Part 7*

1K 48 0
                                    

Otevřela jsem oči, rozhlídla se kde jsem, konečně jsem si uvědomila co se stalo a kde to vlastně jsem. Koukla jsem se vedle sebe a usmála se.. pořád ležela vedle mě, rukou mě objímala, byla tak hrozně roztomilá. Rozhlížela jsem se po pokoji a hledala jsem hodiny, nebo mobil, prostě cokoliv abych zjistila kolik je vůbec hodin. Venku byla ještě docela tma a pršelo. Koukla jsem se na noční stolek, kde byl budík, bylo pět ráno, oddychla jsem si, nechci aby mě někdo u An viděl ale jelikož bylo takhle brzo tak jsem u ní ještě zůstala.

Josh s Amy chodí touhle dobou do práce.. a taky že jo, najednou jsem slyšela kroky na schodech, potichu přešli přes obývák, kuchyň a kolem jídelního stolu, slyšela jsem jak zacinkali klíče a potichu se zabouchly dveře.

Ta rána probudila An, cukla sebou, otevřela oči a podívala se na mě "Goodmorning princess" řekla jsem schválně australskym přízvukem, co jsem pochytila jako malá od mamky "Dobré? To nekrásnější." odpověděla mi a krásně se usmála, dala jsem jí pusu na čelo "Kolik je hodin?" zeptala se ospalym hlasem "Pět.. Josh s Amy akorát odešli do práce. Víš co to znamená?"  "Ne?.." smála jsem se "Že dokud nepřijde Niall, máme byt jen pro sebe.." rozzářili se jí ty její krásný hnědý oči "A co s tim uděláme?"  "Něco by mě napadlo.."

Usmála jsem se znovu a chytla jí za pas, přetočila jsem jí tak, že byla nade mnou, sklonila se a začala mi dávat polibky na krk, zaklonila jsem hlavu a užívala si ten pocit, chtěla jsem aby to trvalo věčně. Rukou jsem jí zvedla bradu a políbila její ústa, líbali jsme se snad celou věčnost.. Nemohla jsem se tý chvíle nabažit. Bylo to tak jemný a intenzivní..

Přetočily jsme se tak, že An ležela na zádech a já ležela na ní, jednou rukou jsem se opřela o polštář a druhou jí chytla za bok, sklonila jsem se a věnovala jí několik polibků na krk. Svoje ruce mi položila na krk, občas mi s nima vjela do vlasů (nemám ráda když se mi někdo dotýká vlasů ale od ní mi to nevadilo, právě naopak.. hrozně jsem si to užívala), pořád jsem jí líbala na krk, pomalu jsem stoupala až k jejímu uchu, slyšela jsem jak potichu vzdychla když jsem jí ho zubama lehce stiskla, "Chci tě!" zašeptala jsem "Ale vždyť si říkala..."  "Vím co jsem řekla."

Znovu jsme se přetočily, teda spíš Angee nás přetočila, takže byla nahoře. Rty se znovu dotkla těch mých, malinko jsem je od sebe pootevřela a ona jazykem vklouzla do mých úst, naše jazyky spolu sváděli něco jako boj a já jí s radostí nechala vyhrát.. 

Rty mi přiložila na krk, cítila jsem jak zlehka nasála mou kůži a malinko jí stiskla zubama. Polibkami postupovala níž, na mou klíční kost, pod ní na tetování křídla který jsem měla i na druhý straně, pomalu se dostala až na můj pas, těsně nad okraj kraťas.

Najednou bouchly dveře, "Pšš" zašeptala jsem, Angee zvedla hlavu a potichu se přesunula vedle mě, obě jsme čekaly co se bude dít.. slyšela jsem jak klíčky bouchly o desku stolu "To je Niall." zašeptala jsem co nejvíc potichu, slyšela jsem jak přešel k sobě do pokoje, nezavřel za sebou takže ještě pujde zpátky, honilo se mi hlavou, měla jsem pravdu.. znovu se ozvaly kroky, směřovaly do koupelny, zavřel za sebou a chvilku bylo ticho, pak už se jenom hodně potichu spustil proud vody v koupelně "Je v koupelně.."  "Jak to sakra víš?!" divila se "Až tu snima budeš bydlet tři roky, tak to taky poznáš.." usmála jsem se a políbila jí na tvář, zvedla jsem peřinu a vstala z postele, potichu jsem přešla ke dveřím, Angee se zvedla taky, otevřela jsem dveře a obě jsme vyšli z pokoje "Dáš si kafe?" zašeptala potichu, jen jsem kývla hlavou na souhlas.

Pokračovala jsem za Niallem do koupelny, potichu jsem otevřela dveře, viděla jsem ho jak stojí u umyvadla a upravuje si vlasy, opřela jsem se o futra a chvíli ho pozorovala. "A pak, že jen mě záleží na vlasech..." řekla jsem s úsměvem na tváři "Aaaa! Ahoj  Jaimie." zařval a málem spadnul do vany jak se lekl, začala jsem se šíleně smát když jsem viděla jak moc jsem ho vyděsila. Přiběhla jsem k němu a skočila mu do náručí, pevně jsem ho objala "Ahoj blázne." řekla jsem když mě pokládal zpátky na zem. 

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now