Part 18*

828 45 0
                                    

Týden utekl hrozně rychle, bylo úterý a ve čtvrtek měla přijet Bella. Niall tu nebyl.. Dneska ráno odjel a asi před hodinou mi psal, že už je na místě. Jel domů do Irska, bratrovi Gregovi a jeho ženě Denise se narodilo miminko. Chlapeček a jmenuje se Theo. Hned jak dorazil do porodnice poslal mi fotku spolu s Theem. Když jsem tu fotku viděla nemohla jsem mluvit.. Bylo uplně.. Aww!! Theo je nejroztomilejší miminko na světě! 

Angee má  narozeniny.. A celý týden nás přemlouvala abysme jí žádnou oslavu nedělali.. Ikdyž hrozně nerada, jsem jí poslechla. Ale i tak jsme s Joshem a Amy naplánovali aspoň filmovej večer.

An byla pryč, jela do Londýna za kamarádkou, se kterou se dlouho neviděla. Bylo asi půl sedmý, tak jsme začali připravovat věci na večer. Nafoukli jsme hroumadu balónků a rozházeli je všude po pokoji. Nedalo projít abysme o nějakej nezavadili.. A to jsme přesně chtěli. Na stůl jsme dali donuty, muffiny, cupcakes, udělali jsme horkou čokoládu a palačinky. 

"Máme všechno?" zeptala se Amy "No, těch balónků je nějak málo.." odpověděl Josh, Amy se na něj otočila a zvedla obočí "Málo? To myslíš vážně?! Jestli někdo z nás bude potřebovat na záchod, vzbudí celej barák protože se bude muset přeplazit přes tu hromadu balónků ke dveřím do koupelny.." začala jsem se smát "Náhodou, já s Joshem souhlasim! Ještě nám nějaký zbyli ne ? Tak je nafoukneme všechny." Vzali jsme zbytek balónků a nafoukli je.

Bylo jich vážně dost. Říkala jsem si jestli se vůbec dostane Angee dovnitř. Došoupala jsem se k televizi, tak abych nepraskla žádnej balónek, "Jakej si pustíme film?"  "Nevim.. Možná nějakej horor?" navrhl Josh "Horor? Skvělej nápad, koukat na její narozky na horor.." odpověděla jsem mu "Dobře tak na co chceš koukat ty?"  "Ehm.. Co třeba Hvězdy nám nepřály?"  "No to je o moc lepší! To jí chceš rozbrečet na její narozeniny?" začal se smát, s ním i Amy a já "Dobře to asi není nejlepší nápad.. Tak to necháme na ní až přijde.." navrhla jsem. 

Když jsem to dořekla, uslyšeli jsme kroky na chodbě "Schovejte se!" zašeptala jsem, oba se jenom skrčili, protože stáli za linkou. Bylo rozsvíceno a tak jsem se rozeběhla k vypínači, u dveří do koupelny. Samozřejmně jsem zakopla a spadla na všechny ty balónky, ozvala se obrovská rána, když jsem praskla několik balónků, zůstala jsem jenom ležet a smát se. Angee otevřela dveře a ti dva zařvali "Překvapení!" Když se na mně všichni podívali, jak se válim na hromadě prasklých balónků a směju se jak idiot, vybouchli smíchy. 

"Co tam děláš?" zeptala se pořád se smíchem Angee "Chtěla jsem zhasnout aby to bylo to pravý překvápko a zakopla jsem! Ty mně jednou zabiješ.." smála jsem se, protože jsem si vzpomněla, že podobně jsem dopadla v lese s tim stromem..

Seděli jsme s An na gauči a ti dva seděli v křeslech "Tak na co se kouknem? S Jai jsme se nemohli dohodnout.."  "Protože si navrhoval horor.."  "A ty Hvězdy nám nepřály!"  "No prostě, všechno je blbý na narozeniny.."  "To by stačilo vy dva.." zastavila nás Amy a smála se nad tim, že se hádáme jak malý.. "Hvězdy nám nepřály jsem už viděla a bulela jsem jak želva.." odpověděla nám An "Takže horor!" zakřičel Josh a hnal se k televizi. Dal do ní flashku a spustil film.

"Nevim jestli je to dobrej nápad.. Když přijde na horory hrozně se bojim.. Nedokoukala jsem ani paranormal activity.." řekla mym směrem "Neboj, Jsem tady. Když se budeš bát prostě se mně pevně chytni." mrkla jsem na ní. 

"A co to vlastně bude?" zeptala jsem se než film začal "Sinister." usmál se Josh "Né! Joshi!" zakňourala Amy, když si Josh sedal zpátky do křesla. "To je to tak hrozný?" zeptala se An se strachem v očích "No.. Není to zrovna pro slabý povahy ale ujde to.." odpověděla jsem jí "Ty si to viděla?" ptal se překvapeně Josh "No jasně! Taky jsem pak měla ještě tejden noční můry." smála jsem se.

Lehla jsem si a Angee si lehle na mně, hlavu mi položila na hrudník. Přikryla jsem nás obě dekou. V pokoji byla tma tak mi bylo jedno, že jsou vedle nás Josh s Amy.

Když se ve filmu konečně objevilo něco strašidelnýho, Angee zavřela oči a přitiskla se tváří k mýmu krku. Byla tak hrozně roztomilá, když se bála. Objala jsem jí rukama a přitiskla si jí pevně k sobě. 

