*Update*

422 26 6
                                    

Je mi líto, že tu jsou pořád nějaký lidi kteří čekají na další part a já pořád nic nevydala.. Mrzí mě to a omlouvám se, ale jak jsem už několikrát napsala.. Nemám nápady ani náladu, nebo spíš neměla jsem.. Nechci vám teď dávat nějaké veliké a falešné naděje. Zatím nic neslibuji ohledně psaní.. Ale rozhodla jsem se, že tuhle story už chci ukončit. Nevím kdy, ani kolik dílů ještě bude, ale chci skončit.

Rozhodla jsem si dát nějaký čas a přečíst si celou story alespoň dvakrát.. Potřebuji si to všechno osvěžit v paměti, udělat si nové poznámky a potom začnu psát nové díly. Nevim kdy vydám pokračování, nevim kdy budu psát.. Nechci kvůli této story omezit vydávání ani psaní "Can you be my Nightingale" vím, že předtím to bylo všechno naopak, ale "Nightingale" pro mě teď znamená hrozně moc. Má ohromný úspěch (alespoň pro mě) a já si toho hrozně cenim.

Až začnu psát, bude tu asi hodně změn ve stylu psaní.. Ti z vás co čtou "Nightingale" a předtím četli tuhle story si toho asi všimnou.. Hodně se toho změnilo a já sama na svym psaní vidím změnu a pokrok. Když jsem nedávno koukla na nějakou z částí této story trochu jsem se lekla.. Hodněkrát jsem přemýšlela nad tím, že tuhle story smažu.. Ale když vidim ty reads.. Pořád rostou, ne moc rychle, ale rostou.. Za což jsem hrozně ráda ❤ Rozhodla jsem se, že story nesmažu, chci jí tu nechat jako takovou připomínku mých začátků.. Wattpad jsem si založila nějak v polovině prosince a hned začla psát. Asi dva nebo tři měsíce na to jsem začla psát druhou story a dost se toho změnilo.

Wattpad mi bez pochyb změnil život. A to myslím vážně.

Díky wattpadu jsem našla lásku ke psaní. Psaní mě dokáže uklidnit, dokážu se díky němo dostat do světa ve kterém o všem rozhoduji já. Zní to možná lacině, ale je to tak. Psaní se stalo součástí mého života a doufám, že budu mít na to abych jednou dokázala napsat vlastní knihu.. Psaní a umění jsou pro mě zatím nejdůležitější věci a doufám, že alespoň v jednom někdy něco dokážu.

Díky wattpadu jsem poznala vás, moje úžasný čtenáře. Miluju ten pocit když mi přijde upozornění a nahoře v liště je to w. Ten pocit když dáte na nějakou moji part vote je nepopsatelný. Kdykoliv někdo přidá komentář, jsem natěšená jako malý dítě u vánočního stromečku než si to přečtu.

Kdyby nebylo jedný úžasný osoby ( PjaJB2 ) nikdy bych se o wattpadu nedozvěděla. To ona je ta díky které jsem si wattpad založila. Nejdříve jsem jenom četla její úžasnou story ( což mi připomíná, že to ona změnila můj negativní pohled na Justina) a až pak jsem se rozhodla se psaním vlastní story. Děkuju sister za tohle. Nebýt tebe nikdy bych nezačla psát a nepoznala jak úžasný to je. Kdybch tu měla psát všechny věci který jsi pro mě udělala a za co všechno ti jsem vděčná, byli by jsme tu hooodně dlouho.. Jednou ti to všechno povim, ale osobně ;)

Tahle part je jenom takové vysvětlení všeho.. Stalo se hodně věcí a wattpad (a tím pádem hlavně vy) mi hodně pomohl se nad to všechno nějak povznést.

Děkuji vám za všechno. Nemyslím to jenom jako nějakou frázi.. Myslím to upřímně. Jsem vám za všechno vděčná. Za to, že čtete, že čekáte na další part, podporujete mě votes a komentáři. Moc to pro mě znamená, nevěřila jsem, že vůbec někdo bude moji story číst a teď je vás tu už tolik.. Děkuju ❤

Můžu vás o něco poprosit?.. Jestli je tu ještě někdo kdo čeká na pokračování této story, prosím napište to do komentu.. Potřebuju vědět jak moc si musím pospíšit s tim abych už něco vydala..

Tak to je asi všechno co jsem vám chtěla říct.. Ještě jednou moc děkuju, mám vás moc ráda ❤

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now