Part 21*

760 41 3
                                    

- Z pohledu Angee - 

Seděla jsem na gauči, Jai i Niall už šli spát. Najednou mi zazvonil mobil. Psala mi Jai : "Hug?" Aww, stejně jako v LOL. 

Vypla jsem televizi, zhasla a šla k ní.

Když jsem otevřela dveře, viděla jsem jak se usmála. Zavřela jsem za sebou a šla k ní.

Lehla jsem si vedle ní a objala jsem jí rukama kolem ramen, přitáhla jsem si jí k sobě a užívala jsem si, že jí můžu držet v náručí.

Jednu ruku měla pod hlavou a druhou mi položila kolem pasu. 

Užívala jsem si to, hrozně moc. Miluju když jsem v její přítomnosti. Miluju když mi říká princezno. Miluju když se mě dotýká, když mě objímá, líbá.. Miluju jí! Ale vim, že ona ke mě nic takovýho nikdy cítit nebude..

Po chvíli jsem usnula.

- Z pohledu Jaimie -

"Jaimie!!!" ozvalo se na celý byt.

Otevřela jsem oči a uvědomila si, že se Niall vždycky ráno sprchuje. Koukla jsem se na Angee, otevřela oči a začla se smát "Ten tě zabije.."  "No jestli tě najde takhle se mnou tak asi jo.." řekla jsem a rychle vylezla z postele.

Obě jsme vstaly a šly do kuchyně. Josh s Amy seběhli schody "Co se děje?" řekl rozespale Josh "Niall se sprchuje.." začli jsme se všichni smát. 

Otevřeli se dveře do koupelny "Jai! Já tě zabiju!" když vyšel modrej Niall, vybuchla jsem smíchy.

Celej hrudník, břicho a ruce měl modrý. Kolem pasu měl ručník, takže si ani neumim přestavit co všechno měl ještě modrýho..

Všichni byli uplně mrtvý smíchy. 

"Můžeš mi říct jak to mám asi tak dostat dolů?!" řekl naštvaně ale bylo vidět, jak mu cukají koutky. "Příště zkus třeba mýdlo.." všichni se znova začli smát. "Ne já nevim.. Tak třeba ředidlo?" řekla jsem a šla jsem ke skříňce, která je nad pultem v kuchyni. 

Otevřela jsem jí a hledala plechovku s ředidlem. Bylo tam všechno ostatní.. Hromada papírů, náhradní klíče, nějaký fotky, plechovky barev ale ředidlo ne.. 

Viděla jsem jenom víčko od plechovky a doufala jsem, že je to to ředidlo.. Natáhla jsem se a chtěla ho vyndat ale schodila jsem nějaký papíry.. Spadli na zem. Sklonila jsem se pro ně a viděla tam nějakou obálku, byla zavřená, otočila jsem jí a bylo na ní napsáno Jaimie.

"Jai.." řekl Niall a šel rychle ke mě, všichni na nás koukali. "Co to je?" chtěl mi jí vzít ale ucukla jsem. Smích mu zmizel z tváře uplně "Nialle?!" nic neříkal, sklopil zrak. 

"Jai.. Všechno ti to vysvětlim.. Necháš mě jenom ať ze sebe smyju tu modrou?"  "Jo, jasně.." řekla jsem a zvedla jsem se, natáhla jsem se do police pro to ředidlo a podala mu ho. 

Zavřel za sebou do koupelny, všichni jsme si sedli ke stolu, Josh vedle Amy, já naproti nim a Angee vedle mě, Niallovi jsme nechali místo v čele.

Celou dobu bylo naprostý ticho. V jedný ruce, na stole jsem držela dopis. Druhou rukou jsem držela tu Angeeinu, pod stolem. Koukala jsem na ten dopis.. Ten nápis Jaimie.. Písmo mi něco připomínalo.. Myslela jsem že je to písmo maminky ale nebyla jsem si jistá. Občas jsem se koukla Angee do očí.

Najednou někomu začal zvonit mobil.. Joshovi..

"Dobře, hned jsme tam, oba!" ukončil hovor a zvednul se od stolu, stejně tak i Amy. "Hrozně se omlouváme ale musíme do nemocnice.. Nějaká velká bouračka tak potřebujou každou ruku."  "Pak nám všechno povíš. Je ti to jasný!" řekla Amy a usmála se.

Oba zmizeli nahoru, ani ne za dvě minuty byli zpátky dole, převlečený.. Nechápu jak to stihli. Amy mě rychle objala, rozloučili se s náma a odešli.

