Part 27*

786 42 0
                                    

Když jsme šly k autu, An se klepala zimou, sundala jsem si bundu a dala ji jí přes ramena. Usmála se a zachumlala se do ní. 

Nasedly jsme do auta a jely domů. An pořád ještě trochu brečela. Položila jsem jí ruku na koleno "Myslela jsem, že z toho budeš mít radost.. A ne, že budeš brečet."  "Já mám radost.. A brečím protože nemůžu uvěřit, že si to pro mě zařídila." Usmála se a dala mi pusu na tvář.

Když jsme přijely před byt, vystoupila jsem, oběhla jsem auto a otevřela An dveře. Chytla jsem jí za ruku a pomohla jí z auta. "Jsi úžasná." Zašeptala a políbila mě. Usmála jsem se, chytla jí za ruku a šly jsme do bytu.

Všichni pořád seděli u stolu a povídali si. "Ahoj."  "Ahoj, tak jaký to bylo?" ptali se zvědavě An "Oni to ví?" zašeptala An mym směrem "Jo, ale asi tak půl hodiny." smála jsem se. Sedli jsme si k nim a dali si s nima víno. Jedinej kdo víno neměl byla Amy.. "Amy? Ty nepiješ?" zeptala jsem se. Koukla se na Joshe, ten kývnul. Nechápali jsme co to má znamet.. Ikdyž mě něco napadlo ale to je asi blbost..

"No původně jsme vám to chtěli říct trochu později ale tak když už si se zeptala.. " prosím ať je to to co si myslim.. ".. S Joshem čekáme miminko." yeah!!! "To je skvělý! V kolikátym týdnu jsi?" Amy i Josh se začli smát "Ve třetim měsíci.." dořekl Josh. 

Já, An a Niall jsme na sebe koukali jako idioti.. "Ve třetím měsíci?!" zeptal se znovu Niall "Jo.." odpověděla mu se smíchem Amy "Jak si to maskovala?" ptala se nechápavě An "Asi tak jako vy dvě s Jai ten váš vztah.." začli jsme se všichni smát.

"A víte co to bude?" ptala jsem se zvědavě "Víme.. A máme pro tebe i takový malý překvapení." řekl Josh a mrknul na Amy "Vybírali jsme jména.. A když jsme se dozvěděli, že to bude holčička, hned jsem věděla jaký jméno jí dáme. Oba jsme si ho hrozně oblíbila takže se bude jmenovat.. Mía." usmála se na mě. Málem to se mnou seklo.. "Děláte si legraci?! Mía? Vážně?" vyskočila jsem od stolu a běžela jí obejmout. 

"Bože! Já vás zbožňuju!" řekla jsem když jsem objala i Joshe. "Proč zrovna Mía?" ptala se An, koukla jsem se na ní se slzamy v očích "Mía byla moje maminka.." 

- Z pohledu Angee -

To je tak hrozně toztomilý.. Mía je krásný jméno. Netušila jsem, že z toho bude mít Jai takovou radost.. 

"Aby toho nebylo málo.. Mám pro vás překvápko.." řekla Jai a koukla na mě a Nialla "Domluvila jsem s Nickem jeden photoshoot jako reklamní kampaň pro 'Nocturno club' (klub Nialla a Jai), fotit budou všichni zaměstnanci.."  "To myslíš vážně?! To je skvělý!!" zakřičel Niall a objal Jai. 

Všichni jsme ještě chvilku seděli u stolu a povídali si, pak šel Niall spát a za ním i Josh s Amy. 

"To je šílený.." řekla Jai a smála se "Co? To že čekají miminko?"  "Jo.. A že jí pojmenujou Mía.. Uplně mě to dostalo." znovu se jí objevily slzy v očích. Zvedla jsem se a šla jí dát pusu na čelo. "Půjdem už spát?"  "Dáš mi chvilku?.."  "Čekám v posteli.." usmála se.

Šla jsem k sobě, svlíkla si šaty a oblíkla si kraťasy a tričko na spaní, který mám od Jai. Lehla jsem si do postele a vzala si mobil. 

Po chvilce mi přišla zpráva.. Od Jai : "..Hug?.." Aww ona je prostě úžasná. Chtěla jsem se zvednout z postele ale než jsem to udělala, otevřely se dveře. 

Přišla ke mě a lehla si vedle mě, obě nás přikryla, objala jsem jí kolem ramen, hlavu mi položila na hrudník. 

