Part 12*

832 42 0
                                    

Otevřela jsem oči, rozhlédla se po pokoji, vzpomínala jsem na včerejšek.. Byl to skvělej den, už se nemůžu dočkat na fotky. Odkryla jsem peřinu a sedla si na kraj postele, protáhla jsem se a rukou šáhla na noční stolek pro mobil, zajímalo mě kolik je, protože byla ještě docela tma. Displej mobilu se rozsvítil a já zjistila, že je teprv půl pátý ráno.. Nebyla jsem ospalá, spíš naopak.. měla jsem energie na rozdávání. 

Vstala jsem z postele, sundala jsem si kraťasy ve kterých spim, místo nich jsem si na sebe vzala jiný, červeno-černý na běhání. Převlíkla jsem si podprsenku, na ní jsem si oblíkla černý tílko a přes něj šedou mikinu, kterou jsem si nechala rozeplou a vyhrnula jsem si rukávy. Vzala jsem si mobil a klíčky, vyšla jsem z pokoje a položila si je na stůl a šla jsem do koupelny. 

Opláchla jsem si obličej, vyčistila si zuby a upravila vlasy, šla jsem zpátky. Z ledničky jsem si vyndala pití a trochu se napila, vrátila jsem ho zpátky, šla jsem k botníku, obula jsem si černý nike, který mám na běhání. Ze stolu jsem si vzala mobil a klíče a vyrazila jsem.

Běhala jsem do půl sedmý.. Takže dvě hodiny a ani mě to neunavilo. Vešla jsem do bytu, všichni byli kuchyni a společně snídali. "Dobré ráno." pozdravila jsem je s usměvem na tváři "Ahoj, ty už jsi vzhůru?" zeptala se Amy a taky se na mě usmála "Jo, probudila jsem se v půl pátý, tak jsem si šla zaběhat."  "A jak bylo?" zeptal se Niall "Skvěle, je tam teplo a navíc zrovna vycházelo slunce, takže dokonalý." smáli jsme se na sebe "Jo.. málem bysme ti to zapomněli říct.. Dneska večer plánujeme takovou malou oslavu.." zmínil Josh "Co slavíme?" divila jsem se "Tvůj photoshoot." odpověděla An, nechápala jsem.. "Koukni na insta.." pokračoval Niall, vyndala jsem z kapsy mobil, odemkla ho a zapla jsem instagram, všichni na mě mezitím koukali s připitomnělym úsměvem na tváři.. Nemáte ani tušení jak děsivý to bylo. Na instagramu už bylo něco málo z těch fotek!! A vypadaly naprosto úžasně! Bože.. Byly vážně skvělý a ty s Bellou.. Neměla jsem slov a to jich bylo jenom tak málo.. "Doufám, že pozveš Bellu.. Chci ji poznat." ozval se Niall "Jo, určitě.. Pujdu ji hned zavolat. Kdo všechno vůbec přijde?"  "Filip, Andrea, Sarah, Jakson (naši pracovníci v klubu) a ještě přátelé od nás z práce." řekla Amy "A kdo bude v klubu? Sice je čtvrtek ale i tak.."  "V klubu bude dneska večer zavřeno.. Jako náhradu zítra i v sobotu přijede hudební skupina a DJ." uklidnil mě Niall "Tak jo a v kolik mám říct Belle ať tu je?"  "Asi tak v osm." odpověděla mi Angee "Dobře, díky moc, já jí jdu teda zavolat, doufám že přijde." řekla jsem a šla k sobě.

"Haló?"  "Bello? To jsem já Jai.."  "Jéé, ahoj, jak se máš?"  "Skvěle.. Chtěla jsem se tě na něco zeptat.. Moji přátelé dneska pořádají takovou menší párty na oslavu toho photoshootu a chtěli by tě poznat. Tak volám abych se zeptala, jestli přijdeš?"  "Moc ráda, v kolik a kde?" řekla jsem jí kde máme byt a v kolik tu má být "Tak jo, moc se těším. Měj se."  "Já taky, ahoj." 

Šla jsem zpátky za ostatníma, "Tak Bella se moc těší až vás všechny pozná." byla jsem šťastná "Super!" řekl nadšeně Niall "Já vás opustim, jdu do klubu.. Je tam jen Sarah a Jakson. Takže se uvidíme večer.. "  "Dobře, pozdravuj je."  "Měj se."  Ahoj, pozdravuj v klubu."  "Hoj, pozdravuj je a moc se tam nezdržuj ať máme čas to pořádně oslavit." smál se Niall, přišla jsem k němu a dala mu pusu na tvář "Mějte se." ještě jsem řekla a zmizela jsem do klubu.

Den byl konečně za náma. Se Sarou a Jaksonem jsme zavřeli a přešli ulici, vešli jsme do bytu, už bylo všechno připravený. Se všemi jsme se přivítali.

Přes hudbu jsme skoro ani neslyšeli, že někdo ťuká, šla jsem otevřít, byla to Bella, objala jsem jí ve dveřích "Lidi! Tohle je Bella, nejlepší, nejtalentovanější a nejkrásnější modeleka na světě." řekla jsem nahlas aby mě všichni slyšeli, držela jsem jí kolem pasu, podívala se na ní a viděla jak se trochu červená "To bych neřekla.." usmála se na mě "Jsem rád, že tě poznávám, Jai o tobě včera pořád mluvila.. Těšil jsem se až tě poznám osobně.." řekl Niall.. To je blbec! :D Teď jsem se pro změnu červenala já, Bella se na mě podívala a usmála se nad tim. 