"Neboj se." řekla An a dala mi pusu na tvář. Pevně mi stiskla ruku. 

Niall konečně vyšel z koupelny. Přišel ke stolu a sednul si. "Ten dopis psala.. Angee.. Poslední dny, když jí doktoři nedávali už žádný šance. Ona moc dobře věděla, že umře. Před tebou se snažila dělat, že má ještě naději. Jednou večer když jsem byl u ní místo tebe v nemocnici mi řekla, že ti chce napsat dopis a po mě chtěla abych jí pomohl a dal ti ho až umře. Psali jsme to celou noc.. Řekla mi ať ti to dám až budeš připravená." podíval se na mě a měl v očích slzy. 

"Myslíš, že jsem připravená?" podíval se na mě a následně na Angee "Jo, myslim že jo." 

Podívala jsem se na Angee a pustila jí ruku, místo toho jsem do ní chytla dopis.

"Chceš si to přečíst sama? My odejdem jestli chceš.." řekla An "Ne ne ne.. Jenom tu zůstaňte. Nevim jestli bych to zvládla.." 

Začala jsem otvírat obálku, vyndala jsem z ní dopis. Rozbalila ho, začli se mi klepat ruce, koukla jsem na Nialla, na Angee a pak zpátky na dopis, začla jsem číst nahlas: 

Jai, vím že až tohle budeš číst tak tu s tebou už nebudu. Chci ti poděkovat za to jak moc si byla silná, jak si mě podporovala a držela nad vodou poslední dny. Jsem si jistá, že kdybych tě neměla, nebyla bych tu tak dlouho. Všechno by bez tebe bylo jiný.. 

Tenhle dopis jsem napsala abych ti řekla jak moc si pro mě znamenala a vždycky budeš znamenat.

Nikdy jsem nevěřila na takovou tu lásku z filmu, dokud jsem nepoznala tebe. Od první chíle co jsem tě viděla, jsem věděla že ty si ta, se kterou chci strávit zbytek života a taky se mi to povedlo.. Zbývají mi poslední dny, který můžu spočítat na prstech jedný ruky.. Nebojím se smrti, bojim se jenom toho jak to tu zvládneš ty. Byla si silná, celou tu dobu co jsem byla v nemocnici a doufám, že silná i zůstaneš. Jsi úžasná holka, moc dobře vím, že mi tě všichni záviděli a já se ani nedivim.. 

Vím jaká si nebo spíš jaká si byla.. Nebyla snad holka se kterou si nespala. Ale pro mě si se změnila, jenom tak sama od sebe. Nečekala jsem, že se stane něco takovýho. Doufám, že až tu nebudu, najdeš někoho ke komu budeš cítit to co já cítila k tobě. Chci aby si byla šťastná. 

Doufám že to tu beze mě s Niallem zvládnete. Slib mi jednu věc.. Ikdyby jste se s Niallem pohádali sebevíc, musíte se usmířit. Vy dva jste jako dvojčata. Niall se snaží být statečný hlavně před tebou. Poprosila jsem ho o to. Vím, že když uvidíš Nialla, jak je silný tak ti to pomůže o moc víc než aby před tebou brečel.. Jsem si jistá, že kdyby si nebyla na slečny, vy dva byste byli pár. A byli byste pár na který by všichni koukali a přáli si mít ten samý. Nikdy jsem neviděla dva lidi aby si takhle rozumněli. Tedy až na nás dvě samozdřejmě..

Ikdyž s tebou nebudu fyzicky, psychicky ti budu vždycky co nejblíž. Jsem na tebe pyšná za to jaká skvělá si tanečnice a choreografka, jednou budeš určitě moc slavná a budeš mít miliony fanoušků stejně jako Niall s hudbou. Stejně tak jsem na tebe pyšná jak silná dokážeš být v nejtěžších chvílích, vždycky se snažíš utěšit nejdříve ostatní, pak ale příjde chvíle, kdy si sama a všechno na tebe padne. V těch chvílích jsme tu byli zase mi s Niallem. 

Nevim už co víc ti napsat.. Snad jenom to, že jsem vděčná, že jsem tě mohla poznat a zjistit to jaká úžasná, milá, talentovaná a skvělá jsi slečna. 

Miluju tě, hrozně moc. A vždycky budu.

Love is Love - Just a different storyKde žijí příběhy. Začni objevovat