Vždycky sebou cukla, když se lekla. Film už byl u konce a já si přála aby to trvalo věčně, jenom ležet a jí mít v náručí.

"No tak, pěkně děkuju Joshi.. Teď asi jen tak neusnu." řekla An a já se začla smát "A ty se mi nesměj!" bouchla mně do ramene. "Za to já jdu ale spát." usmál se Josh, zvedl se z křesla, dal Amy pusu a odešel nahoru.

"Já pujdu do sprchy a pak si pujdu taky lehnout, ikdyž pochybuju, že usnu.." řekla An, zvedla se a šla do koupelny.

Když za sebou zavřela, Amy se ke mně naklonila a viděla jsem, že má vážnej výraz.. "Jai? Chodí s Niallem.."  "Cože?!"  "Nejsem blbá a mám oči.. Vidim jak na ní koukáš."  "Amy.. Já.." sklonila jsem pohled "Máš jí ráda?"  "Jo.. A moc."  "Stalo se mezi váma už něco?"  "To je na dlouho.."  "Tak začni.."  "Dobře, no.. Když byl Niall na tý oslavě u Jakea, tak jsme se spolu skoro vyspaly, ale jenom skoro! Jenom jsme se líbaly, pak ráno jsme se líbaly znovu a vypadalo to, že z toho bude něco víc ale nebylo, protože přišel Niall. Dělala jsem jako že se nic nestalo a pak jsem to s ní skončila, protože jsem moc dobře věděla co k ní Niall cítí. Nechala jsem mu volnou cestu ale bylo to těžký protože se mi An vážně líbí ale chtěla jsem aby byl Niall šťastnej. Pak jsem našla Bellu, se kterou jsem se vyspala a kterou mám ráda. An se vyspala s Niallem a já byla ráda, že se všechno srovnalo ale když jsme šly jednou ráno běhat, řekla mi, že se s Niallem vyspala jenom proto, že doufala, že díky tomu zapomene na mě. Nechce Niallovi ublížit.. A taky mi řekla, že se do mně zamilovala.. Amy já nevim co mám dělat!" potom co jsem tohle řela nastalo ticho.. 

"Ví o tom Niall?"  "Ví o tom, co se stalo před tim než se vyspal s An.."  "Máš jí ráda? Myslím tím jestli by si s ní chtěla mít něco víc než jen sex na jednu noc.." nevěděla jsem co odpovědět.. "Jo! Jo chtěla.. Něco k ní cítím a nechci jí jenom do postele.." Amy se usmála, tohle jsem řekla poprví od doby co mi zemřela přítelkyně "Dobře tak.. Niallovi nic neříkej a až si budeš naprosto jistá, že s ní chceš bejt, tak mu to povíš.. Niall je jako tvůj brácha a pochopí to. Víš, že chce aby si byla šťastná."  "A to stejný chci já pro něj! Nevim jestli je to dobrej nápad, dělat něco za jeho zády.."  "Víš co? Dělej jak myslíš.. A neboj, u mně je všechno v bezpečí. Niall se nic nedozví dokud sama nebudeš chcít. Přeju ti aby si si konečně někoho našla. Jo a zítra budeme s Joshem celej den v práci takže to tu budete mít pro sebe.." řekla a začala se smát.

"Já jdu taky spát, dobrou noc." zvedla se, objala mě "Dobrou, hezký sny." popřála jsem jí a pak odešla nahoru.

Napadla mně největší blbost co mohla.. Vypla jsem televizi a utíkala k An do pokoje, stoupla jsem si za dveře a čekala jsem až přijde. Což netrvalo dlouho.. 

Vešla do pokoje, koukala směrem na postel a zabouchla za sebou dveře. Chtěla jse udělat to stejný, co dělala jedna holčička v tom hororu.. Dala jsem si prst před pusu "Shhh" Podívala se na mě, zaječela a odskočila ode mně snad dva metry. Myslela jsem, že umřu smíchy. "Jaimie!!!" zakřičela. Nemohla jsem se přestat smát "Já tě zabiju!" řekla když si sedala na postel a taky se začla smát. 

Když jsem se konečně přestala smát, sedla jsem si vedle ní "Tak ti děkuju.. Už takhle jsem se bála dost."  "Promiň.. Ale já si to nemohla odpustit." usmála jsem se "Pomůže ti když tu s tebou chvíli zůstanu?" jenom kývla. 

Lehla si, na polovinu postele u stěny, lehla jsem si vedle ní a obě jsem nás přikryla. Přitiskla se ke mně, ruku mi položila na břicho a hlavu ke krku. Dala mi malý polibek na krk, objala jsem jí rukama.

Chvíli jsme si povídaly. A pak jsme jenom tak ležely a pomalu usínaly "Dobrou noc princezno." zašeptala jsem a dala jí pusu čelo. Zvedla hlavu, podívala se mi do očí "Dobrou, děkuju že tu si se mnou." políbila mně na tvář a hlavu položila zpátky. Zavřela jsem oči a po chvilce jsem usnula.

Jelikož teď budou prázdniny, tak budu psát víc. Děkuju moockrát za reads! :)

Love is Love - Just a different storyKde žijí příběhy. Začni objevovat