Part 11*

911 46 3
                                    

Uběhly dva týdny, s An vypadalo všechno dobře, bavily jsme se jako dřív. Přestalo se mi zdát o Nickovi, všechno vypadalo konečně líp.

Byla středa ráno, což znamenalo něco úžasnýho.. Abyste rozumněli, před týdnem mi volala jedna agentura, že má zájem se mnou nafotit photoshoot pro taneční a modelingovou kampaň, byla jsem hzozně nervózní. Večer mi psali ať ráno nesnídám, že pro nás maj připravenou snídani oni, docela mě to překvapilo :D.

Ráno mi zazvonil budík na mobilu, když jsem konečně vstala,cítila jsem, jak začínám být víc nervózní.. Přece jenom je to moje první zkušenost s něčim takovym.

Šla jsem do koupelny, dala si sprchu a vičistila zuby. Upravila jsem si vlasy ale moc jsem to neřešila protože mě upraví tam. Vrátila jsem se zpátky do pokoje a oblíkla se. Vzala jsem si na sebe, černý úzký džíny, bílí volnější tílko s velkými průramky a potiskem, z nočního stolku jsem si vzala mobil, klíče a z poličky sluneční brýle, jak jinak než černý Ray Ban. 

Vyšla jsem z pokoje a skoro zakopla o Angee.. Vůbec jsem si jí nevšimla, koukala jsem do mobilu na zprávu od jednoho chlapa od tý agentury, kde mi psal kam mám vlastně přijet. Vrazila jsem do rozespalý Angee "Promiň." lekla jsem se "To je dobrý.. Ty už jedeš?"  "Jo už se chystám.. Co děláš tak brzo vzhůru?" divila jsem se "Chtěla jsem vstát dřív abych ti popřála štěstí, skoro jsem tě nestihla."  "Děkuju, si zlato." obejmula jsem jí, naprosto úžasně jí voněly vlasy.. "Hodně štěstí, si skvělá, zvládneš to!" zašeptala a dala mi pusu na tvář "Děkuju, moc si toho vážim a ani nevíš jak mi to teď pomáhá.. Srdce mám až v krku jak jsem nervózní." koukala mi hluboko do očí, všimla jsem si jak se malinko začala přibližovat, sakra! tohle nemůžu, vždyť všechno vypadalo.. jako že jsme na to zapomněly.. "Musim jít, měj se a děkuju ještě jednou." řekla jsem rychle a letmo jí dala malou pusu na čelou. 

Byla jsem u auta, odemkla a nastoupila jsem. Koukla jsem se na mobil, kam to vlastně mám jet, zadala jsem to do GPSky a vyrazila jsem. Za půl hodiny jsem byla na místě.

Vstoupila jsem do budovi a hned mě přišel přivítat nějakej mladej chlap. "Dobré ráno slečno Bryson, Já jsem Nick Moris." Potřásl mi rukou. Nick?! Proč zrovna Nick.. Proč ne třeba John, Harry, Andy nebo cokoliv jinýho.. ale zrovna Nick.. "Dneska tu budu jen pro vás." smál se "Kdyby jste cokoliv potřebovala, hledala nebo cokoliv jiného tak se obraťte na mě." Byl vážně milej a docela i pěknej.. krátký černý vlasy, modrý oči, krásnej úsměv, vyšší postava a navíc byl v obleku!! "Dobře, přesuneme se do haly kde se nasnídáme a poté se dáme do práce."  "To zní skvěle."

Přišli jsme do haly, bylo tu pár lidí "Slečno Bryson?"  "Můžu vás jen poprosit.. Tykejte mi."  "Dobře, Jaimie.. se všemi co tu jsou se dnes ještě potkáš, buď na place nebo v maskérně. Pak se s nimi seznámíš."  

Rozhlídla jsem se kolem sebe, bylo tu pár stolů a na nich hromady jídla.. Donuty, muffiny, cupcakes, palačinky lívance, prostě všechno na dokonalou snídani. "Jaimie, ty se nasnídej a já jdu do maskérny a na plac říct, že už jsi tu."  "Dobře." usmála jsem se na něj a on mi úsměv vrátil.

Dala jsem si jen něco menšího.. byla jsem dost nervózní tak jsem ani neměla hlad. Dala jsem si čaj a akorát přišel Nick.. to jméno je pořád stejně hrozný.. "Jaká byla snídaně?"  "Úžasná, ale už se nemůžu dočkat co se bude dít dál.."  "Jsi nervózní?"  "Jo.. od včera." smála jsem se "Nemáš se čeho bát, budeš se bavit, slibuju." mrkl na mě a rukou ukázal na dveře aby naznačil, že je na čase jít. 

Po cestě mi ještě znovu zopakoval pro co ten photooshot je.. Objeví se na titulních stránkách některých časopisů a webových stránkách o tanci a modelingu, později bude možná i představovat tvář pro řadu oblečení nebo parfému.. To se ještě uvidí..

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now