𝐞𝐱𝐭𝐞𝐧𝐝𝐞𝐝 𝐬𝐮𝐦𝐦𝐚𝐫𝐲

2.1K 52 32
                                    

Bad romance „Bad boy, who isn't bad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bad romance
„Bad boy, who isn't bad.
Good girl, who isn't good”

All rights resserved.®
Всяко взаимстване от книгата е плагиатстване. Никакви части от нея, под никаква форма, не могат да бъдат възпроизвеждани без позволението на автора. Правете разлика между вдъхновение и копиране. :)
_______________________

Написана още през началото на далечната 2016, тази история се превърна в най-обемната ми творба. Но наистина не съм доволна от начина, по който е написана. Bad romance винаги е била скъпа за мен поради множество причини и аз наистина държа на нея. Ето защо сега я редактирам. Промените ще са свързани с изказ и добавяне на нови сцени, но сюжета си остава със същата тематика и ще следва почти същото развитие. Ако сте стигнали до някъде преди редакцията и историята не ви е харесала заради лошият изказ, надявам се сега да й дадете втори шанс. Не се притеснявайте да посочите грешка, ако откриете такава. Негативни коментари от вида "хейт" ще бъдат изтривани. :)
 
И последно, но не и по важност: обичам ви! Без вас нямаше да стигна дотук. За всички мои близки през 2016 в сайта, които не спираха да ме подрепят — вие бяхте причината творбата да оживее. Благодаря и на всички вас, които продължавате да четете, гласувате и коментирате, защото това ме тласна да се завърна и да се заема с редакцията. Благодаря и на NightEyes0210 , че прие да е моят първи редактор и ми помага да вляза в прав път. /Ти си истинско съкворище и се надявам да успеем да стигнем далеч с тази трудна задача./ На realalexm, че поддържаше хъса ми да пиша, макар да смятах, че 2017  ще бъде една тлъста точка за тази част от живота ми, отдадена на писането. На Vmarch , че ме вдъхнови със страхотната си история "Изгубени души" . Събуди писателя в мен за да покаже най-доброто на което съм способна. Дано я издадеш! Подрепям те до сетния си дъх и се надявам след година да държа в ръце това изящество на хартиен носител. С автограф, разбира се. Разбира се няма как да пропусна тук да включа и любимата си братовчедка, която така силно искаше да бъде злодей в книга, че Лолипоп е нейният личен подарък от мен. :)

Bad romance Where stories live. Discover now