Part 15*

654 41 0
                                    

"Tak jo to už by stačilo vy dva." řekla jsem a smála se u toho. Odtáhli se od sebe a viděla jsem, že se Niall malinko červená.. Byla jsem ráda, že se to stalo, musela jsem ho nějak popohnat když se takovou dobu mezi nima nic nestalo..

"Hrajem dál?" zeptal se Josh. Hráli jsme ještě asi půl hodiny, pak jsem se začla nudit "Lidi.. já už toho mám dost. Pujdu si zaběhat když už přestalo pršet.."  "Noták.. To nám neuděláš.." řekla Amy "Že ty se bojíš?" zeptala se Angee "Jo? A čeho? Toho že si sundám i ty kalhoty?" smála jsem se. Zvedla jsem se a šla se k sobě převlíct.

Oblíkla jsem si černý kraťasy na bastket, červený tílko a taky červeno-černý nike na běhání. 

Vzala jsem si mobil a sluchátka, rozloučila jsem se s ostatníma a vyrazila. 

Běhala jsem daleko za naší čtvrtí, jsou tam lesy a louky. Docela jsem si pročistila hlavu.

Když jsem doběhla zpátky domů, začínalo se už stmívat. Bylo už docela pozdě.

Když jsem přišla do bytu všichni pořád hráli flašku.. "To vás to ještě nepřestalo bavit?" smála jsem se "Ne.. A navíc to začíná bejt docela zajímaví.." odpověděla Angee "No, už jsme se dostali i k tobě." zmínil Josh "Cože? Jak jako ke mně?" nechápala jsem co tim myslí "No docela dost jsem se toho o tobě dozvěděla.." řekla se smíchem An ".. třeba z čeho všeho je složenej ten tvůj tattoo rukáv, s kolika klukama si chodila před tim než si zjistila že si.."  "No tak to už by mi stačilo." zastavila jsem jí "Zahraješ si s náma?" zeptal se mně Niall "Ne, mě už to stačilo před tim.. Pujdu si lehnout." řekla jsem a šla jsem k sobě.

Převlíkla jsem se, vzala jsem si na sebe kraťasy na spaní a nechala jsem si na sobě jen podprsenku. Lehla jsem si na postel a vzala jsem si do ruky mobil. Koukla jsem se na twitter a instagram. Po chvilce jsem usnula.

Ráno mě probudil nějakej hluk z kuchyně. Vstala jsem a šla se podívat co se děje. Vešla jsem do kuchyně ale nikdo nikde nebyl. Když najednou z Niallovýho pokoje vyšla Angee jen ve spodním prádle.. Zůstala jsem stát s otevřenou pusou.. Rychle jsem couvla zpátky do pokoje, přivřela jsem dveře a koukala jenom takovou škvírkou aby si mně nevšimla. 

"Angee!" zašeptal Niall a vyšel za ní jenom v boxerkách, An se něj otočila, chytnul jí za ruku a dal jí malou pusu, An pak rychle a potichu přeběhla k sobě do pokoje. Já se odtáhla od dveří co nejdál a co nejpotišeji aby si mně ty dva nevšimli. Slyšela jsem jak Angee zavřela dveře do pokoje. Šla jsem do kuchyně kde stál Niall u linky. 

"Ahoj." pozdravila jsem ho ještě ospalym hlasem, cukl sebou a otočil se na mě "Ahoj, co tu děláš tak brzo?!" zeptal se vyděšeně "Probudil mě nějakej rámus.. Jakto, že si ty tak brzo vzhůru?" ptala jsem se jakoby nic "Nemohl jsem nějak spát.."  "Tak to jo.. A co Angee?"  "Angee?! Co je s Angee?" zase se ptal vyděšeně "No včera ten úkol.. Jak jste se líbali." čekala jsem jestli mi sám řekne co se stalo potom v noci.. "Jo, no.. Bylo to skvělý." řekl trochu křečovitě a otočil se zpátky k lince kde si dělal čaj. "Ní?" otočil se na mě "Jo?"  "Nejsem blbá.. Řekneš mi to nebo to z tebe mám dostat?" usmála jsem se na něj "Dobře no. Vyspali jsme se spolu." odpověděl mi a protočil oči "A jaký to bylo?" sledovala jsem jak se mu pomalu zvedaly kouktky a jak se začínal smát "Naprosto dokonalý.. Mám pocit, že k sobě vážně patříme.." byla jsem ráda, že ho vidim takhle "Jsem moc ráda, že si s ní a hlavně, že si šťastnej." přišla jsem k němu blíž a dala mu pusu na tvář "Ale doufám, že na mě teď nebude Angee žárlit když ti dám pusu nebo si k tobě lehnu na gauč." řekla jsem a oba jsme se začli smát "To určitě ne. Vždyť ví jak na tom my dva jsme a navíc si přeci lesbička." mrknul na mě.

