Part 10*

843 41 0
                                    

Když jsem byla ještě ve studiu, bylo už půl pátý odpoledne. Skončila jsem trénink a šla do sprchy. Potom jsem se v šatně oblíkla a chystala se domů.

Asi po dvaceti minutách jsem se konečně dostala do bytu. Věci jsem si dala do pokoje. Vzala jsem mobil a napsala Niallovi, který byl v klubu : "Promiň ale do klubu už nejdu.. Teď jsem přijela z tréninku, kouknu na nějakej film a pujdu spát. Promiň, užijte si to xoxo" 

Převlíkla jsem se, místo červeno-černý košile a bílího trika jsem si na sebe vzala černý tílko s velkými průramky, a místo džín šedý tepláky s nižším sedem. 

Šla jsem do kuchyně, udělala jsem si kafe a sedla si ke stolu. Akorát ze zhora sešli Amy s Joshem a drželi se za ruce. "Kam se chystáte hrdličky?" zeptala jsem se s úsměvem na rtech "Do klubu za Niallem, ty nejdeš?" divil se Josh "Ne, já.. jsem unavená, teď jsem teprve přišla ze studia, pujdu spát. Pozdravujte tam všechny a užijte si to."  "Díky, příště jdeš s náma, je ti to jasný?" řekla Amy a objala mě rukama kolem ramen "Měj se."  "Ahoj." rozloučili se semnou "Hoj, mějte se." odpověděla jsem jim. Zabouchli za sebou dveře, já pořád seděla u stolu když mi zazvonil mobil, psal Niall : "Nevadí, hezky se vyspi. Love U xoxo" usmála jsem.

Pila jsem kafe a koukla se na Twitter, četla jsem si nějaký tweety od mých fanoušků a hrozně mě potěšili. Pořád jsem nemohla uvěřit, že moji fans udělali stránku a je na ní milion followers, ten pocit je úžasnej. Na některé z tweetů jsem odpověděla ale bylo jich moc na to abych odpověděla na všechny.

Když už jsem měla kafe dopitý, pořád jsem koukala na mobil, když vyšla ze svého pokoje An. Koukala jsem na ní, nevšimla si mě a šla k lince. "Ahoj." lekla se a otočila se na mě, rozzářili se jí oči "Jai! Ty si doma? Myslela jsem, že si už v klubu."  "Ne teď jsem přišla ze studia a du klubu ani nejdu.. Pujdu si spíš lehnout." obešla pult a stůl a přišla ke mně, sedla si mi na klín, rukama jsem jí chytla kolem pasu. "Chyběla si mi." řekla a políbila mě "Angee.. já ti musim něco říct." znovu mě políbila "Angee já to myslim vážně." odtáhla jsem se od ní.

Zvedla se z mýho klínu a sedla si na židli vedle mě "Co se děje?"  "Já.. nevim jak ti to říct ale.. mám tě ráda, opravdu ráda ale jenom jako kamarádku. To co se mezi námi stalo.. to nic nebylo a nechci aby sis dělala nějaký iluze nebo tak něco. Líbíš se mi to jo ale nechci teď žádnej vztah a hlavně nechci ublížit Niallovi, prostě.. zapomeň na to co se mezi námi stalo."  "Ale.. Proč? Stalo se něco? Řekla jsem nebo udělala něco špatně.."  "Ne to ne, já jen nejsem připravená na to mít vztah." přerušila jsem jí, byla to sice pravda ale jen z části.. nechtěla jsem ubližovat Niallovi, nemohla jsem být s někym do koho je on zamilovanej.. Byla to s An chyba už od začátku. Doufám, že toho nebudu litovat ale Niallovi to prostě dělat nemůžu. "Promiň mi to, prosím." viděla jsem jí jak jí po tváři tekly slzy, nemohla jsem jí takhle vidět, vždycky když vidim nějakou holku brečet tak mě to hrozně dostane.. "Angee, neplač prosím." utřela jsem jí z tváře slzy, nemohla jsem to vydržet, ten pohled na ní mě ničil, natáhla jsem se a objala ji, klepala se, brečela mi v náručí. "Já nevim proč brečim, nevim proč mě to tak vzalo.. Já jen, začala jsem k tobě asi něco cítit.. Polední dny tě nemůžu dostat z hlavy." tohle mi nedělej, říkala jsem si v duchu. "An, já jdu spát, jestli budeš chtít tak si o tom zítra popovídáme." zvedla jsem se ze židle a šla k sobě. Ničilo mě nechat jí tam takhle ale nemohla jsem jinak, nechci Niallovi ani An ubližovat. 

Vzala jsem si na sebe kraťasy a sundala si tílko, lehla si do postele a snažila se usnout. Chtělo se mi brečet, když jsem si vzpomněla co se stalo. Po chvíli jsem konečně usnula.

Ráno jsem se vzbudila, bylo mi na nic, byla jsem smutná a měla vztek protože se mi znovu zdálo o otci. Takhle mizerně mi po ránu dlouho nebylo, teda když nepočítám včerejšek. Oblíkla jsem si na sebe bílí tílko s potiskem, černý kalhoty a šedou mikinu, do kapsy jsem si dala klíče, z nočního stolku jsem si vzala mobil, bylo pět ráno, mobil jsem si dala do kapsy. Šla jsem potichu do koupelny, vyčistila jsem si zuby a upravila vlasy. 

