Part 33*

516 35 6
                                    

Vidíte dobře.. :D Nová part je tu :) Po půl roce.. No snad se bude líbit ;)

V šest mi začal zvonit mobil, přetočila jsem se na druhý bok a se stále zavřenýma očima jsem rukou hledala mobil na nočním stolku. Zabručela jsem s obličejem zabořeným v polštáři a následně vypla budík, přetočila jsem se zase zpátky. Stále jsem neotevřela oči.

"Jsi tak vtipná ikdyž spíš." otevřela jsem oči, hrozně jsem se jí lekla, cukla jsem sebou, otočila se a spadla z postele. An se začla hrozně smát, přetočila se na posteli a podívala se na mě. Zvedla jsem hlavu "Ha ha ha.." řekla jsem sarkasticky, ale hned na to jsem se začla smát spolu s ní. Najednou někdo zabušil na dveře "Co to tam provádíte?.." ptal se Niall "Pojď se přidat." zakřičela Angee, Niall otevřel dveře a vystrčil hlavu, v tu chvíli jsme po něm s An obě najednou hodily polštář. "Hey!" zaskučel "Promiň bráško." smála jsem se.

Vešel a divil se co dělám na zemi. Vstala jsem a šla do koupelny, osprchovala jsem se a umyla si vlasy. Osušila jsem se, vysušila si vlasy a vyčistila zuby. Oblékla jsem si spodní prádlo a černé, úzké džíny. Začala jsem si upravovat vlasy když mi najednou omotala zezadu ruce kolem pasu, hlavu položila na mé rameno a koukala na nás v odraze zrcadla. Hladila mě prsty po břiše, jelikož jsem na sobě neměla triko, doháněla mě k šílenství. Políbila mě na krk, stoupala víš až k tomu místu pod uchem, nasála ho a jemně zkousla mou kůži. Celé tělo se mi zachvělo, podívala jsem se na ní v zrcadle, ve stejnou chvíli se koukla i ona, obě jsme se na sebe usmály a jenom na sebe dívaly v odraze.

Otočila jsem se a chytla jí jemně kolem krku, přitáhla jsem si jí k sobě, pohladila mě po tváři a pak se naše rty spojily v dokonalý polibek.

An se vrátila k sobě, já si oblékla bílé triko s krátkým rukávem a černou náprsní kapsičkou. Šla jsem do kuchyně a An do koupelny, když jsme se míjely, naše dlaně o sebe jemně zavadily.

Udělala jsem nám všem kafe. Amy se zrovna probudila "Dobré ráno." usmála jsem se na ní když sešla schody "Dobré." usmála se zpátky "Ahoj Mío." šla jsem k ní a pohladila jí po bříšku, Amy se smála "Ty budeš dokonalá teta."

Udělala jsem Amy čaj a podala jí ho. Seděla u stolu a povídala si se mnou, občas se napila čaje. Niall byl u sebe a Angee v koupelně. Začla jsem nám dělat toasty k snídani.

Když se Josh vzbudil přišel za námi, stejně jako An s Niallem. Společně jsme se všichni nasnídali.

Rozloučili jsme se s Joshem a Amy a šli k autu. Já řídila, An seděla vedle mě a Niall vzadu.

Před budovu jsme dorazili asi za deset minut osm. Šli jsme dovnitř a hned nám šel naproti Nick, objal mě "Ahoj, rád tě zase vidím." usmíval se "I já tebe, chybělo mi to tu. Jinak.. Tohle je Angee a tohle Niall." "Moc mě těší, já jsem Nick."

Odvedl nás do maskérny kde jsme se potkali s Filipem, Andreou, Sarou a Jacksonem.

Konečně jsme šli před fotografi, jako vždy to byli Shenon a Charlie. Když mě viděli hned se začli usmívat.

Všechny rozestavili tak jak si přáli. Chtěli jsme to nechat na nich.. Přeci jenom aby se sedm lidí na něčem dohodlo.. Hlavně mi s Niallem bysme asi nenašli stejný názor, takže to bylo naprosto v režii Shen a Charlieho.

