Part 20*

882 41 2
                                    

Když přišli Josh s Amy z práce, pozdravila jsem je a pospíchala do klubu za Filipem. Volal mi, že je nějakej problém s papírama.. Hrozně jsem se těšila jak budu muset všechno přepisovat..

V klubu bylo docela dost lidí.. Šla jsem dozadu za Filipem, koukla jsem co je špatně napsaný a opravila to. Naštěstí toho moc nebylo, tak jsem to měla hned hotový.

Zůstala jsem v klubu až do zavírací doby, pomohla všechno uklidit a zamkla klub.

Když jsem se vrátila domů všichni už spali. Šla jsem do koupelny, osprchovala jsem se a umyla si vlasy. Všimla jsem si, že se mi ta hnědá barva už docela smývá.. Možná si jí nechám vymýt uplně a budu zase blond.. Ještě uvidim.

Osušila jsem se a oblíkla si spodní prádlo a kraťasy na spaní jako vždycky. Ručníkem jsem si trochu vysušila vlasy a pak jsem si vyčistila zuby. Opustila jsem koupelnu a šla jsem k sobě. 

Než jsem usnula, ještě jsem koukla na twitter a instagram. 

Když jsem se ráno vzbudila, dala jsem si studenou sprchu abych se trochu probudila. Vyčistila jsem si zuby, upravila vlasy a šla jenom v ručníku k sobě. 

Oblíkla jsem si černý spodní prádlo, úzký modrý džíny, bílý tílko s velkými průramky a potiskem, přes něj červenou mikinu, kterou jsem si nechala rozeplou.

V botníku jsem si vzala bílý, nízký conversky a obula si je, vzala jsem si klíče, mobil a sluneční brýle a šla k autu.

Jela jsem do Londýna, Už pár dní mám hotovej návrh na tetování.. Takže se stavim v tom novym salónu. 

Dojela jsem na místo a šla do salónu. Ukázala jsem tatérovi návrh a místo kam ho chci.

Byla to malá kotvička, chtěla jsem jí vedle pravýho kotníku, na druhou stranu než jsem měl nápis "Stay Strong".

Trvalo to asi hodinu. Pak jsem zaplatila a šla k autu. Měla jsem vyhrnutý nohavice, takže mi bylo tetování akorát vidět, ale měla jsem přes něj ještě fólii.

Ani jsem neotevřela dveře a začal mi zvonit mobil, byla to Bella "Bell?"  "Ahoj, koukám, že těch tetování nemáš nikdy dost.."  "Cože?"  "Co sis dala na kotník?" nechápala jsem jak to sakra ví.. Vždyť jsem teď vyšla ze salónu!! "Jak to víš?!"  "Otoč se.." otočila jsem se a viděla jak stojí na druhym konci parkoviště. Položila mobil a dala si ho do kapsy, já udělala to samý, rozeběhla se mým směrem, šla jsem jí naproti.

Skočila mi do náručí a pevně mě objala. "Chyběla si mi." zašeptala mi do ucha. "Ty mě taky." řekla jsem když jsme se už jedna druhý koukaly do očí. "A jak bylo v Liverpoolu a kam jste potom všude jeli?"  "Bylo to naprosto skvělý! A každej den se to střídalo.. Manchester, Leeds, Sheffield, Birmingham, Cambridge, Oxford. Nechápu jak jsme to stihli." smála se "Teď hodlám aspoň tři dny prospat."  "To se ti ani nedivim.." začala jsem se smát.

"A co se tady dělo?"  "Ani nic.."  "A tohle se udělalo samo..?" smála se a ukázala mi na krk. Vzala jsem mobil a koukla v odraze, že mám na krku takovýho malýho cucáka.. "Nech mě hádat.. Angee."  "Není to tak jak myslíš.."  "Já si nic nemyslim.. A ikdyby tak my dvě spolu přece nejsme.. Notak vim toho o tobě víc než si myslíš.. Agentura si toho o tobě našla nejvíc co mohla. Ale neboj nikam se to nezveřejňuje." pořád jsem se divila "Nikde není ani zmínka o tom, že by si měla přítelkyni.. Takže bych řekla, že si pro ty vztahy na jednu noc.. Nebo se pletu?" jenom jsem se usmála, přiblížila jsem se k ní a políbila jí "Jsem ráda, že to bereš takhle.. Bála jsem se, že si myslíš, že je mezi náma třeba něco víc."  "Nejsem naivní.. Ale kdyby bylo nebránila bych se tomu." usmála se "To ani já ne. Ale teď mám pocit, že by třeba nějakej ten vztah mohl vzniknout.."  "Hrozně moc ti to přeju! Ale kdyby to nevyšlo, dej mi vědět. Jo a doufám, že nějaký odvážnější fotky můžem nafotit i tak.."  "Jasný!" smála jsem se.

Love is Love - Just a different storyМесто, где живут истории. Откройте их для себя