Part 16*

733 41 3
                                    

V klubu čas utíkal hrozně pomalu. Dneska tu byla vážně nuda, bylo dopoledne tak tu nebylo ani moc lidí. Sarah a Jakson se střídali u stolů a Filip byl ve skladu, dělal inventuru a přerovnával nějaký krabice abychom měli místo na nový objednávky. Já seděla u jednoho ze stolů a vyřizovala papíry. Bylo to vážně neuvěřitelně nudný. Když jsem to měla konečně hotový, vzpomněla jsem si, že mi Bella po tom focení v šatně řekla ať jí napíšu. Uplně jsem na to zapomněla, tak jsem si vzala mobil a hledala její číslo "Ahoj, co děláš odpoledne? Nestavíš se v klubu?" napsala jsem jí. 

Odnesla jsem ty papíry a šla k baru pomoc Jaksnovi s objednávkama. Zazvonil mi mobil, doufala jsem, že je to Bella a taky že jo. "Ani nevíš jak ráda bych přišla ale jsem v Liverpoolu.. Máme tu focení. Vracíme se až za týden. Mrzí mě to xoxo" skvělý.. Pomyslela jsem si "Až přijedeš pujdem někam zapařit xoxo a pozdravuj Liverpool!" odepsala jsem jí a dala si mobil zpátky do kapsy. 

Odnesla jsem hostům jejich objednávku a vrátila jsem se za bar. Zase mi zazvonil mobil. Tentokrát to bylo ale upozornění z twitteru, Bella přidala fotku na který se trochu mračila a špulila pusu, napsala k ní "@JaiBryson miss you so much!" hned na ní bylo několik likes a retweets, usmála jsem se nad tim jak na tý fotce vypadá. Přepla jsem na foťák a udělala jsem stejnej výraz jako ona. Přidala jsem to na tt a napsala jsem k tomu: "@IsabellSimons miss you too xoxo" a zveřejnila to. V množství likes a retweets jsem si skoro nevšimla, že tomu dala taky like. Usmála jsem se a šla jsem zase pracovat.

Konečně byl večer, zavřeli jsme klub a šli domů. 

Když jsem přišla do bytu Angee seděla na lince a líbala se s Niallem. "Emm.. Nerušim vás?" smála jsem se ve dveřích, oba se lekli "Ahoj Jai, jak bylo v klubu?" zeptal se Niall, "Jo skvěle mám pozdravovat od Filipa, Jaksona a Sary." odpověděla jsem mu s úsměvem "No já vás nebudu rušit.. Dám si sprchu a pujdu spát."  "Jai." zastavila mě An "Jo?"  "Pujdeš zítra běhat?"  "Asi jo.. Ráno. Proč?"  "Chtěla jsem se zeptat jestli bych mohla jít s tebou."  "Jasně, až se vzbudíš tak pujdem." usmála jsem se na ní "Tak jo, díky." usmála se na mě zpátky, šla jsem do koupelny.

Sundala jsem si všechno oblečení a vklouzla do sprchy. Nechala jsem na sebe puštěnou horkou vodu. Umyla jsem si tělo i vlasy a zastavila vodu. 

Natáhla jsem se ze sprchy pro osušku. Zavázala jsem si jí kolem těla. Přišla jsem k zrcadlu a vzala jsem si z topení menší ručník. Osušila jsem si jím vlasy a dala ho zpátky na topení. Ze zrcadla jsem si vyndala mastičku na tetování a položila jí na umyvadlo. 

Uvědomila jsem si, že jsem si nechala čistý oblečení u sebe v pokoji. 

S ručníkem stále kolem těla jsem vešla do obýváku, Niall s An koukali na televizi. Když jsem vyšla jen v tom ručníku An se na mě podívala a celou cestu do pokoje ze mně nespustila zrak. V pokoji jsem si vzala spodní prádlo a kraťasy na spaní. Když jsem se vracela do koupelny An na mě zase koukala. Byla při tom vážně roztomilá, dokonce jsem jí i viděla jak se malinko kousla do spodního rtu.

Zavřela jsem dveře a opřela se o ně protože jsem před sebou mněla pořád ten její pohled. Netušim co to mělo znamenat ale docela mně to dostalo.. 

Osušila jsem se a oblíkla se. Z umyvadla jsem si vzala mastičku a natřela jsem si tetování na boku. Potom jsem jí zase uložila zpátky do zrcadla a ještě jsem si vyčistila zuby.

Vrátila jsem se do obýváku. Niall seděl na gauči a An v křesle. Zezadu jsem přišla k Niallovi, natáhla jsem se přes opěradlo a dala mu pusu na tvář "Dobrou noc."  "I tobě, krásné sny." šla jsem dál směrem ke svému pokoji, koukla jsem se na Angee a viděla jsem, že má zavřený oči. Samozdřejmě mně napadla ta stejná blbost.. Přišla jsem k ní zezadu, předklonila jsem se, rukama se chytla o opěradlo křesla. Letmo jsem koukla na Nialla, toho teď zajímala jen televize. Pomalu jsem se předklonila, všimla jsem si, že malinko zvedla hlavu a nastavila tvář. Sklonila jsem se k její mu krku, rty jsem přiblížila co nejvíc k její kůži ale nedotkla jsem se jí. Lehce jsem vydechla, cítila jsem jak se můj dech odráží od její kůže. "Dobrou.." řekla jsem, když jsem se narovnávala, otočila se na mně a otevřela oči, naše pohledy se střetly "Tak ráno.. Dobrou." usmály jsme se na sebe a já šla k sobě.