Cítila jsem jak se jí sklidnil tep, srdce jí bilo pořád pomaleji. Věděla jsem, že spí.

"Miluju tě." zašptala jsem a dala jí pusu do vlasů. Po chvilce jsem usnula taky.

* O týden později (Silvestr) *

- Z pohledu Jaimie -

Bylo odpoledne. Já, Niall, Angee, Filip, Andrea a Sarah jsme byli v klubu, jediný Jakson byl doma s rodinou. S Niallem jsme ostatním říkali ať zůstanou doma s rodinama, že to ve třech zvládnem ale trvali na to, že tu budou s náma.. 

Připravovali jsme všechno na večer.. Měli jsme co dělat abychom to stihli. 

Večer jsem měla vystupovat na našem pódiu.. Byla jsem docela nervózní protože to bude poprví co mě An uvidí tancovat na živo. 

Měli jsme pozvaný dvě hudební skupiny, zpěváka a DJe. 

Pódium je vedle schodů, takže je na něj vidět i zeshora. Začínala jsem být vážně nervózní.. Přeci jen je to skoro rok co jsem naposledy tancovala před tak velkym publikem. Pořád jsme tancovali jenom před kamerou ve studiu.. 

Aspoň, že nebudu tancovat sama.. Spolu se mnou budou vystupovat ještě dva moji nejlepší studenti ze studia.

Mám s nima připravenou choreografii na Uptown Funk. Jsem na ní vážně pyšná, trvalo mi dlouho než jsem jí dokončila.

Celý svátky jsme měli zavřeno, takže čekáme dost lidí. A navíc je silvestr.. Dneska to bude vážně něco. Je to náš první silvestr v klubu, máme trochu obavy ale zároveň se těšíme.

Konečně byl večer, v klubu bylo plno. Vystoupila první skupina a hosti se vážně bavili. Teď bude pauza a pak vystoupíme my.. 

Vylezli jsme na pódium, stoupli jsme si na naše místa, spustila se hudba, celým tělem mi proudil adrenalin..

.. Nic víc si nepamatuju.. 

Když jsme skončili, všichni nám tleskali. Seběhla jsem z pódia a běžela jsem obejmout An. 

"Jsem na tebe hrozně pyšná! Byli jste úžasní!" říkala mi stále v obětí. Pustila jsem jí a dlouze jí políbila.

Po nás vystoupil zpěvák a už se čas blížil k půlnoci.

Niall vyskočil na stage, stoupnul si k mikrofonu "Chci vám všem poděkovat, že jste tu zrovna dnes! Jménem celého 'Nocturno club' a všech zaměstnanců vám chci popřát jenom to nejlepší do nového roku, hodně štěstí, lásky, peněz a ať se vám splní všechny vaše sny. Tak jo.. Nebudeme to dál zdržovat.. 10.. 9.. 8.." všichni začli odpočítávat s ním. 

"4.. 3.. 2.." Chytla jsem Angee lehce za tvář a otočila jí k sobě, podívala jsem se jí do očí, přiblížila jsem se blíž k ní a spojila mé rty s jejími v jeden dlouhý polibek. 

"Šťastný nový rok!!!" křičeli všichni a běželi po schodech ven z klubu aby viděli odňostroj.

Naše rty se od sebe oddělily, otevřela jsem oči, An se mi dívala hluboko do očí. "Miluju tě." řekla jsem a pohladila jí po tváři. 

"Cože?.."  "Miluju tě.." usmála se "Slyšela jsem to na poprví ale chtěla jsem to slyšet znovu." přitáhla si mě k sobě a políbila mě. Cítila jsem jak se do polibku usmála. 

"Miluju tě." řekla když mi znovu koukala do očí. "Cože?.."  "Opakovat to nebudu." smála se. 

Objala jsem jí, "Šťastný nový rok.." zašeptala jsem jí do ucha. "Šťastný nový rok." zašeptala zpátky.

Nevím jak se to tu tak rychle vyprázdnilo ale v klubu nebyl vůbec nikdo.. 

S An jsme šly ven za ostatníma. S Niallem a všema ostatníma jsme si popřáli šťastný nový rok a koukali na oblohu.

Po chvilce se všichni vrátili zase tpátky do klubu a oslava pokračovala.

Mockrát vám děkuju za reads a votes! Jsem moc ráda, že si mou story vůbec někdo čte. Děkuju moc. Love you guys! :))

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now