Párty se docela rozjela.. pořád jsme jen tancovali a pili drinky.. Když bylo už asi kolem jedný, lidi začali odcházet, nakonec jsme tam zůstaly jen my z bytu a Bella. Niall s An seděli u stolu a povídali si, Josh s Amy stáli u pultu a já s Bellou jsme tancovaly, když tam najednou skočil nějakej ploužák.. Podívala jsem se na Bellu, ta mi položila ruce kolem krku, rukama jsem jí chytla kolem pasu a přitáhla si jí blíž k sobě.. Položila mi hlavu na rameno.

Po pár písničkách odešly spát i Josh s Amy, "Víte, že jste spolu vážně roztomilý?" řekl Niall, když pořád seděl u stolu vedle An. Koukla jsem se na Bellu, poodstoupila ode mně a koukla se mi do očí, usmály jsme se na sebe a podívaly se na Nialla, letmo jsem se koukla na An.. Nemyslim si, že s Niallem zrovna souhlasila..

Bylo půl třetí.. Nějak to uteklo. "Nezlobte se na mě holky ale já jdu spát."  "Já už taky pujdu.." řekla Bella  "Počkej.. Pila si, takhle tě nenechám řídit. Přespíš tady."  "Jai má pravdu.. Není dobrej nápad řídit takhle." řekl Niall, Angee taky přikývla. "Přespíš u mě nebo tady na gauči?" řekla jsem se smíchem "No možnost vyspat se s tebou si určitě ujít nenechám." po tom co tohle řekla jsme se všichni začali smát, teda.. Angee na to moc nevypadala.. 

Niall mi dal pusu na čelo, popřál nám všem dobrou noc a šel spát, Angee se s námi rozloučila, popřála nám taky dobrou noc a šla k sobě.

Šla jsem k pultu, vyskočila jsem na něj a zůstala jsem jenom tak sedět, Bella si stoupla vedle mně, opřela se o linku a koukala na mě. Usmívala se "Co je?"  "Nic.. Jenom, nějak nevěřim že jsem s tebou teprve včera nafotila fotky a dneska se s tebou vyspim.." Jenom jsme se smály, po chvilce jsme se uklidnily a nastalo ticho.. Ale ne trapný ticho ale spíš takový.. Nevim jak to popsat..

Koukaly jsme se jedna druhý hluboko do očí, natáhla jsem se a chytla jí za ruku, přitáhla jsem si jí k sobě. Pořád jsem seděla na pultu, jí jsem si přítáhla tak že stála mezi mýma nohama, ruce jsem jí položila kolem krku, ona mi ty svoje dala kolem pasu. Sklonila jsem se a políbila jí, naše rty se spolu spojily a začaly se pohybovat společně do rytmu, cítila jsem jak jazykem zavadila o můj spodní ret, pootevřela jsem ústa aby jím mohla vklouznout do mé pusy..

..Po nějaký době jsme se od sebe odtáhly, to když začalo být dýchání problémem.. Seskočila jsem z pultu, chytla jsem jí za stehna, dala mi ruce kolem krku a nohama mě objala kolem pasu, zvedla jsem jí a políbila jí,přeneslajsem jí k sobě do pokoje. Položila jsem jí na postel, pořád jsme se líbaly, cítila jsem jak mi rukama chytla a zatáhla za triko, zvedla jsem ruce, sundala mi ho a přitáhla si mě na sebe..

Otevřela jsem oči, rozhlídla se kolem sebe, vedle mě ležela Bella, nadzvedla jsem peřinu a zjistila jsem, že na sobě nemám vůbec nic.. Ani Bella.. Sakra co se stalo? Ani neříkej, že jsme.. Oh my gosh.. Takový okno jsme dlouho neměla.. Rozhlídla jsem se po pokoji, všude na zemi bylo naše oblečení, vstala jsem z postele a něco si oblíkla, šla jsem kuchyně. Niall s Angee seděli u stolu a snídali "Koukám někdo tu měl krušnou noc.." řekl Niall "Co tim myslíš?"  "Nevypadáš moc dobře.."  "Tak to ti pěkně děkuju, jinak kolik je?"  "Deset." řekla Angee "Josh s Amy museli do práce.." řekl Niall  "Chudáci, já jsem ráda, že jsem vůbec vstala." přišla jsem ke stolu a sedla si k Niallovi "Nialle? Co se včera dělo.. Já mám naprostý okno."  "No co si pamatuju tak vim, že u tebe měla spát Bella.."  "Jo, to spala.. Teda nevim jestli jsme jenom spaly." Niall se začal smát "Jak to myslíš?" zeptala se An "No.. Ted jsem se probudila a.. no.. byla jsem nahá a Bella taky." v tu chvíli Niall vybouch smíchy, Angee.. nevim co ale její výraz byl.. divnej. "Ty mi chceš říct, že si sbalila modelku za ani ne dva dny?" pořád se smál "Někdy tě to naučim." odpověděla jsem mu ironicky "Sakra co se to včera dělo?"  "To nevim ale lituju, že jsem šel spát tak brzo." smál se jako idiot "A já lituju, že si nepamatuju jaký TO bylo.." přidala jsem se s tim smíchem k němu.

Nasnídala jsem se s nima, když najednou z pokoje vyšla Bella "Dobré ráno." pozdravili jsme jí "Dobré." usmála se na nás. "Máš taky takový okno jako já?" zeptala se mě "Jo.. A taky si se probudila tak divně jako já?" začala se hrozně smát a já taky, protože ten pohled na to jak jsem se probudila nahá vedle ní je nezapomenutelnej.. 

Po snídani Bella odjela domů a já si šla dát sprchu, umyla jsem si vlasy, vysušila si je a upravila.

Děkuju za reads a votes :)

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now