Part 30*

808 33 0
                                    

- Z pohledu Jaimie -

Objala jsem jí, pevně jsem jí držela a nechtěla jí pustit. Slyšela jsem jak malinko popotahovala. 

Políbila mě, cítila jsem jak se do polibku usmála. Nevim jak bych to půl roku bez tohohle vydržela..

"Věděl jsem, že neodjedeš.." smál se Niall a šel mě obejmout. "To tak.. vždyť si skoro bulel když za sebou zabouchla." řekl se smíchem Josh a šel mě taky obejmout. Musela jsem se jenom smát.

Všechny věci jsem si dala do pokoje, An mi je pomohla vybalit.

Zavolala jsem do studia, ať tam všichni dorazej, že máme tréning. Ta reakce na to byla vážně vtipná.

Volala jsem i Bell a Nickovi, že se turné nekoná, teda ne pro mě..

"An?"  seděla na posteli a pozorovala každý můj pohyb, jako by se bála, že někam odejdu.. "Jo?.."  "Za půl hoďky mám bejt ve studiu.. Pojedeš se mnou?" na tváři se jí objevil široký úsměv "Jako vážně?"  "No jasně.. Chci tě všem představit a ukázat ti to tam."  "To zní skvěle."  "A zatancuješ si s náma."  "Tak na to zapomeň."  "Proč?"  "Nebudu tancovat a už vůbec ne před všema tvýma studentama.."  "No tak né no.." smála jsem se.

Šla jsem k ní, natáhla k ní ruku. Chytla se jí, zatáhla jsem za ní tak aby vstala, pak jsem za ní cukla znovu, takže na mě spadla. Jenom se smála a zůstala mi v objetí. Hladila mě po zádech, hlavu měla na mym rameni.

Políbila mě přesně na to místo pod uchem, jako vždy se mi zachvěla každá část těla. 

"Nechápu jak se dokážeš pokaždý trefit.."  "Upřímně, já taky ne.." smála se. Políbila jsem jí na rty, pohladila mě po tváři, čímž polibek prohloubila.

Vzala jsem si tašku přes rameno od Nike, kterou mám na věci na tancování. Dala jsem si do ní bílý tílko s velkými průramky a galaxy nápisem swaggie. Ze skříně jsem do jedný ruky vzala černý užší kalhoty s nízkým sedem a neonově barevnými knoflíky na místě poklopce a do druhý šedý, volný tepláky taky s nižšim sedem, přes celou pravou nohavici měli černě napsaný Dance. Otočila jsem se na An a zvedla obě ruce "Černý.." usmála jsem se, šedý tepláky jsem vrátila do skříně a černý si dala do tašky.

An už se šla obout, já rychle vzala ze skříně ty druhý kalhoty a první tílko který jsem tam viděla, což bylo černý s galaxy obdelníkem přes celou přední stranu. Myslim, že An ve studiu překecáme aby si s náma zatancovala tak ať má aspoň co na převlečení a navíc k sobě budem ladit s tim galaxy.. 

"Jai! Jdeš?"  "Jo už běžim.." z nočního stolku jsem si vzala klíče a mobil. 

Obula jsem si červený conversky a černý vansky jsem si dala do tašky, když An prošla ven, ještě jsem si do tašky dala její boty, který měla když jsme byly běhat.

Zamkla jsem za náma a šly jsme k autu.

Když jsme dojely před studio, vystoupila jsem, oběhla jsem auto a otevřela An. Z kufru jsem vzala tašku, Dala jsem si jí přes rameno, na klíčku jsem zmáčkla tlačítko a zamkla tím auto. 

Chytla jsem An za ruku a šly jsme dovnitř. 

Na recepci už na mě mávala paní která tu je snad 24 hodin denně.. Jmenuje se Natali. Už si pamatuje který studio je moje a jaká šatna k němu patří takže mi rovnou hodila klíčky. Už jsme mířily do chodby když na mě najedou ještě houkla "Slečno Bryson.." otočila jsem se "Jenom, že zásilka už přišla, budete jí mít za dveřmi.. Tak jak jsme se dohodly."  "Dobře, děkuju mockrát."

Love is Love - Just a different storyKde žijí příběhy. Začni objevovat