Part 8*

792 42 0
                                    

Seděla jsem na stoličce uprostřed koupelny, na vlasech jsem měla barvu a čekala až sí jí budu moc smejt. Vstala jsem a předklonila se u vany, Angee mi smyla z hlavy barvu a ručníkem mi vysušila teď už tmavě hnědý vlasy. Narovnala jsem se a podívala se do zrcadla na to jak vůbec vypadám..

"Myslíš že to byl dobrej nápad?" zeptala jsem se An, ta ke mně přišla, zezadu mě rukama chytla kolem pasu a podívala se na nás do zrcadla "Jsi krásná." zašeptala mi do ucha a dala mi pusu na rameno, otočila jsem se a rukou ji chytla tvář, přitáhla si jí k sobě a políbila jí. Najednou se otevřely dveře, rychle jsme od sebe odskočily.

"Wow.. Seš to vůbec ty?" divil se Niall "To je to tak hrozný?" zeptala jsem se se smíchem "Právě naopak.. Hrozně ti to sluší Jai."  "Vidíš, já ti to říkala." přidala se k němu An. Měla jsem z toho hroznou radost, vážně to vypadalo dobře.

"Děkuju An, že si mě nabarvila."  "Není za co." mrkla na mě a odešla z koupelny. "Jai, já.. Jsem na tebe moc pyšnej za to, jak to dneska celej den zvládáš. Nečekal jsem, že se přes to takhle povzneseš."  "Děkuju, no je to hlavně díky tomu, že mám tebe, Angee, Joshe a Amy.. Jinak by to bylo asi jiný.. Ale beru to tak, že už to bylo, prostě se to všechno stalo.. Nevrátim to ikdybych sebevíc chtěla." podívala jsem se na Nialla a viděla, že má v očích slzy. Přistoupila jsem k němu a objala ho.

V koupelně jsem zůstala sama, vyfénovala jsem si vlasy a upravila si je tak jako vždy. Ze zadní kapsy jsem si vyndala mobil a udělala nějakou fotku na twitter a na instagram, při čem jsem si všimla, že tomu hned Angee dala like a retweetla to. Aww ona je úžasná, pomyslela jsem si.

Vyšla jsem z koupelny a akorát přišli domů Amy s Joshem, "Ahoj všichni." pozdravili nás "Ahoj." odpověděli jsme jim sborově "Wow, Jai seš to ty?" divila se Amy "Nepoznal bych tě." přidal se Josh "Hrozně ti to sluší." pokračovala Amy, cítila jsem jak se červenám "Nechte toho." smála jsem se.

Najednou byl večer, všichni jsme seděli u televize a koukali na nějakou komedii. Přišlo mi to jako bysme všichni byli opravdu jedna rodina, byl to krásnej okamžik. Když film skončil, Josh s Amy šli spát. Já si šla lehnout na gauč k Niallovi, ležel na zádech a já silehla na něj, položila jsem mu hlavu na hruď a poslouchala jak mu buší srdce. Angee seděla, teda spíš ležela na křesle. Přepli jsme to na nějakej jinej program kde zrovna začínal nějakej film, nechali jsme to tam.

"Já pujdu taky spát, dobrou noc." loučila se s náma An "Dobrou"  "Dobrou noc, krásný sny." usmála jsem se na ní. Odešla do pokoje, my s Niallem pořád leželi na gauči a koukali na film. Zvedla jsem se opatrně z Nialla, abych mu něco neudělala "Nejdeš taky spát, že ne?" zeptal se ustaraně "Ne, neboj, jen se jdu něčeho napít, chceš něco?"  "Taky něco k pití." 

Podala jsem Niallovi skleničku a znovu si lehla k němu na gauč.

Nevim kolik bylo ale ten film zase skončil. zvedla jsem se a koukla jsem se na Nialla, spal. Opatrně jsem vstala a přikryla jsem ho dekou co jsme měli u nohou. Sedla jsem si na gauč a ještě chvíli koukala na televizi. Po nějaký době jsem cítila jak se mi zavírají oči, po chvilce jsem usnula.

