Part 13*

822 41 1
                                    

Když jsem se vrátila do obýváku, tak seděl Niall sám u stolu, Angee byla asi u sebe. Sedla jsem si k němu.. "Tak jak to jde s Angee?" podíval se na mě a já zadržovala smích nad tim jeho výrazem "Začíná to vypadat dobře.."  "Jo? Už se mezi váma něco stalo?"  "Když nepočítám objetí tak ne.. A co ty? Cítíš k ní pořás něco?"  "Ne.. Už ne a ikdyby.. Po týhle noci už by se ani nic stát nemohlo.." usmál se "A už si si vzpomněla na něco?"

"Hele trochu jo.. Jak jste s An odešli, tak jsem si sedla na pult a ona si stoupla vedle mě, něčemu jsme se smály a já si jí pak přitáhla k sobě a začly jsme se líbat.. Ale dál mám jenom mlhu a prázdno.." smála jsem se "A jaký bylo líbát modelku?"  "Naprosto dokonalý." odpověděla jsem mu pořád s úsměvem na rtech.

"Myslíš, že s ní budeš něco mít?" zajímal se "Asi ne.. To byl spíš takovej můj vztah jako dřív.."  "Takže jedna noc a konec?" smál se "Jo.. Asi.. Ale myslim, že ani Bella to nebere jinak. Už si ani neumim představit jinej vztah.. Angee byla jediná holka která mě dokázala změnit.." podíval se na mě trochu smutně.

"Chybí ti hodně..?" když to dořekl cítila jsem jak se mi oči začínali plnit slzamy "Jo.. Někdy na to nemyslim, zapomenu na to a vůbec si nepřipouštim co se stalo.. Ale pak jsou chvíle kdy si vzpomenu na to, jak mě ráno vždycky vypla budík a místo toho mě vzbudila polibkama na krk, to jak se se mnou radila o tom co si má vzít na sebe, to jak mi upravovala vlasy když jsme někam šly, jak mě v zákulisí před vystoupením držela za ruku když jsem měla strach, všechno co jsme dělaly společně bylo dokonalý protože tam byla se mnou.. Ale nejvíc mi chybí to jak jste spolu skládali písničky.. Vždycky jste mně dohnali k slzám když jste mi je zpívali.."  "Jo.. Na to si vzpomínám, měla skvělý nápady a hudbu měla v krvi.. Měla krásnej hlas. Byl jsem tak hrozně šťastnej když jsem tě s ní vyděl.. Byla si hrozně veselá a pořád si se usmívala když byla poblíž.. A taky si pamatuju jak jste se hádaly kvůli naprostejm blbostem a já pak byl mezi váma jako takovej posel zpráv.. Vydržely jste bejt dlouho uražený.." řekl a smál se se slzamy v očích. 

"Nialle?" podívala jsem se na něj se slzami na tvářích, "Když odešla Angee.. Zvládla jsem to, sice jsem potřebovala hodně času ale přešla jsem přes to, ale jenom díky tobě.. Jestli mi odejdeš i ty tak.." nemohla jsem zastavit slzy, Niall zvedla hlavu a podíval se mi do očí, v tu chívli mu spadla slza na tvář "Nech toho! Já neodejdu! Mě se jen tak nezbavíš!" řekl a usmál se na mě, zvedl se ze židle a chytl mě za ruku abych taky vstala. Objal mě, ruce jsem mu dala kolem krku a pevně ho držela, slzy se mi koukĺely po tvářích. Položil jsem mu hlavu na rameno "Víš, že jsi první kluk kterýho opravdu miluju?"  "Nech toho! Už takhle brečim dost.." pořád jsme se drželi v objetí "Taky tě miluju" zašeptal.

On je jediný člověk na kom mi záleží a taky jedinej komu jsem po smrti Angee a vlastně i před ní řekla, že ho miluju.

(Rozhodla jsem se, že čas od času přidám i pohled Angee.. Ale nebude to moc často.. Je to přeci jen story především o Jaimie.)

- Z pohledu Angee-

Když jsem dosnídala, šla jsem k sobě, dveře zůstaly pootevřený. Sedla jsem si na postel a vzala si do ruky mobil. Zapla jsem instagram a koukla co je novýho, najednou se tam objevili znovu ty fotky a ještě nějaký nový.. Jai.. Aww.. Ona je tak roztomilá. Uplně miluju její tělo, vlasy a tetování, no vlastně asi všechno.. Dneska u snídaně jak přišla a vyprávěla o Belle.. Nevim jestli mi to dělá naschvál ale je to vážně těžký vidět jí s jinou. Vím, že jsme spolu nechodily nebo tak něco ale já mám pocit, že jsem se do ní zamilovala. O to horší je to, že ona vztah nechce.. 

Když jsem si prohlížela ty fotky slyšela jsem v obýváku Jai. O něčem se Niallem bavili..

"Chybí ti hodně..?"  "Jo.. Někdy na to nemyslim, zapomenu na to a vůbec si nepřipouštim co se stalo.. Ale pak jsou chvíle kdy si vzpomenu na to, jak mě ráno vždycky vypla budík a místo toho mě vzbudila polibkama na krk, to jak se se mnou radila o tom co si má vzít na sebe, to jak mi upravovala vlasy když jsme někam šly, jak mě v zákulisí před vystoupením držela za ruku když jsem měla strach, všechno co jsme dělaly společně bylo dokonalý protože tam byla se mnou.. Ale nejvíc mi chybí to jak jste spolu skládali písničky.. Vždycky jste mně dohnali k slzám když jste mi je zpívali.."

