Part 32*

656 36 0
                                    

- Z pohledu Jaimie -

Vrátila jsem se do kuchyně k ostatním. "Mám mu už otevřít?" smála jsem se. 

Šla jsem ke dveřím, odemkla je a otevřela, koukla jsem se na chodbu ale nikdo tam nebyl. Otočila jsem se zpátky ke stolu "Co je?" zeptal se Josh "Není tu.."  "Jakto myslíš, není tu..?" nechápala Amy "Tak jak to řikám.. Prostě tu není.."  "Třeba šel do klubu.." řekl Josh "Asi jo, jdu za nim." vzala jsem si klíčky a mobil a vyšla z bytu. 

Pršelo, tak jsem rychle přeběhla ulici a vešla do klubu. Bylo odemčeno takže tu je Filip nebo někdo z pracovníků.. 

Seběhla jsem schody, šla jsem k baru, v klubu se svítilo ale nikdo nikde nebyl vidět. "Hey!! Je tu někdo?.."  "Vzadu!.." ozvalo se ze skladu. 

Přišla jsem ke skladu a viděla Filipa, Andreu a Saru jak se hrozně smějou, Niall stál naproti nim a vypadal vážně, což působilo hrozně vtipně. "Co se stalo?" zeptala jsem se snechápavě "Vy máte doma divoký rána.." řekla mezi smíchem Andrea. Koukla jsem se na Nialla a oba jsme se ve stejnou chvíli začli smát taky.

"Zítra nezapomeňte.. Ráno v osm před budovou. Budem tam na vás čekat asi i s Nickem.. Ještě to připomeňte Jaksonovi. Já jdu do studia tak se mějte." s těmi slovy jsem se s nima rozloučila a vrátila se domů.

"Tak co, našla si ho?" ptala se Amy "Jo, měli jste pravdu.. Byl v klubu." usmála jsem se na ní a šla si k sobě pro věci.

Rozloučila jsem se Joshem a Amy, políbila An a jela do studia.

Na recepci jsem se pozdravila s Natali, vzala jsem si klíče od šatny a šla do chodby. Všichni stáli převlečený před dveřma do studia "Ahoj lidi. Co tu děláte? Proč nejdete dovnitř?" bála jsem se co se stalo. Všichni mě pozdravili "Je tam nějakej týpek ještě s někym, řekli nám, že potřebujou trénovat.."  "Víte kdo to je?"  "Ne, viděli jsme jenom toho černocha, kterej nás vyhodil."  "Děláte si prdel? Kdo je tam pustil?"  "Nevíme. Už tu byli než jsme přišli.. Ani Natali o nich neví." 

Kdo to sakra je a co si myslí?! Nějakej namachrovanej blbeček.. Kdyby o něm alespoň někdo věděl.. Ale když si sem nakráčí jenom tak..

Otevřela jsem a vešla do studia, oba dva stáli na druhý straně a povídali si, jeden z nich ke mě stál zády a na druhýho jsem přes něj neviděla.

"Můžete mi laskavě vysvětlit, co tu sakra děláte?! Jak jste se sem dostali?! Nikdo o vás neví! Jestli si myslíte, že tu nechám trénovat nějaký namachrovaný blbeč.." oba sebou cukli, otočili a podívali se na mě. 

Málem to semnou seklo, zapomněla jsem co jsem jim chtěla říct.. "Moc se omlouváme, nechtěl jsem udělat nějakej poprask.. Vy jste Jaimie Bryson že?" stála jsem stuhlá a nevydala ze sebe ani hlásku.. Oba ke mě přišli, nejdřív mi podal ruku ten černoch "Alfredo Flores." usmál se, potřásli jsme si rukou. 

Pak mi podal ruku druhý z nich "Justin Bieber." krásně se na mě usmál, potřásli jsme si rukou "I know.." vypadlo ze mě. (For you.. I think you know who i mean..)

"Omlouváme se, že jsme o sobě nedali vědět.."  "To já se omlouvám, že jsem na vás tak vystartovala." Oba se začli smát "To je v pořádku.. Já bych se zachoval stejně. Máte to tu vážně skvělý."  "Mockrát děkuju. Můžu se zeptat jak jste se o tom dozvěděli? A co tu vůbec děláte?" nechápala jsem jak se o týhle díře vůbec dozvěděli.. 

"Zrovna mi tu skončilo turné a Fredo mi řekl o tomhle studiu a tobě.. Kouknul jsem na nějaký tvoje videa a musim uznat, že máš vážně talent."  "Wow.. Děkuju mockrát. Horzně moc to pro mě znamená když to řikáš zrovna ty." oba s Fredem se na mě usmáli. 

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now