Ch.40 - Проблемите се задават

1.4K 141 28
                                    

Съня ми започна да се изплъзва между пръстите ми,от дразнещо нещо,което пълзеше по врата ми. Раздразнено промърморих нещо и се плеснах по сърбящото място. Отворих очи при съприкосновението с чужда ръка. Последва смръщване на вежди и накрая фокусирах човека срещу мен. Носа му беше на сантиметри от моя,а ръката му подпираше слепоочието,докато се излежаваше пред мен.

-Гледката е ужасна,защо го правиш? - възнегодувах,покривайки лице с възглавницата.

Аш се засмя и я грабна от ръцете ми,вдигайки я високо.

-Никога не съм искал да съм заобиколен от перфектни неща, Райли, но въпреки това ето те теб,в леглото на апартамента,който деля с онази кучка.

Ухилих се злорадствайки на обидата към Вероника.

-Тя има чувства към теб. - подхвърлих,въпреки,че бях сигурна,че той вече знаеше това. - Също така,благодаря за лъжливия комплимент.

-Не е лъжа.

Раздвижих врат и се изнедах искрено,когато не изпука. Бях спала удобно. Толкова удобно,че исках да се случва всяка вечер.

-Тази откачалка,която заплашва на всеки две минути да гръмне някого? Не съм чак толквоа смахнат,по дяволите! - засмя се и поклати глава,изтъркулвайки се от леглото.

Неговата част миришеше невероятно,макар и да ме караше да кихам от мириса и съставките с подправки. Моята част обаче носеше миризмата на пот и липса на парфюм.

-Хей,Аш! - простенах докато се мъчех да се разделя с удобното легло и никога да не се върна. - Мога ли да се изкъпя? - попитах и лепнах огромна усмивка на лицето си.

Той прокара език във вътрешността на бузата си и извади тениска от шкафа.

-Ще ти покажа къде е банята.

Благодарих на боговете,че бяха с мен и изчаках да се вмъкне в тениската,за да тръгнем. Преминахме през голямия хол и се насочихме към една от другите две врати. Както всички тях и тази беше от тъмно-кафяво дърво,полирана до съвършенство. Зад нея имаше тесен коридор със закачалки ,от които висяха халати. Бяха бели и очевидно - неизползвани. Увити в големи прозрачни човали с цип,те видимо бяха купени в същия вид.

-Изчакай десет минути водата да се сгрее. Можеш да се събличаш през това време. В банята има всичко,от което се нуждаеш. Вероника е свикнала да има в изобилие от всичко,защото не обича да пазарува. Хората и разговорите с тях я... смущават. - усмихна се и ме погледна,докато смехът се зараждаше в гърдите му.

Bad romance Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang