Ch.36 - Втори шанс

1.2K 137 35
                                    

"Понякога жените казват какво мислят,друг път говорят само с действия,но и в двата случая ще има какво да кажат."

Сант Анел
____________________________

-Задръж лъжите си,защото Аш винаги те е харесвал. Още щом те видя да минаваш зад клуба,когато ключовете ми бяха паднали на пътя. Исках да не те види,усещах,че не трябва да се срещате. - очите й блестяха от гняв.

-Вероника,пусни шибания постолет! - нареди Аш.

Преди да се осъзная летях към обятията на белокосия откачалник,а Рекс събаряше Вера на земята. Заклещи ръцете й зад гърба и я вдигна през рамо,понасяйки я към Поршето.

-Как можа да удариш жена? -  не мобеше да повярва на очите си Аш.

Рекс се обърна и знаеща усмивка разцъфна на лицето му.

-Тя не е жена,а проклет Цербер шефе. - лилавокосата змия се извъртя в ръцете му в неуспешен опит да се освобиди. - О,не скъпа,сега си на мое разположение и ще си правим компания в колата,докато влюбените гълъбчета се разберат. Нали така белокос ебалнико? - засмя се високата камара мускули и напъха Вероика в колата,след което и самия себе си.

Вратата на червеното возило се затвори и останахме тримата. Трой се отпусна в седалката и повдигна ръце.

-Идеята беше моя,но Райли наистина има чувства към теб. Нека изключим за момент факта,че работя за Лолипоп и поговорим като възрастни. -  обърна се Трой към мъжа някогашния си приятел.

От гърдите на белокосия се разнесе ръмжене и той се наведе към Трой през отворената врата.

-С теб няма какво да говоря повече,мизерен глупак. Само това,че устните ти са докосвали нейните е достатъчно да накарам мозъка ти да не се изчисти от седалката.

Въпреки ,че се бях облякла с топли дрехи, студа който така познавах,когато Аш говореше заплахи пак успя да премине през дебелитите платове и да се просмуче в костите ми. Внимателно поставих ръка на гърдите му и се опитах да провлека вниманието му.

-Аз съм виновна,аз му казах,че искам да не беше ставало така.

Онова гадно и неприятно чувство - срама - изби като червена пелена по бузите ми и плъзна чак под яката на якето ми. Аш ме погледна с присвити очи.

-Това ли е твоя начин да привлечеш вниманието ми? За колко голям задник ме вземаш,че да идваш пред вратата на подземието и да я разрушаваш с гумен чук? И да вземеш тази гнида със себе си! - посочи с ръка към синеокия в колата.

Bad romance Where stories live. Discover now