Ch.39 - Сладък задник

1.2K 144 35
                                    

"Бъди като желето - труден за докосване,гъвкав във всяка ситуация."

Сант Анел
________________________________
Обърнах се колкото ми позволяваха белезниците и се покатерих върху задната част на бедрата му.

-Бъди мила,иначе ще те накажа.

Изхилих се. След като му направех масажа,който така исках от две секунди и се беше прожектирал в съзнанието ми,нямаше да успее да направи нищо.

-Не обещавам. - разтегнах раменете си и стоварих тежко юмрук на плешката му отляво.

Изненаданото му възклицание изпълни стаята,последвнао от второ при следващия ми удар. За да разнообразя с другата си ръка бавно масажирах ребрата му и врата му.

-След това мисля да ти разкажа приказка. - казах,навела се до ухото му,за да ме чуе.

Аш узпухтя.

-Ако ще страдам,по-добре сутринта да си прегризала белезниците,иначе си нямаш на идея какво те очаква.

Засмях се и продължих да налагам гръбнака му и мускулите по ръцете му. Някой от ударите щяха да оставят синини за поне два дни. Не беше за вярване как ми олекна. За всички ужасни неща,които ми беше казвал и беше вършил - почувствах се много по-добре. Реших да го пожаля и след две минути отстъпих настрани,излягайки се на другата половина от леглото с последен удар от своя "масаж".

-Това беше нещо ново. - чух го да мурмори,забил лице в дюшека. - С тези удари ли счупи челюстта на баща си? Жено,сигурно си натрошила костите ми на прах! Ако желаеш даже може да се включиш в групата ни,но ако не искаш да видиш Рекс с отрязани ръце,недей.

Вече губех броя на шегите му. Този Аш,който се забавляваше да ме мъчи без да ме насилва и се шегуваше беше любимия ми. Жалко беше,че бе едно от хилядите му лица. Въпреки това чувствата ми бяха като лепкава слуз,в която потъвах и от която бе невъзможно да се измъкна.

-Не ми се говори за баща ми,когато искам да ти разкажа приказка. - изцъках с език. -Обърни се по гръб. - казах.

За моя изненада белокосия кон пред мен направи точно това,без да възрази. Този масаж щеше да се окаже вълшебство. Пресегнах се и улових пръстите на ръката му с белезниците,закована за моята. С дясната си ръка улових палеца му.

-Това прасенце отишло на пазар. - казах с драматичен глас,като от театрална пиеса.

Bad romance Where stories live. Discover now