 Ráno mě probudil mobil, koukla jsem se na gauč, Niall už tam nebyl, ze stolku jsem vzala mobil, neznámý číslo, zvedla jsem to "Haló?"  "Je to Jaimie Bryson?"  "Jo, kdo se ptá?"  "Tak schválně.. Kdo myslíš, že to asi tak je?"  "Nialle! To je blbej fór.."  "Ani nevíš jak moc by sis přála aby to byl Niall.." začínala jsem mít divnej pocit "Co ti říká jméno NICK BRYSON?!!" do hajzlu.. začala jsem mít vážně strach "Co po mně chceš?! A kde si sakra vzal moje číslo?!"  "To není tvoje starost.. Teď mě poslouchej! Hned teď přijdeš do klubu a to SAMA! Je ti to jasný?!" zdůraznil a zavěsil.. Sakra!! To nemůže bejt pravda.. Našel mě, sakra!

Rychle jsem na sebe něco hodila, popadla mobil, klíče a pospíchala do klubu, hlavou se mi honili šílený myšlenky, když jsem ho naposledy viděla zmlátil tak že se skončila v nemocnici, proto jsem začala cvičit a naučila jsem se i trochu boxovat. Přeběhla jsem ulici, odemkla dveře od klubu a zase je za sebou zamkla. Seběhla jsem schody, proběhla kolem pódia a baru, nevěděla jsem kde je a to mě děsilo ještě víc..

"Koukám, že nám tu někdo trochu vyrostl.. " ozvalo se přímo za mnou, myslela jsem, že dostanu infarkt jak jsem se lekla.. "Co po mně sakra chceš? Myslela jsem, že už jsme si všechno vyřídili.."  "Tím myslíš to, že si mě zkusila napadnout?!"  "Jo a ty si mi to oplatil tim, že si mi zlomil dvě žebra a říznul mě do ruky.."  "Jo, takže to asi není vyřízený.."  "Nehodlám před tebou znovu utíkat, ne teď. Konečně jsem našla lidi kterejm na mě záleží.. Konečně žiju normální život a nedovolim aby si mi ho zase zničil!"  "To je vážně dojemný.. Kéžby tě tak mohla slyšet máma.. určitě by byla štěstím bez sebe, taky byla tak blbá a naivní."  "Nemluv o ní takhle!"  "Nebo? Já se tě nebojim! Si jen rozmazlenej fakan!"  "Jo, to ty si byl ten co mě rozmazloval žejo.. Tim jak si mě za všechno vždycky zmlátil."  "Zasloužila sis to za to a po tom co si řekla mámě sis to zasloužila dvojnásobně!"  "Co tim sakra myslíš?!"  "Máma tě měla ráda, pak si jí řekla, že si.. lesba a všechno se změnilo. Dělala, že jí to nevadí ale jen se přetvařovala, ani nevíš jak ráda byla, když si odešla z domova."  "Sklapni! Tohle není pravda a ty to moc dobře víš." snažila jsem se zůstat v klidu a opakovat si, že to není pravda, že mi chce jen ublížit ale bylo to težší a těžší "Do dneška nechápu jak se do tebe mohla máma zamilovat.. Ty si musel bejt vážně dobrej herec.. Nevim jak se s tebou mohla vůbec bavit, natož aby tě milovala!"  "To musíš umět.. Někdy tě to naučim.. Třeba tě bude mít aspoň někdo rád."  "Ty si takovej hajzl, jak tohle může někdo říct vlastní dceři?!!"  "Ty nejsi moje dcera! Jsi jen chyba která se stala před 25ti lety!" když to dořekl cítila jsem jak se mi do očí vhrnuly slzy, je to sice parchant ale tohle vážně bolelo. 

Stáli jsme kousek od schodů a pódia který je hned vedle nich. nahoře nad schodama jsou vstupní dveře do klubu.

Ozval se klíček v zámku "Snad jsem ti řekl abys přišla sama." zařval, ve dveřích se objevil Niall, zabouchl za sebou a chystal se sejít schody, když si najednou všimnul nás "Jai?! Co tu dělá?" zeptal se vyděšeně "A hele malej Niall." řekl s usměvem na tváři což mě vyděsilo, rukou zajel pod sako "Nialle uteč!" zakřičela jsem, on mezitím z kapsy saka vytáhl pistol, natáhl ruku a stiskl spoušť. Oči se mi zalili slzami když jsem viděla jak Niall padnul na kolena a jeho bílí triko se začínalo zbarvovat do červena. "Nialle!!!" 

Moc děkuju za reads a votes. Dělá mi to obrovskou radost. :)

Love is Love - Just a different storyNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