Part 24*

815 39 0
                                    

Uběhly dva týdny, s Angee to vypadá vážně dobře.. Jsem si jistá, že k ní cítím něco hodně silnýho, miluju jí ale nemám odvahu na to, říct jí to. 

Párkrát nás málem viděli.. Vždycky jsme ale stihly nějak zareagovat a zamaskovat to. Je to docela zábava ale už mě to začíná štvát.. Chci jí mít jenom pro sebe, už mě docela ničí vidět jí po boku Nialla, vím že je to moje vina.. Sama jsem řekla, že mu to povim já.. Možná už je ten správnej čas.

Josh s Amy byli v práci, Angee byla v klubu, jo.. Pracuje tam, nabídli jsme jí to s Niallem, potřebovali jsme pomoc a ona hledala práci. Doma jsem byla jen já a Niall.

Vyšla jsem ze svého pokoje a všimla si Nialla u linky. Vypadal docela rozhozeně.. "Ní? Co je?" zeptala jsem se vyděšeně, byl myšlenkama uplně mimo, cuknul sebou a kouknul na mě "Já mám pocit, že mě An podvádí.." do hajzlu.. "A si si jistej? Určitě to tak není.. Řekla ti něco?"  "Ne nic mi neřekla."  "A podle čeho tak teda usuzuješ? Viděl si jí s někym?" snažila jsem se z něj toho dostat co nejvíc.. Dávaly jsme si s An pozor, sakra to nemůže bejt pravda.. "Na krku má cucflek.." No jo vlastně.. Já jí včera udělala cucáka když jsem s ní šla domů z klubu. "A není od tebe..?"  "Ne, není."  "Si si jistej? Třeba sis to ani neuvědomil. Nemusel si si toho vůbec všimnout. Kvůli jednomu cucáku nemůžeš říct, že tě podvádí."  "Pusu jsme si nedali už asi tři dny.. Ani jsem se jí nedotkl. Včera ho ještě neměla a dneska ráno když šla do klubu ho už měla.. Ani nevim kdy včera přišla domů!"

Tak jo.. Už je asi nejlepší čas mu to říct. Buďto to sekne se mnou a nebo s nim a když s ani jednim tak mě zabije.. 

"Nialle. To ode mě má ten cucflek.." kouknul se na mě, zvednul nechápavě jedno obočí ".. Angee ti to chtěla říct už dřív ale já jsem řekla, že ti to povím já. My dvě spolu chodíme. A před dvěma týdny jsem se s ní vyspala.. Začlo to když si jel za Theem. Promiň mi to." nedokázala jsem se mu podívat do očí. Nastalo ticho..

"To jste celou dobu dělaly, jako že mezi vámi je jenom kamarádství?" řekl naprosto v klidu "Jo.. Chtěla jsem ti to říct v pravý čas. Chtěla jsem ti to říct hned jak si přijel ale objevil se tu ten dopis.. Věděla jsem, že tě to dost vzalo a tohle by tě dodělalo asi uplně." konečně jsem se mu podívala do očí "Nialle promiň mi to, prosím. Nechtěla jsem ti ublížit. Si můj bráška a to co jsem ti udělala je vážně hnusný a moc mě to mrzí ale já jí miluju." začal se usmívat.. Usmívat?! "Proč se směješ?!"  "Slyšela si co si řekla?" zvedla jsem nechápavě obočí "Miluješ jí?! Tohle jsem od tebe neslyšel přes rok.." 

Stála jsem ve dveřích a jenom nechápavě koukala.. Já to vážně řekla nahlas.. Před Niallem to dokážu ale před An.. To asi ne. "Zlobíš se hodně?"  "Ne.. Nejsem uplně blbej a slepej, všiml jsem si jak na sebe pořád koukáte. Jsem moc rád, že si šťastná jenom mě to prostě mrzí.. Ale všiml jsem si na An, že se mnou šťastná nebyla.. Přeju vám to, oboum! Jenom potřebuju nějakej čas si to všechno srovnat." řekl a pak beze slova odešel k sobě do pokoje.

Vyskočila jsem a sedla si na pult v uprostřed kuchyně. Pořádně jsem si oddychla, myslela jsem, že to se mnou sekne. Nemůžu se dočkat až An přijde z klubu.. Což bude každou chvílí a všechno jí to řeknu.

- Z pohledu Angee -

Odešla jsem z klubu, zůstaly tam Andrea se Sarou.

Zůstala jsem stát přede dveřma do bytu a hledala klíčky. Konečně jsem je našla a odemkla si.

Když jsem za sebou zabouchla a otočila se, všimla jsem si jak Jai sedí na lince a je myšlenkama uplně mimo, protože mě ani nezaregistrovala.. Přišla jsem k ní zezadu a dala jsem jí pusu na krk, těsně pod uchem. Vim jak je to místo pro ní citlivý. 

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now