Part 6*

823 46 0
                                    

Nic neříkala, jen mě držela, ani jsem nechtěla aby něco řekla. Vnímala jsem jenom její objetí, to jak mě rukou hladila po zádech, druhou ruku mi dala na krk a občas mi s ní prohrábla vlasy, cítila jsem jak mi rychle buší srdce ale když mě držela, tep se uklidňoval a pomalu se dal do rytmu s tím jejím, když mě držela, bylo to jako takovej lék na tu bolest ze vzpomínek. Jako kdybych na chvíli zapomněla co se stalo... "Promiň..." odtáhla jsem se od ní "Za co?"  "Nebydlíš tu ještě ani den a už se dozvíš tohle všechno a utěšuješ mě..." chytla jsem jí za ruku a podívala se jí do očí "Nech toho, nebo mě taky rozbrečíš..." řekla a na rtech se jí objevil úsměv, hlavou se mi honilo jaký skvělý asi musí být políbit ji.. Sakra!! Co blbnu?! Říkala jsem si v duchu, vždyť dneska je to rok co mi umřela přítelkyně a já myslim na tohle.. A navíc je do ní zamilovanej Niall.. Tohle nemůžu.. "Angee, já.. moc děkuju, že jsem se ti s tim mohla svěřit, potřebovala jsem to někomu říct.."  "Nemáš za co, jsem tu pro tebe." řekla a dala mi malou pusu na tvář, malinko jsem se odtáhla "Už pujdu spát, už toho mám dost a ještě moc děkuju." musela jsem odejít, jinak bych to nevydržela  "Není za co, dobrou noc."  "I tobě." mrkla jsem na ní a vstala z gauče, přišla jsem do pokoje a zavřela za sebou dveře.

Sundala jsem si triko a džíny a vzala si na sebe kraťasy. Šla jsem ještě do koupelny, vyčistila jsem si zuby a ještě jednou si nanesla mast na tetování, jelikož na noc nosim jenom podprsenku tak se nebojim, že bych si tu mastičku nějak hodně za noc setřela.

Když jsem se vracela zpátky do pokoje, tak jsem si všimla že Angee usnula na gauči, přišla jsem k ní, byla hrozně roztomilá. Vypla jsem televizi, jednou rukou jsem jí opatrně vzala pod kolenama, druhou rukou jsem jí chytla pod zádama a opatrně jsem jí zvedla. Pořád spala, přešla jsem s ní přes kuchyni do jejího pokoje, opatrně jsem jí položila na postel, sedla jsem si vedle ní, vzala jsem do ruky peřinu a pomalu jí přikryla, Když jsem jí pokládala peřinu na ramena tak se probudila "Promiň, nechtěla jsem tě vzbudit."  "Ty si mě donesla do pokoje?" překvapeně se zeptala a krásně se na mě usmála "Jo, když jsem se vracela z koupelny tak jsem tě viděla jak tam spíš a nemohla jsem tě tam takhle nechat.." odpověděla jsem jí a taky se na ní usmála. "Zůstaneš tu ještě chvíli se mnou?" posunula se na posteli dozadu a odkryla peřinu aby naznačila ať si lehnu k ní "No..já.."  "Pojď mi ještě něco vyprávět.. To co jsi mi dnes řekla mě hrozně dostalo.. Podle toho mála co jsem slyšela usuzuju, že si neměla lehkej život." sakra.. jsme ten největší klikař a smolař zároveň.. hezká holka mě chce dostat k sobě do postele :D ale já nemůžu.. vždyť je to rok.. co.. tamto.. no a pak je tu to s Niallem.. prostě nemůžu.. "Tak jo ale mám podmínku.. nebudem mluvit o mym mizernym životě."  "Jo, platí." lehla jsem si k ní pod peřinu.