Zavřela jsem dveře, přešla k posteli a vzala si mobil. Sedla jsem si na postel, koukala jsem do země. Co jsem to udělala?.. Co to sakra bylo?! A předtim jak na mě koukala.. Do háje, co se to děje? Je s Niallem.. A já jsem s.. No vlastně nevim jestli jsem s Bellou.. 

Z přemýslení mě vytrhl mobil, co se mi rozsvítil v rukou. Přišla mi zpráva. "Dobrou noc, krásné sny. Liverpool pozdravuje." když jsem si to četla na rtech se mi objevil úsměv. "Dobrou noc princez.." když jsem to chtěla napsat, uvědomila jsem si, že jsem takhle řekla Angee.. Smazala jsem to a přepsala to "Dobrou noc krásko, těšim se na příští týden." odeslala jsem to a lehla jsem si. Mobil jsem položila na noční stolek, přikryla jsem se peřinou a po chvilce jsem usnula.

- Z pohledu Angee -

Když vyšla Jai jenom v ručníku z koupelny nemohla jsem koukat jinam.

Viděla jsem na twitteru ty fotky co si přidávaly s Bellou. Jai je vážně roztomilá, nemůžu jí dostat z hlavy, doufala jsem, že když se s Niallem vyspim třeba na ní zapomenu ale nepomohlo to.. Ona je teď ještě víc s Bellou, myslela jsem, že by třeba mohla začít žárlit nebo tak něco ale to se asi nestane..

S Niallem jsme koukali na televizi, Jai vyšla znovu z koupelny, tentokrát už v tom čemu říká pyžamo. Já proti tomu teda nic nemám.. Spíš naopak. Šla zezadu k Niallovi a dala mu pusu na tvář, hrozně jim tenhle vztah závidim. Zavřela jsem oči a vzpomínala jsem na to jak jsme se spolu my dvě líbaly, chtěla bych aby mi taky dala pusu aspoň na tvář. Pořád jsem měla zavřený oči, najednou jsem cítila jak se za mnou někdo objevil. Věděla jsem, že je to Jai, zvedla jsem malinko hlavu a nastavila jsem tvář, doufala jsem, že mi dá pusu. Sklonila se ke mně, myslela jsem, že se mi rty dotkla krku ale spletla jsem se, byla tak hrozně moc blízko, na kůži jsem cítila její dech. Ten pocit se nedá ani popsat. "Dobrou." otevřela jsem oči a otočila se na ní, naše pohledy se střetly "Tak ráno.. Dobrou." odpověděla jsem jí a usmála se na ní, usmála se na mě zpátky a šla k sobě. Těšila jsem se na ráno, chtěla jsem s ní být zase chvilku sama, proto jsem se jí ptala jestli si s ní můžu jít zaběhat..

"Já pujdu taky spát. Dobrou." usmála jsem se na Nialla "Dobrou noc, hezky se vyspi. A hlavně co nejvíc protože jestli jdeš běhat s Jaimie tak potřebuješ vážně hodně energie." smál se. 

Když jsem byla u sebe v pokoji, lehla jsem si na postel a jenom jsem zírala do stropu. Jsem uplně blbá.. Vyspala jsem se Niallem jenom protože jsem doufala, že díky tomu zapomenu na Jai. Nechci mu nějak ublížit.. Je to ten nejmilejší kluk kterýho jsem kdy poznala. Nemělo se to stát.. 

Po nějaký době jsem konečně usnula.. 

Ráno jsem se probudila brzo, těšila jsem se na to běhání. Vstala jsem z postele a šla jsem do kuchyně, nikdo tu nebyl. Dala jsem vařit vodu v konvici, vyndala jsem dva hrnky a dala do nich kafe a cukr. Věděla jsem, že Jai bude po ránu určitě chtít kafe.. Do hrnku jsem nalila vodu a mlíko. Oba hrnky jsem položila na stůl a šla jsem si do pokoje pro mobil.

Když jsem se vrátila, ve dveřích stála Jai, nejdřív jsem koukla na její dokonale vypracovaný břicho a pak jsem stoupala až se naše pohledy střetly "Dobré ráno." pozdravila mě "Dobré, udělala jsem nám kafe." usmála jsem se "To je pro mně?" zvedla obočí a následně ze usmála.

- Z pohledu Jaimie -

Slyšela jsem někoho v kuchyni, vstala jsem z postele a šla se tam podívat. Otevřela jsem dveře ale nikdo nikde nebyl. Na stole stáli dva hrnky. Najednou od sebe z pokoje vyšla Angee, zastavila se a podívala se na mě. "Dobré ráno." pozdravila jsem jí. "Dobré, udělala jsem nám kafe." usmála se na mě, zvedla jsem obočí "To je pro mně?" ona je skvělá! Udělala mi kafe, ona mi snad čte myšlenky.. Kývla hlavou a šla si sednout ke stolu. Sedla jsem si naproti ní.

Povídaly jsme si, když jsme dopily kafe navrhla jsem abychom už šly. Obě jsme se převlíkly a vyrazily jsme.

Moc děkuju za reads a votes kterých je poslední dobou pořád víc a víc. Dělá mi to strašnou radost :) snad se vám tahle a part i celá story líbí :))

 

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now