Part 31*

706 35 0
                                    

- Z pohledu Angee -

Když jsme odešly ze studia, Jai chtěla jet do Londýna. Asi po půl hodině cesty jsme tam byly.

Prošly jsme snad celou Oxford Street, jít s Jai na nákupy je asi tak jako jít s ní běhat.. Nestačíte jí..

Než jsme odjely domů, zastavily jsme se ještě ve Starbucks.

Konečně jsme se vrátily domů, byla už tma. Vešly jsme do bytu, Niall s Amy seděli u stolu "Ahoj." řekly jsme s Jai současně. "Ahoj." "Čáu, kde jste tak dlouho?" ptal se Niall "Byly jsme ve studiu a pak jsme jely nakupovat.." Niall se začal smát a kouknul se na mě "To si mě nemohl varovat, že jít s Jai na nákupy je sebevražda?" všichni tři se začli smát. "Kdybychom ti to řekli, určitě by si nám nevěřila.." řekla Amy.

"Kde je vůbec Josh?" zeptala se Jai "Má noční.." "Tak to jo.. to je snad poprví co máte službu odděleně ne?" "Jo to asi jo.." smála se Amy. "Mimochodem.. něco pro vás máme.." natáhla se pro dvě tašky. Jednu dala Niallovi "Bylo mi trochu trapně když jsem to kupovala ale co bych pro tebe neudělala." smála se. Druhou dala Amy "To je pro Míu." usmála se.

Niall z tašky vyndal Journals (Album Justina) a knížku Justin Bieber - Just getting started.. "Mám takovej pocit, že tyhle dvě věci ti chyběj do sbírky.." smála se Jai "Aww! Děkuju!" skočil jí kolem krku a dlouze jí objal.

Nikdy bych do někoho jako je Niall neřekla, že je Beliber..

Když Amy z tašky vyndala ty nejroztomilejší dupačky, který jsme našly v obchodě, skoro se rozbrečela. "Děkuju." "Na mě nekoukej.. To byl její nápad" smála se a ukazovala na mě. Amy vstala a šla mě obejmout.

Miluju jak se tu k sobě všichni chovaj jako velká rodina. Konečně mám pocit, že někam patřim.

- Z pohledu Jaimie -

Šla jsem si dát sprchu. Osušila jsem se a oblíkla si spodní prádlo a kraťasy Chicago bulls.

Vrátila jsem se zpátky do kuchyně, Niall i Amy seděli pořád u stolu "An už šla spát?" "Jo.. Je unavená z toho dneška ve studiu.." řekla Amy "Ještě aby ne.. Nákupy a studio s tebou v jeden den.. To by seklo i s vrcholovym sportovcem." smál se Niall. Přišla jsem k němu a dala mu pěstí do ramene.

"Tak dobrou vy tři.." oba na mě koukli jako co? "Jsem vážně jediná, kdo pořád myslí na Míu?" usmála jsem se na Amy "Asi jo.. A já tě za to zbožňuju." usmála se zpátky a natáhla ruce aby naznačila ať jdu k ní.

Sklonila jsem se k ní a objala jí. "Dobrou noc." "Dobrou." "Brou, hezký sny." "I vám."

Než jsem si šla lehnout k sobě, potichu jsem šla za An. Už spala, přišla jsem k posteli, sklonila se a dala jí pusu na čelo. "Dobrou noc princezno." zašeptala jsem, přikryla jsem jí a šla jsem potichu k sobě do pokoje.

Lehla jsem si do postele a přikryla se. Koukala jsem do stropu. Přemýšlela jsem nad tim, co se dnes stalo..

Vážně jsem se vzdala šance jet na světový turné a proslavit se.. Pořád si řikám, že jsem udělala dobře.. Ale co když ne? Jasně, udělala jsem to pro nás s An.. Ale jak dlouho to s ní bude trvat. Jsem magnet na problémy. Nechci aby to skončilo jako naposledy když jsem někoho měla.

Jsem ráda, že neopouštim An a Nialla a Amy a Joshe.. A všechny tady ale.. Ale!

Mám radost z toho jak to s An zatim vychází, jsem šťastná, že tu budu až se narodí Mía. Hrozně se na ní těšim.

Bylo by těžký tohle všechno na půl roku opustit.. Ale věděla bych, že když se vrátim, všechno by bylo pořád stejný, teda doufám.

Radši jsem přestala nad přemýšlením, jaký by to bylo kdybych se rozhodla jinak a zavřela jsem oči.

Love is Love - Just a different storyWhere stories live. Discover now