Part 19*

885 45 2
                                    

"Jai! Jai!" třásla mi s rameny, otevřela jsem oči a viděla vyděšenou An. Rychle jsem vstala, sedla jsem si "Co se děje?!"  "Někdo tu je!"  "Kde?"  "V kuchyni!" nadzevdla jsem obočí a uklidnila se "Si si jistá? Nezdálo se ti to?" řekla jsem už naprosto v klidu "Jo! Jai.. Jdi se prosím podívat co to bylo.. Hrozně se bojim." chtěla jsem se smát ale vstala jsem a šla jsem ke dveřím.

Opatrně jsem je pootevřela a škvírou se podívala o čem Angee mluvila. Když jsem viděla čeho se tak bála, začla jsem se smát, zavřela jsem dveře a otočila se na An. Pořád měla ten vyděšenej výraz "Tak co?!"  "No je to špatný.. Jsou to.." snažila jsem se nesmát "Josh s Amy.. A jdou do práce." vyděla jsem, jak se jí ulevilo. "Ty by si se vážně neměla koukat na horory.." řekla jsem se smíchem, když jsem šla k ní "Já vám to říkala.." Přišla jsem k ní, ruce jí položila kolem krku "Ikdyby tam byl někdo jinej nebo něco jinýho, tak máš mě a já bych tě ochránila." objala jsem jí. Cítila jsem, jak jí pořád rychle bušilo srdce.

Slyšely jsme jak za sebou Josh s Amy zabouchli vchodový dveře. Koukla jsem na budík na nočním stolku, bylo 4:40. "Tak co? Jdeš si semnou zaběhat?" podívala se na mně a nechápavě zvedla obočí "Běhat? Takhle brzo? Na to zapomeň! Jediný co du dělat, je spánek.."  "Zvládneš to tu sama?"  "No.. Nevim." řekla a začla se smát a já taky "Tak já jdu, tak za hodinu jsem zpátky." dala jsem jí pusu na čelo a šla se k sobě převlíct.

Běhala jsem asi půl hodiny a pak jsem se vrátila domů. Byla pořád ještě docela tma. 

Když jsem přišla domů, dala jsem si sprchu a vrátila se do kuchyně. Všimla jsem si, že na lince stojí hrnek s kafem a vedle něho byl papírek s nápisem "For you". Aww zase mi čte myšlenky. Když jsem si dopila kafe, šla jsem potichu k An. 

Otevřela jsem dveře a vyděla, že pořád spí. Zavřela jsem za sebou, přešla jsem k posteli a opatrně se k ní naklonila, dala jsem jí polibek do vlasů. Otočočila se na mně "Děkuju za kafe.." zašeptala jsem a dala jí pusu na tvář, měla pořád zavřené oči, natáhla ke mně ruku a začala si mně přitahovat za triko k sobě "Pojď ke mně.." zamumlala v polospánku. Jenom jsem se usmála nad tim jak u toho byla roztomilá.

Nadzvedla jsem peřinu a lehla si k ní. Hned mi ruku položila na břicho, druhou si dala pod hlavu. Byla tak blízko, že jsem cítila její dech na kůži mého krku. Chytla jsem jí za ruku na mym břiše a naše prsty se spolu propletli. 

An hned zase usnula, já jsem jenom ležela a užívala si její přítomnost, vnímala jsem její dech, který se mi odrážel o kůži na krku, bití jejího srdce, vůni jejích vlasů, její prsty, propletené s těmi mými, cítila jsem každý její dotyk stokrát intenzivněji.

Nakonec jsem taky usnula. 

Když jsem se probudila, otočila jsem se na An, koukala se na mně, byla uplně mimo.. Konečně se vrátila zpátky a usmála se "Dobré ráno." zašeptala "Dobré ráno princezno." když jsem to řekla, rozzářili se jí oči. "Miluju když mi tak říkáš." usmála se, naklonila jsem se k ní a dala jí pusu na tvář.

Koukaly jsme se jedna druhý hluboko do očí, už jsem nechtěla čekat dýl.. Přiblížila jsem se k ní a naše rty se konečně spojily, cítila jsem jak se do polibku usmála, "Nemáš ani tušení jak mi tohle chybělo!" zašeptala "Myslím, že mám.." odpověděla jsem a znovu jí políbila.

Měla jsem pocit, že naše rty jsou pro sebe stvořený, přišlo mi to jako celá věčnost od doby co jsme se líbaly naposledy. 