Udělali jsme si oba čaj a snídani. Sedli jsme si ke stolu a já se podívala na hodiny kolik je.. Bylo teprve pět.. Dost jsem se divila, že jsem nebyla unavená.

Povídali jsme si celou dobu co jsme snídali. Jako vždycky jsme mluvili uplně o všem na co zrovna přišla řeč. "A co vůbec ty a Bella?"  "Nevim jestli je to tak uplně Já a Bella.. Ale když jsem byla na focení tak za mnou potom přišla do šatny a líbaly jsme se."  "A..? Cítíš k ní něco?" vyzvídal "Možná jo.. Ale asi z toho nic nebude. Je hezká to vážně jo, je mi s ní hezky a když se s ní líbám cítím motýlky v břiše ale nevim jestli s ní chci něco víc. Přeci jen je modelka a nevim co by lidi řekli na to že je lesba nebo při nejmenšim bi."  "To tě chápu.. Ale nepřijde ti divný, že jste hned asi druhej den co jste se znaly spolu skončily v posteli a ona proti tomu nic neměla a pak se s tebou ještě líbala v šatně?" když to řekl vážně jsem se nad tim zamyslela.. Je to divný.. A hodně. Sakra vždyť kdyby byla lesba tak to poznám. Gej geje pozná a u nás je to stejně.. "Myslíš, že to na mě jenom hraje a bere to jenom jako nějakou hru nebo výzvu?" bála jsem se "To ne! Na to Bella nevypadá, to by neudělala. Třeba je bi a tají to právě kvůli tomu, že je modelka."  "Možná jo.." 

Po snídani jsem šla do klubu, jelikož bylo vážně brzo nikdo tu nebyl. Byla jsem ráda, že tam jsem sama protože jsem si chtěla zacvičit v naší malý posilovně. Sundala jsem si mikinu a dala si věci na lavičku. Protáhla jsem se a pak jsem začala posilovat ruce. Následně břicho a nakonec i nohy. Když jsem skončila s posilováním, vzala jsem si rukavice a přistoupila jsem k boxovacímu pytli. Vždycky potřebuju nějakou motivaci, snažila jsem si vzpomenout na něco co mně štve ale nic se mi nevybavilo. Teda něco jo.. To jak Angee ráno vyšla od Nialla.. Nevim proč se mi to vybavilo ale nemohla jsem myslet na nic jinýho. Možná mě štvalo, že je teď Angee zadaná. Možná mě mrzelo, že jsem jí nechala ale udělala jsem to pro Nialla a ten je teď šťastnej. Dobře dneska asi boxovat nebudu.. Rukavice jsem si zase sundala, vzala jsem si mikinu a věci a šla se domu osprchovat.

Nikde jsem nikoho nepotkala. Už bylo osm, vzala jsem si mobil a klíčky a vrátila jsem se zpátky do klubu. Už tu byli Sarah, Jakson a Filip, Andrea dnes byla doma, stejně jako Niall. Střídáme se tu, vždycky jsou tu slespoň dva a já nebo Niall ale to jak kdy. Záleží jestli s Niallem máme čas. Jinak to tu zvládají i bez nás.

Otevřeli jsme a po chvilce se to tu začínalo zaplňovat.

Omlouvám se, že je tahle part tak krátká ale nějak jsem neměla nápady. Jinak moc děkuji za reads.

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now