Focení trvalo něco kolem dvou hodin, vystřídali jsme několik rozestavení a různých póz. Hodně jsme se bavili.

Když se blížil konec, najednou se za Shenon objevila Bella. Hned jsem se k ní rozěběhla a objala jí.

"Ahoj, hrozně si mi chyběla." zašeptala jsem stále v objetí. "Ty mě taky."

Podívala jsem se na An, všimla jsem si že asi trochu žárlí, vrátila jsem se k ní, chytla jí za ruku a políbila na tvář. V tu chvíli se usmála.
Ještě chvíli jsme si povídali a pak ostatní odešli. Zůstali jsme tu jenom s Niallem a An. Pořád jsme si povídali s fotografy a Bellou, když přišel Nick "Mohl bych s váma dvěma na chvíli mluvit?.." podíval se na mě a Bell. Dala jsem An pusu na tvář, pustila její ruku a šla za Nickem, Bella mě následovala.

"Ozvala se nám jedna společnost.. Žádají si vás dvě jako modelky pro jejich novou kolekci spodního prádla." vysvětloval nám "Calvin Klein?" řekla jsem ironicky a s Bellou jsme se začly obě smát, Nick měl vážnou tvář "Ano." oběma nám z tváře zmizel úsměv. "Teď vážně.." řekla jsem, pořád jsem tomu nevěřila "Calvin Klein vás chce pro novou kolekci.." "A v čem je háček?" řekla Bella jako by věděla jistě, že tu nějaký problém bude. "Chtějí vás obě, jako pár.." "Jak to myslíš jako pár?" zeptaly jsme se současně "Jako pár i mimo plátno a foťáky.." "Já, ale přítelkyni mám." řekla jsem "Jo, ale ne modelku. Nebo spíš, ne Bellu.." řekl Nick smutně "Je to jenom na vás, nemusíte do toho jít. Ale pokud jo, neuvěřitelně vás to proslaví. Je to skvělá příležitost. Nechte si to projít hlavou.. Je to veliké rozhodnutí a musíte s tím souhlasit obě, protože o vás mají zájem pouze jako o pár.." řekla a pak odešel.

Chvíli jsme tam jenom stály a koukaly na sebe beze slova.. "Co na to říkáš?" zeptala se "Já vůbec nevim.. Je to ta nejlepší nabídka! Ale.. Ale! Jde mi o Angee.." "Myslim, že to pochopí. Ale je to na tobě, budu moc ráda jako modelka Calvina Kleina, ale pokud do toho jít nechceš, nevadí mi to. Jde mi o to aby si byla šťastná." usmívala se "Jsi skvělá." objala jsem jí "Vážně si mi chyběla." zašeptala "I ty mě." řekla jsem když jsme se pouštěly objetí.

Vrátily jsme se za ostatníma. Všichni jsme se rozloučili a pak jsme s Niallem a An šli k autu. Jeli jsme do Londýna.

V restauraci jsme si dali oběd a pak jeli zpátky domu.

"Jsme domaaa!" zakřičela jsem ve dveřích, ti dva jsme se začli smát. Nikdo se neozval. "Asi jsou v práci.." řekl Niall "I Amy? To si nemyslim." řekla jsem a šla nahoru. Nikdo nikde nebyl, vrátila jsem se do kuchyně.

"Tak co?" "Nikdo tam není.." odpověděla jsem An "Mám docela strach.." "Neboj, třeba Amy jela na nákupy nebo tak něco." uklidňoval mě Niall. "Asi jo.."

Odpoledne jsme koukali na filmy a jenom si povídali. Už byl skoro večer a Amy ani Josh tu pořád nebyli.. Měla jsem už vážně strach, vím že většinou jsou dlouho v nemocnici, ale tentokrát jsem měla takový špatný pocit, jako že se něco stalo..

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now