Part 4*

927 51 1
                                    

Vzala jsem si ze stolku klíče, peněženku a šla ke dveřím když mi zrovna začal zvonit mobil, zvedla jsem to a ozval se Niall "Tak co Angee ?"  "Před chvílí odešla, koukám že si už našel mobil..."  "Jo našel, nechal jsem ho v klubu na baru..." smál se "Hele já končim, jdu do studia, domů dorazim asi večer, měj se a pozdravuj Filipa a Andreu."  "Budu, pozdravuj ve studiu, večer se kouknem na nějakej film, měj se." položila jsem to a vyrazila k metru. Sice mám auto ale do studia je to lepší metrem, aspoň se i trochu projdu. 

Už jsem byla v šatně, koukla jsem na mobil kolik je, dvanáct.. to jde, pomyslela jsem si. Sundala jsem si černou mikinu a kostičkovanou modro-bílou košili a místo toho jsem si na sebe oblíkla volný bílý tílko s obrázkem galaxi, místo černejch džín jsem si na sebe vzala černý kalhoty s nízkym sedem. Sundala jsem si všechny prstýnky a náramky a trsátko od Nialla který nosím jako náhrdelník. Černý kotníčkový conversky jsem vyměnila za červený vansky, všechny věci jsem si dala do skříňky teda kromě mobilu, pití a klíčků, zavřela jsem skříňku a zamkla ji, klíček jsem si připla na svazek klíčů od domu a klubu, popadla jsem mobil a pití a pokračovala do studia. Otevřela jsem dveře, "Ahooj" ozvalo se sborově, už tu všichni byli, "Jste už protažení ?"  "Ještě ne, teď jsme přišli."  "Dobře, tak uděláme společnou rozcvičku a pak se pustíme do práce."

Uběhlo asi pět hodin, většinou už končíme ale ostatní chtěli ještě chvilku cvičit, tak jsme ještě pokračovali. Vždycky jsou hrozně nadšení když jim ukážu novou choreografii kterou se budeme učit, pak se jí vždycky chtějí naučit hned napoprvé aby jsme ji pak už jen opakovali a dotahovali k dokonalosti a taky abysme ji natrénovali na pódiu, kde kdo bude stát, kdo se kam bude přemisťovat a tak. Jsem moc ráda, že můžu trénovat skupinu lidí jako jsou právě oni, je na nich vidět, že tanec milují, vždy do každého vystoupení dají kus sebe a dostanou ze sebe to nejlepší a za to jsem na ně moc a moc hrdá. Je to čest být součástí takové skupiny.

Když jsem se konečně dostala domů bylo asi půl osmý, odemkla jsem si dveře od bytu, když jsem procházela zakopla jsem o práh a málem se natáhla ale naštěstí jsem to ustála... Najednou se ozval smích... Byl to Niall "Ahoj, koukám že tě trénink nějak zmohl .." smál se "No jo, trochu se to protáhlo... Ukázala jsem jim novou choreografii, tak mě ukecali abysme se ji naučili celou."  "Tak to se ani nedim, že sotva jdeš... Připravil jsem popcorn a nějaký pití a vybral jsem nám film, Josh s Amy šli na nějakou oslavu známýho, nemáme je prej čekat..."  "Takže filmovej večer?" byla jsem ráda že si aspoň trochu odpočinu "Jo, už to tak vypadá" usmál se na mě.

Niall seděl na gauči, jě ležele vedle něj a hlavu jsem měla položenou na jeho klíně, popcorn jsme už dojedli a cola už byla taky skoro dopitá. Niall se mi rukou prohraboval ve vlasech, on byl ten jedinej od koho mi to nevadilo, miluju tyhle večery, kdy nic neděláme jen jsme prostě spolu... "Ty si se do Angee zamilovala, žejo?" přerušil Niall ticho, které zrovna nastalo i ve filmu, "Ne, to ne, zamilovat se je hodně silný slovo, znáš mě přece... Ale líbí se mi to nemůžu popřít. Ale ty k ní pocituješ něco víc... Nebo se pletu?" odpověděla jsem mu "Ne, nepleteš ..." řekl trochu smutně "Nevim jestli jsem se zamiloval, ale něco víc k ní cítím a začíná to být silnější. Tohle se mi nikdy nestalo, vždyť jsem jí viděl jednou v životě a už k ní pociťuju tohle... Je to bláznivý, nevim co budu dělat až se sem nastěhuje..."  "Neboj, to bude dobrý a myslim že ty jí taky nejseš tak uplně lhostejnej...a ani se nedim, si mladej, hezkej, umíš úžasně zpívat, určitě se do tebe už zamilovala."  "Díky, jsem rád že tě mám aby si mě utěšovala" smál se a dal mi pusu na čelo. "Já pujdu spát, jsem hrozně unavená, tak dobrou noc." vztala jsem z gauče a taky jsem mu dala pusu na čelo "Dobrou, sladký sny."  "I tobě."