Začínala jsem s polibky sjíždět níž, na její krk, rukou jsem jí chytla a zatáhla za triko. Cítila jsem jak na ní položila tu svojí a zastavila jí "To už tu jednou bylo.. Počkej s tím.." řekla, usmála jsem se, ruku jsem jí položila na tvář, znovu jsem jí políbila na rty.

Líbaly jsme se snad deset minut.. Pak jsme se od sebe odtáhly a snažily se chytnout dech. Prstem mi kreslila po břiše. 

Po chvilce jsme vstaly a šly si dát snídani. Došla jsem si pro mobil a pak jsem si sedla ke stolu vedle An. "Zítra přijede Bella, žejo?" zeptala se sklesle a z tváře jí zmizel úsměv, vyhýbala se očnímu kontaktu. Naklonila jsem se k ní, dala jsem prst pod její bradu a nadzvedla jí tak aby se na mě podívala "Jo a pojedu za ní.." viděla jsem, jak se jí oči začali zaplňovat slzamy ".. Abych jí řekla, že teď mám konečně svoji princeznu, který už nechci nikdy znovu ublížit." usmála se a slza se jí skutálela dolů po tváři "Promiň za to jak jsem se k tobě předtím chovala.. Nechtěla jsem ublížit Niallovi. Chtěla jsem aby byl šťastnej ikdyž to znamenalo, že by byl s tebou.. Ikdyž mně to ničí vidět tě s ním, nesmíme mu říct že jsme spolu." rozzářili se jí oči "Tak my jsme spolu?" usmála se, vůbec jsem si neuvědomila, že jsem to řekla.. "Jo.. Už to tak asi bude." usmála jsem se na ní zpátky, naklonila se ke mně a políbila mně. "Jsem moc ráda, že se to všechno vyvinulo takhle. Jenom.. Myslíš, že je dobrej nápad neříkat to Niallovi.. Přeci jen si myslí, že spolu chodíme a já ho nechci podvádět.."  "Přemýšlela jsem nad tim už několikrát, chci mu to říct já.. Přeci jenom je jako můj brácha.. Řeknu mu to hned co budu vědět , že je na to připravenej." řekla jsem a znovu jí políbila.

Celý dopoledne jsme ležely na gauči, koukaly na televizi a mazlily se.

Odpoledne jsme se rozhodly, že uděláme palačinky. Když jsme vstaly od televize, šly jsme do kuchyně udělat těsto. Když jsme ho měly hotový, An šla ke sporáku a na pánvy začala smažit palačinky. Přišla jsem k ní zezadu a rukuma jí objala kolem pasu, hlavu jsem položila na její rameno. 

Namočila prst do těsta na lince a udělala mi tečku na nos. "Hej!" namočila jsem si prst a udělala jí proužek na tváři, na to udělala další ona mně. 

"Tak jo.. To už by stačilo." smály jsme se. Setřely jsme ze sebe všechno těsto a pořád jsme se smály. Chytla jsem An kolem pasu a přitlačila jí k lince, chytla jsem jí za stehna a vyzvedla jí na pult, tak že na něm seděla, líbaly jsme se.

Po chvíli jsme toho nechaly a dodělaly ty palačinky.

Najedly jsme se a šly k An do pokoje. Lehly jsme si na postel a zaply jsme notebook. "Na co se podíváme?"  "To nevim ale rozhodně ne na horor!" začla jsem se smát "Proč ne? Víš jak moc si roztomilá když se bojíš?" malinko se začervenala což mně rozesmálo ještě víc, dala jsem jí pusu na čelo. 

"Co takhle Hvězdy nám nepřály?"  "Vždyť jsme to obě viděly.."  "To jo ale je to můj nejoblíbenější film." zářili jí oči radostí "Tak jo ale tentokrát už brečet nebudu tak jako poprvý!" smála jsem se.

Samozdřejmě, že jsem brečel.. Ale An taky, tak to aspoň nebylo tak trapný. 

Když film skončil, jenom jsme tak ležely a povídaly jsme si. Bylo už skoro pět, což znamenalo, že každou chvílí přijdou Josh s Amy z práce.. 

Byl to nejlepší den za hodně dlouhou dobu. Právě jsem ten nejšťastnější člověk.. Konečně jsem s An, nejdokonalejší a nejrásnější holkou. A poprvé je mi jedno jestli se se mnou vyspí nebo ne, důležitý je, že jsem do ní naprostej blázen a na ničem jinym mi teď nezáleží víc.

Děkuju za reads :) Brzo jich bude tisíc! Jsem vám moc vděčná :) Hrozně moc si toho vážim.

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now