Ch.42 - Жажда за отмъщение

1.2K 131 21
                                    

"Понякога отмъщението и жаждата ни за него,утоляват мъката на сърцето. Но ако трябва да избираме от това да продължим напред и дали да се възползваме от първия шанс,който се открие пред нас,какво бихме избрали?"

Сант Анел
________________________________
Поклатих глава. Това не можеше да е вярно. Като се замислех, това беше фразата, която употребявах най-често откакто се забърках с "Bad romance" и започнах да навлизам бавно,но постепенно в
нещата.

-О,Ник... - простенах и смачках листа,обръщайки се към Аш. - Това не е почерка на Ник. А и да беше,той никога не би си направил такава шега. Ето защо не ми вдигаше. Кой знае от колко време са го следили за да го похитят.

Аш прокара замислено пръсти по наболата си брада. Косъмчетата бяха тъмно руси - ето какъв беше естенственият му цвят. Трябваше да се досетя,все пак и веждите му бяха в такъв.

-Може спринцовката да е била на похитителите. Вероятно брат ти е искал да те види лично. Може дори да се е досетил,че го следят. Лолипоп не е по добрите маниери и това я прави лош преследвач.

Всичко,което Аш казваше имаше смисъл. Но нямаше време да се занимавам с това колко е умно гаджето ми,когато бяха заловили брат ми.

-Отиваме в Балтимор.

Аш се засмя и се подпря върху касата на вратата.

-Това няма да стане. Ще направя всичко възможно да си в безопастност,а ако успееш да избягаш,ще ти сложа охранител. Не мога да повярвам,че ще го кажа,но не ме карай да се обаждам на Вероника.

Изпуках пръсти и скръстих ядно ръце пред гърдите си.

-Доведи кучката без пистолет и ще я изнасят с носилка.

Смехът който напусна гърдите му беше искрен и най-прекрасното нещо,което можеше да погали ушите ми. Противно на ситуацията се усмихнах. Аш не беше пречупен и дори само това го правеше по-перфектен от всичките качества,които бавно откривах у него.

-Какво? - намръщи се,когато видя,че го зяпам.

-Нищо. - ухилих се и поех по стълбите надолу.

Колкото по-малко мислех за брат ми и се разсейвах с Аш,толкова по-лесно щях да дочакам петъка. Щях да мога да се справя с Вероника,стига да се стигнеше до там.

-Трябва да измислим план.

Аш отвори вратата ми и извъртя очи,когато го погледнах шокирано.

Bad romance Where stories live. Discover now