordu. Ben bile içinde bulunduğum duruma inanamazken ondan başka türlüsünü bekleyemezdim.
“Senden nefret ediyorum, biliyorsun değil mi?”
Bakışlarını etrafta gezdirerek derin bir nefes aldı ve konuşmadan önce gözlerini yeniden üzerime dikti.
“Sayende Sevda, öğretene kadar bıkmadan söyledin. Ama bak, şimdi elinde silahla karım olmak için beni tehdit etmeye çalışıyorsun. Demek ki o kadar da büyük konuşmamak gerekiyormuş.”
“Sen de bu durumdan zevk alıyorsun.”
“Hayır, aksine sinir oluyorum.”
Sadece birkaç ay içerisinde biz nasıl bu hale gelmiştik? O zamanlar mı kördü gözlerim yoksa şimdi mi? İki ihtimalde de içinde bulunduğum çıkmazdan kurtulmanın bir yolu yoktu. Başıma bu defa çok büyük bir çorap örmüştüm.
Son olarak Sarp ve melek için son düzlüğe girdik. Aklimdalar elbette, sadece son düzlük tıkanması yaşıyorum. Birkaç güne ilham gelirse yeni bölümü atacağım. Sizleri çok seviyor, kocaman öpüyorum ♥️

Klişe Hayaller Durağı (Tamamlandı)Where stories live. Discover now