"Nialle? Když odešla Angee.. Zvládla jsem to, sice jsem potřebovala hodně času ale přešla jsem přes to, ale jenom díky tobě.. Jestli mi odejdeš i ty tak.."  "Nech toho! Já neodejdu! Mě se jen tak nezbavíš!"   "Víš, že jsi první kluk kterýho opravdu miluju?"

Po tom co jsem tohle slyšela se mi do očí nahrnuly slzy. Nechápu jak se přes to všechno dokáže pořád usmívat, vždyť ona je ta která je pořád veselá a dělá si ze všeho srandu.. Musí toho v sobě držet hrozně moc. Vždyť to o otci, o tý Angee a to je jenom to o čem vím já.. Nedokážu si ani představit co všechno ví Niall.

Nechápu jak spolu s Niallem dokážou být jenom přátelé.. Vim, že Jai je lesba ale i tak, vždyť oni dva by spolu byli naprosto dokonalí. Ale díky tomu mám pořád aspoň malinkou naději, že bych třeba jednou.. Byla s ní?..

Nevim jestli to s Bellou bylo úmyslný ale vážně to bolelo.. Udělala bych cokoliv abych s ní mohla být.. Vážně jí chci.

- Z pohledu Jaimie -

Pustila jsem Nialla z objetí, "Musim do klubu.." řekl a dal mi pusu na čelo "Zvládneš to tu?"  "Jo, neboj." řekla jsem, snažila jsem se znovu zadržet slzy. Tentokrát se to povedlo, usmála jsem se na něj a on pak odešel. 

Šla jsem k lince, zapla si konev s vodou a připravila si hrnek s pytlíkem čaje. Vyskočila jsem na pult proti lince a sedla si na něj. Z kapsy jsem si vyndala mobil a koukla na Twitter a insta. Všude byly fotky z toho shootu, pod nima bylo hrozně moc komentářů.. Když jsem si je četla, už jsem neudržela slzy a rozbrečela jsem se.. Je to úžasnej pocit, vědět že někomu na mě záleží a podporuje mě.. Nikdy bych nevěřila, že se to někdy stane, vim že mám Nialla ale tohle je jiný.

Nemola jsem přestat plakat.. Zamkla jsem mobil a koukla se v odraze jak vypadám, měla jsem uplně červený oči. 

Najednou z pokoje vyšla Angee, seděla jsem na pultu hned naproti dveřím do jejího pokoje, tak jsem se rychle pootočila a sklopila hlavu aby neviděla, že brečim. Jenže není blbá a poznala to.. Přišla k pultu vedle mě, položila mi ruku na koleno, podívala jsem se na ní, zvedla zrak a koukala mi do očí, druhou rukou mi utřela slzy z tváře. Ruku nechala položenou na mym rameni. "Co se stalo?"  "Nic.." řekla jsem a sklopila hlavu, koukala jsem na její ruku na mym koleni, zvedla jí a dala mi jí pod bradu, zvedla mi hlavu tak abych jí zase koukala do očí "Jai.."  "Promiň ale nechci o tom mluvit.." řekla jsem a seskočila z pultu. 

Zalila jsem si hrnek s čajem horkou vodou z konvice a šla jsem si sednout ke stolu, Angee si sedla naproti. "Viděla si ty nový fotky?" zeptala se "Jo, mám z nich hroznou radost.. A ty komentáře pod tim.." usmála jsem se "To je důvod proč brečíš?"  "Jak to myslíš?"  "Taky jsem je viděla.. Fanoušci tam psali úžasný věci." usmívala se "Jo, to jo a máš pravdu, k slzám  mě to dohnalo." zase jsem sklopila hlavu aby mi neviděla do očí.

Chvíli jsme si povídaly když mi zazvonil mobil. Volala Bella "Bell? Ahoj."  "Ahoj, Jak se máš?"  "Skvěle co ty? A co hlava nebolí?"  "Docela jo.. Co tebe?"  "Ani ne.. Jsem zvyklá. Musíš s náma oslavovat častějc."  "Tak když bude důvod.."  "Na párty se vždycky nějakej najde." smála jsem se "Hele Jai, chtěla jsem se zeptat jsem v maskérně a za hodinu mám focení.. Nechceš se stavit a něco se mnou znovu nafotit?"  "To myslíš vážně?"  "No jasně.. Řekla jsem Nickovi, že chci jako partnerku znovu tebe a on s tim souhlasil. Už to zařídil."  "Nick? Jako vážně? To je super.."  "Takže to bereš.. Za dvacet minut tu musíš být."  "Neboj, to stihnu. Měj se."  "Zatim." položila jsem to a rychle do sebe kopla zbytek čaje, Angee koukala nechápavě "To byla Bella?"  "Jo, nabídla mi abych s ní nafotila znovu nějaký fotky, domlouvala se s Nickem a ten už to všechno zařídil. Za dvacet minut tam musim bejt.." řekla jsem a pospíchala k sobě do pokoje.

Oblíkla jsem si šedý, užší džíny, bílí, volný tílko s červeno-černym nápisem Swag, černou mikinu, kterou jsem si nechala rozeplou a vyhrnula jsem si rukávy. Vzala jsem si sluneční brýle, klíče, mobil, peněženku a šla zpátky do obýváku.

"Tak já mizim.. Kdyby mě Niall hledal tak mu řekni, že jsem na focení, až budu doma vysvětlim mu to.."  "Jo, neboj. Užij si to." usmála se na mě "Tak se měj." řekla jsem a utíkala k autu.

Děkuju za reads a votes který od vás mám.. Jsem za ně moc ráda a moc si jich vážím. Vždycky mi zvednou náladu. Pohled Angee budu přidávat málokdy.. Bude to jen abych všechno nějak vysvětlila a popsala i to jak se cítí ona. Možná se někdy objeví i pohled Nialla ale to ještě nevim.

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now