Ráno mě probudila nějaká rána z kuchyně, vstala jsem z postele a šla se podívat co to bylo... No jo to mě mohlo napadnout "To jste se vrátili až teď ?"  "Jo, promiň mi tě vzbudili žejo ?" řekla omluvně Amy "Ne, to je dobrý, stejně mám ještě nějakou práci, tak aspoň začnu dřív." dořekla jsem a v tu chvíli ke mně přistoupil Josh a začal mě prstem cvrnkat do ucha a očividně ho to bavilo. Jen jsem se smála "Ten je uplně namol, žejo ?" zeptala jsem se se smíchem Amy "Jo, vypil všechno co viděl..."  "Tak Joshi, necháme toho a pujdeme spát." snažila jsem se ho nějak dostat nahoru do pokoje "Jo, pujdeme spinkat, ty pujdeš s náma?"  "No to víš že jo." Amy se nám smála, ani se jí nedivim já měla taky co dělat abych smíchy neprobila ještě Nialla. Konečně jsme ho nějak dotáhly nahoru, nasměřovaly jsme ho k posteli, švihnul sebou tak že se divim, že se pod nim ta postel nepropadla... "Díky moc, sama bych ho sem asi nedostala, ještě jednou se moc omlovám že jsme tě vzbudili."  "To vůbec nevadí, vidět ho takhle za to stálo." řekla jsem se smíchem "Tak dobrou" objala sem Amy a šla zpátky do kuchyně "Dobrou a ještě jednou díky." Sešla jsem schody a šla si udělat kafe, došla jsem si do pokoje pro mobil a koukla se kolik vůbec je. Půl osmý... to musela bejt vážně dobrá párty, když teprve teď dorazili domu... Pomyslela jsem si a usmála se znovu nad tím jak Josh dopadl. Vrátila jsem se do kuchyně a udělala si to kafe, sedla jsem si ke stolu a koukla se na twitter. Kafe už jsem měla skoro dopitý, když jsem najednou slyšela klíček v zámku. Co to? Všichni jsou doma... Vůbec jsem si nevzpomněla na klíčky co jsem dala Angee... "Dobré ráno." řekla ve dveřích "Dobré..." odpověděla jsem trochu zmateně, protože mi pořád ještě nedošlo co tu dělá... Po ránu mi to moc nemyslí... :D konečně mi to došlo a podívala jsem se co mám na sobě, chtěla jsem se znovu začít smát protože jsem na sobě měla jenom kraťasy a podprsenku... Za svoji postavu se nestydim protože na ní dost pracuju a jsem s ní vážně spokojená, na břiše mi jsou hezky vidět svaly, stejně tak na nohou a rukou, takže mi bylo jedno, že mě vidí takhle, jenom jsem na ní nechtěla hned napoprvý zapůsobit takhle :D... "Emm... Promiň, chceš s něčim pomoc?" konečně jsem ze sebe dostala nějakou větu. "Jo, venku mám ještě nějaký krabice ale nebudu obtěžovat, není toho moc, odnosim si to s..."  "Pššt, jen se oblíknu a jdu dolu."  "Dobře, díky moc, si zlato"

Položila jsem poslední krabici, "Čekala jsem, že toho bude víc, si si jistá že se sem stěhuješ?" řekla jsem s uměvem. "Náhodou toho je docela dost, jen jak je to v těch krabicích tak se to nezdá."  "Kdyby si chtěla ještě s něčim pomoc tak řekni budu u sebe."  "Dobře, mockrát děkuju" krásně se usmála, vyšla jsem z pokoje a šla do koupelny. Stoupla jsem si k zrcadlu a upravovala si vlasy, když se otevřely dveře a zničeně vstoupil Niall jen v boxerkách, "Dobré ráno" pozdravila jsem ho "Dobré." přistoupil ke mně a dal mi malou pusu na tvář, vzal si do ruky kartáček a pastu a začal si čistit zuby, já si mezitím pořád upravovala vlasy. Když si vypláchl pusu napustil do umyvadla vodu a vzal si do ruky pěnu na holení, na ruku si dal takovej kopec pěny, položil lahev na umyvadlo a pěnu si dal do obou dlaní, podíval se na mě a všechnu tu pěnu mi plácl a na obličej "Ty blbečku !!!" zařvala jsem na celou koupelnu a jelikož byly otevřený dveře soudím, že to slyšeli i nahoře... "Jen počkej!" vyběhl z koupelny do obýváku, já si rychle na ruce dala co nejvíc pěny a běžela za ním. Obíhali jsme gauč, pult v kuchyni i stůl, když najednou vyšla z pokoje Angee, Niall se zastavil a koukal na ní jako na zjevení, já ho mezitím konečně chytla, zezadu jsem natáhla ruce a všechnu pěnu mu rozetřela po obličeji. Všichni tři jsme se smáli jako idioti, "Ahoj, koukám že už si se nastěhovala."  "Ahoj, jo už to tak bude, a koukám že ty si právě vstal..." koukla se na jeho boxerky, začala jsem se smát ještě víc. "Myslim, že Angee už viděla všechno a to tu je asi tak půl hodiny..." řekla jsem "Jak to myslíš všechno?" divil se Niall "No už viděla mě i tebe ve spodnim prádle..." smáli jsme se s An "Tak v tom aspoň nejsem sám." mrknul na mě "Ale ta pěna vám vážně sluší... Jste uplně jak dvojčata s těma vlasama."  "Koukám že jsem tě trochu rozcuchal, Jai."  "No, aspoň že jsem je ještě neměla upravený..."  "Jo, to by si mě asi zabila co?"  "To si piš." provokovali jsme se "Koukám že se s váma vážně nebudu nudit." řekla An "No, to určiě ne." odpověděl jí Niall s usměvem na rtech "Tak pojď ty pako, jdem si to umejt a pak si dáme všichni něco k snídani." navrhla jsem "Jo to zní dobře." odpověděli mi nastejno.

 Moc vám děkuju za reads, moc si toho vážím a doufám, že se vám story líbí. :)

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now