Part 29*

861 39 1
                                    

@PjaJB2.. Hrozně moc ti za všechno děkuju.. Nebýt tebe tak o wattpadu nevim a nikdy bych nezačla psát. Tvá story je úžasná, jsem na tebe hrozně pyšná, že si něco takovýho dokázala napsat. Love you bro!

 - Z pohledu Angee -

Když ten muž odešel, Jai se usmívala, pak se ale podívala na mě a úsměv jí začal mizet, místo něj se jí na tváři objevila ustaranost.

Šla jsem pomalu k ní. Chytla jsem jí za ruku a šla jsem s ní dozadu do posilky.

Zavřela jsem za náma a znovu jí chytla za ruku.  "Co se stalo?" koukala mi do očí, nic neřekla, cítila jsem jak se jí klepe ruka.. Začínala jsem mít vážně strach.. Bojim se co se stalo.

Pustila mi ruku, místo toho mě pevně objala. Cítila jsem jak jí prudce bilo srdce, nechápala jsem co se děje, jenom jsem jí rukama objala kolem pasu a přitiskla si jí k sobě.

Zůstaly jsem tak snad věčnost.

Když mě pustila z objetí, pohladila mě po tváři a políbila mě. Ten pocit byl nepopsatelný..

Byl to ten nejúžasnější polibek.. Teda vlastně druhý.. Nejlepší byl ten po kterém mi řekla, že mě miluje.

Hlavou se mi honili nejhorší myšlenky, nevim co se stalo, nevim proč mi nechce nic říct. Kdo byly ty holky? Má s nima něco? A co ten muž? Nebyl to Nick?..

Dívala se mi do očí, viděla jsem jak měla oči zaplňené slzamy. "Jai! Prosím řekni mi co se stalo.. Hlavně už něco řekni.."

Zhluboka se nadechla, "Ten muž v obleku byl někdo jménem Liam Payne.. Neznám ho.. Ale řekl mi, že je producent nějaké hudební skupiny a že mě už nějakou dobu pozorujou na YT.. A chtějí mě jako jednu z tanečnic na jejich turné.."  "Bože Jai! Proč to říkáš jako bys měla umřít?! To je úžasný! Tohle tě může ještě víc proslavit.."  "An.. Turné začíná pozítří, letíme do LA a půl roku budeme cestovat po světě než se vrátíme zpátky do Anglie.."

- Z pohledu Jaimie -

Když jsem to řekla, z tváře jí zmizel úsměv.. Nedokázala jsem se jí podívat do očí.

Najednou mě chytla za ruku, druhou rukou mi nadzvedla bradu abych se jí podívala do očí "Jsem na tebe moc pyšná, tohle je příležitost která se jenom tak nebude opakovat.. Jsem moc ráda, že si to vzala."  "Takže se nezlobíš?"  "Proč bych měla? Sice mi budeš hrozně moc chybět ale vim jak je to pro tebe důležitý. Nechci aby si promeškala něco tak skvělýho jako je tohle."  "Mám tu nejdokonalejší přítelkyni na světě!" řekla jsem a dlouze jí políbila. Pohladila mě po tváři čímž polibek prohloubila.

An se vrátila pracovat a já si šla zaběhat.

Když jsem se vrátila domů, byla už tma.

Dala jsem si horkou sprchu, umyla jsem si vlasy a pak si je jenom ručníkem vysušila.

Vrátila jsem se do kuchyně, byla tu jenom Amy "Prej se chystáš na turné?" řekla opřená o linku a v rukou měla hrnek s čajem "Ty už to víš?"  "Jo Angee nám to všem řekla, je hrozně ráda. Ale ty moc šťastně nevypadáš.."  "Nechci jí tu nechat.. Nevim jak to bez ní zvládnu. Hrozně se na turné těšim.. Vždyť na takovou nabídku čekám celej život.. Ale vidim na An, že částečně nechce abych odjela."  "To máš pravdu.. Ale nepřizná ti to.. Chce aby si si spnila svůj sen.."  "Achjo.. Já jdu radši spát.. Zítra musím všechno zařidit abych mohla další den odjet.. Jo mimochodem odvezla by si mě na letiště? Nechci aby mě vezl někdo jinej.. Bulela bych jak malá a u tebe vim, že mě nenecháš." smála jsem se "Moc ráda." objala mě "Dobrou."  "Dobrou holky.." řekla jsem a pohladila jí po bříšku, usmála se, šla jsem k sobě do pokoje a lehla si na postel.

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now