Ležela jsem na zádech, ona na boku, jednou rukou si podpírala hlavu, chytla jsem její druhou ruku a přitáhla jí k sobě tak, že mi hlavou ležela u krku, ruku nechala na břiše, přejížděla s ní nahoru a dolu, jelikož jsem na sobě neměla triko doháněly mě její dotyky k šílenství. Zvedla jsem ruku a začala si hrát s tou její, kterou měla na mym břiše, proplétaly jsme si prsty "Jai?" přerušila ticho "Ano?"  "Já ti musim něco říct.." docela mě vyděsila "Děje se něco?"  "No.. já.. já jsem bi.. ale nikomu to neříkej prosím, jedinej člověk kdo to ví je můj brácha."  "Neboj, nikdo se to nedozví, dokud nebudeš sama chtít, ale proč mi to řikáš?" byla jsem překvapená "No, když jsem našla ten váš inzerát na byt byla jsem z toho hrozně nadšená, to místo, cena a všechno vypadalo uplně úžasně a pak jsem si všimla toho jména.. Jaimie Bryson.. Bylo mi to nějak povědomý ale nevěděla jsem proč nebo odkud. Potom co jsem vám odepsala na ten inzerát a zavolala ti, mi došlo že už jsem ten hlas někde slyšela, pořád jsem ale nevěděla kde. A pak po pár dnech jsem tě hledala na netu, našla jsem, že si slavná taneční choreografka a pak mi to došlo.. byla jsem na vystoupení tebe a tvý skupiny.. V tu chvíli jsem myslela, že se zbláznim.. možná budu bydlet s Jaimie Bryson OMG! říkala jsem si. A pak když jsem tě vidělav klubu,, nemohla jsem tomu uvěřit, že si to vážně ty.. Od chvíle co jsi přidala na YT první taneční video s tvojí skupinou tě sleduju a hrozně moc podporuju a taky se mi dost líbíš.." řekla a začervenala se "Nechci aby si mě brala jako nějakou šílenou fanynku, která tě chce nějak využít nebo něco takovýho."  "Já.. se jen musim nějak vzpamatovat z toho, že nějakou fanynku mám." řekla jsem a začala se smát "Děláš si legraci? Nemáš ani tušení kolik jich máš! Na twitteru je něco jako skupina tvých fanoušků.. už je nás tam skoro milion."  "Počkej.. Co?!"  "Jo! Máš už skoro milion followers."  "Tak jo.. kde je chyba?"  "Co tím myslíš?"  "Právě jsem se dozvěděla, že mám skoro milion fanoušků, ležim v posteli vedle krásný bisexuálky co mi rukou hladí holý břicho a náhodou se jí líbim.. To je moc úžasnej věcí najednou, to nemůže bejt pravda, ne v mym případě." řekla jsem a An se začala smát. Rukou mi pomalu přejela z břicha na krk, přitáhla si mě k sobě a rty se dotkla těch mých, byly tak hrozně jemný, myslela jsem že se mi to jen zdá, bylo to naprosto dokonalý, odtáhla se ode mně, otevřela jsem oči "Už tomu věříš?" jen jsem kývla a přitáhla si jí zpátky k sobě, naše rty se znovu spojily v jeden dlouhý polibek.

Po delší chvíli jsem si uvědomila co dělám "An, já.."  "Co se děje?"  "Já bych vážně chtěla pokračovat ale nemůžu.. "  "Jo jasně promiň.. Sem blbá, vždyť je to rok co.. no.. však víš."  "To já se ti omlouvám.."  "To je dobrý." viděla jsem úsměv na jejích rtech. Přitiskla se ke mně, ruku mi znovu položila na břicho, dala mi malou pusu na krk a hlavu položila na moji klíční kost, položila jsem svoji ruku na tu její a obě nás přikryla peřinou, po chvilce jsme obě usnuly.

Tahle part je kratší.. vím to.. ale vůbec jsem nevěděla jak to dostat do tý situace na konci. Příští part bude asi trochu delší. Jinak chci moc poděkovat za reads :) od přidání posledního partu se dost zvedli a to mi udělalo ohromnou radost, takže ještě jednou moc děkuju. 

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now