Ch.14-Усложнения в плана

1.4K 150 55
                                    

Очите ми пробягаха по навитите ръкави на коженото му яке. Имаше кръв по ръката. Огледах се внимателно и ми отне доста време, но накрая разбрах, че беше засъхнала преди около половин час. Разбирах тези неща, защото преди това исках да уча медицина. Звучеше сложно и далечно, но беше факт, който оставих да се изпари в миналото. Улових Аш когато тръгна да пада върху мен. Кракът ми изпищя безгласно и вдишах рязко през зъби.

- ВИП зоната. - каза Аш срещу врата ми.

Повдигнах го грубо. Преметнах ръката му през рамото си и го завлякох към масите във ВИП зоната, която явно го интересуваше в момента. Хвърлих го, като чувал с картофи, върху канапето и извадих цирага от кутията в джоба ми. Запалих и дръпнах силно, задавяйки се леко, заради дима и никотина. Боже, около този кретен можех да се превърна в пушещ комин!

- Направи ми стриптийз - издърдори и се намести по-удобно в кожения фотьойл.

Посочих му среден пръст и си дръпнах още по-силно от цигарата. Ръцете ме сърбяха да му строша носа още тук и сега. Да си му го върнех за всичко, докато не можеше да ми отвърне.

- Райли, танцувай, мамка му ! - повиши тон.

Кръвното ми се покачи и се изгорих на цигарата. Изругах и я изгасих в пепелника, стривайки я на малко кръгче. Забих пръст в гърдите му, а с другата си ръка прокарах пръсти през косата му и я дръпнах силно.

- Ти си най-долнопробния човек, който познавам, а искаш да се съблека пред теб, само за да свършиш после в шибаната тоалетна? Осъзнай се Аш, аз не съм ти играчка! - просъсках срещу лицето му, забила сините си очи в неговите сиви.

Устните му бяха плътни и леко отворени, сладкия му дъх на уиски примесен със смирноф се удряше в ноздрите ми и комбинацията от този микс ме завладя. Щях да се поддам, когато мобилният ми звънна. По пътя към масите, докато го теглех насам, бях въвела скришно номера на непознатия с кафето в телефона си и му бях писала, че това съм аз. Ако не го бе дал на още някого и сега се чудеше коя съм "аз" в случая. Издишах бавно за да си възвърна поне малко от самообладанието и извадих техниката от джоба на дънките си.

- Кой е този?

Вдигнах рязко глава и едва не му разбих носа с черепа си. Ръката на Аш се мушна през дланите ми и сграбчи мобилния ми. Името на непознатия, заедно с шеговита негова снимка се появиха на екрана.

Bad romance Where stories live. Discover now