Šla jsem do klubu, chtěla jsem si zaboxovat, (S Niallem jsme si v klubu udělali takovou malou posilovnu protože jsme ji nemohli udělat v bytě. Je to jen takovej menší pokoj, máme tam činky, běhací pás, nějaký lavičky na posilování a hlavně boxovací pytel) měla jsem hroznej vztek. Otevřela jsem jsem dveře od klubu a zase je za sebou zamkla, seběhla jsem schody, prošla okolo pódia, baru a stolů a šla dozadu do místnosti. 

Sundala jsem si mikinu, mobil a klíče jsem si dala na lavičku. Přišla jsem k pytli, nevzala jsem si ani rukavice a začala do něj mlátit veškerou svojí silou. V hlavě se mi opakoval včerejšek, včerejší i dnešní sen o Nickovi, to co jsem řekla An, to jak Niall bude reagovat až mu řeknu co se mezi mnou a An stalo.

Nevim jak dlouho to trvalo ale konečně ze mě vztek alespoň trochu spadl, po chvíli jsem toho už nechala. Přišla jsem k lavičce, na hlavu jsem si dala kapuci mikiny ale rukávy jsem nechala jen viset podél těla, klíčky i mobil jsem si dala do kapsy. Šla jsem zpátky domů. 

Vešla jsem od bytu a zavřela za sebou dveře, u stolu seděla Angee, Niall stál u linky a dělal snídani "Ahoj Jai, nasnídáš se s náma?"  "Ahoj. Jo, ještě jsem nejedla, co děláte tak brzo vzhůru?" zeptala jsem se a koukla na An, ta se na mě ani nepodívala "Zase tak brzo není.. je půl osmý."  "Cože?! Už?"  "Jo, kde si byla?"  "Šla jsem si zaboxovat, dostat ze sebe vztek, nějak to uteklo protože jsem tam šla v pět."  "Tak si sedni a počkej až dodělám snídani." řekl a usmál se na mě. Sedla jsem si naproti Angee, z kapsy vytáhla mobil a položila s ním ruce na stůl, koukala jsem na TT. "Jai?!" ozvala se An, což mě docela překvapilo.. "Jo?"  "Tvoje ruce.. jsou celý od krve." koukla jsem se na klouby a prsty a měla jsem je celý krvavý. "Ty si boxovala bez rukavic?" řekl Niall "Jo, já.. byla jsem tak hrozně naštvaná, že jsem na to ani nějak nemyslela.." An se zvedla od stolu, šla do koupelny, po chvilce vyšla a v ruce nesla mokrej hadřík a dva obvazy, sedla si vedle mě na židli a opatrně vzala do ruky mojí dlaň, pomalu mi na kloubky přiložila hadřík, v tu chvíli to začalo bolet, pálit a štípat "Nemusíš to dělat.."  "Já vim ale já chci." Utřela mi všechnu krev, hadřík položila na stůl, vzala jeden obvaz a ruku mi s ním zavázala, stejně tak i druhou ruku. Podívala jsem se jí do očí "Děkuju." usmála se na mě "Nemáš za co." zvedla a šla odnést ten hadřík zpátky do koupelny. Po chvíli se vrátila, Niall nám podal snídani a sednul si k nám.

Když jsme dojedli, pomohli jsme mu umýt nádobý. An šla do pokoje. "Nialle? Já ti musim něco říct.." řekla jsem s obavami "Co se děje?" sedla jsem na linku a Niall si sedl na pult naproti mě. "Vim co k Angee cítíš.. Proto ti to chci říct. Ten večer co si mi volal z párty mě Angee utěšovala, potom jsem šla do koupelny a chtěla jít spát ale když jsem se vracela do pokoje, tak jsem si všimla jak usnula na gauči. Přenesla jsem jí k ní do pokoje, položila na postel a přikryla jí ale ona se probudila, chvíli jsme si povídaly a já si lehla do postele k ní, no a po nějaký době jsme se začaly líbat.. Po chvilce jsem nás přerušila protože jsem si uvědomila co dělám, pak jsme usnuly. Ráno jsme se zase začly líbat a vypadalo to, že k něčemu dojde ale najednou si přišel ty. Vstaly jsme a šli do kuchyně, já šla za tebou a dělala jako že se nic nestalo. Včera večer jsem jí řekla, že jí mám ráda jenom jako kamarádku a nic víc k ní necítím. Řekla jsem to protože vim, že si se do ní zamiloval a já vám to vážně přeju. Nechci aby si kvůli tomu byl na mě naštvanej.. Byl to omyl a já jsem blbá, že jsem to dopustila ale přísahám, že se mezi náma nic víc než líbání nestalo. Promiň.." chvíli bylo ticho "To je ten důvod proč si byla ráno boxovat?"  "Jo, všechno na mě padlo.. Tohle, sen o Nickovi a ještě jeden sen o něm, co se mi zdál dneska.. Zlobíš se?"  "Ne, nezlobim jenom jsem překvapenej.. Ale věřim ti, že se nic nestalo a děkuju za to co si pro mě udělala."  "No, doufám, že z toho aspoň bude nějakej vztah. Ne aby si to ní nějak zkazil." smála jsem se "Neboj, budeš první kdo se dozví o našich zásnubách."  "Si věříš kámo." oba jsme se smáli jako idioti. 

Děkuju za reads.. už jich je 400 :)) Hrozně mi to zvedlo náladu, děkuju těm co si moji story čtou, moc si toho vážím.

Love is Love - Just a different storyOnde histórias criam vida. Descubra agora