57

4K 167 17
                                    

„Proč jsi to udělal?" nemohla jsem se přestat smát, i když jsem věděla, že jsem se nezachovala zrovna správně.

„Říkal jsem si, že by sis dala pivo," mrkl na mě Harry.

„Myslím to vážně, co kdybych řekla, že nikam nepůjdu?" podívala jsem se na místo, kde ještě před chvilkou stál Mathias a napila se piva, které mi mezitím Harry podal.

„Víš co ještě řekl John Lennon?"

„Co?" usmála jsem se.

„Řekl, že láska je odpověď," pousmál se Harry a dal mi za ucho pramínek vlasů který mi spadal do obličeje. Pobavený úsměv, který jsem ještě před chvilkou měla mi zmizel. Stála jsem na místě a dívala se do Harryho zelených očí, které mi přišly hezčí, než kdy jindy.

„Co kdybych ti ukázal, co to znamená pořádná párty, Bell?" přerušil ticho Harry.

„S tím souhlasím," přikývla jsem, stále ještě zmatená z toho, co to právě teď dělám. Vzal mě za ruku a přešel se mnou do obýváku, kde tančilo několik lidí, kteří měli v sobě rozhodně více alkoholu, než jednoho panáka vodky a trochu piva. Prošli jsme ale místností a zamířili ven.

„Neříkal jsi mi, že.."

„Že ti ukážu, co je to pořádná párty," dokončil za mě Harry a úsměv mu ze rtů nemizel.

„My někam jedeme?" divila jsem se, když jsme se blížili k Harryho autu.

„Ano, Bell,"

„A kam jedeme?" zajímalo mě.

„Zkus se nechat překvapit, jo?" rozesmál se Harry a sedl na místo řidiče, aniž by mi podržel dveře spolujezdce. Musela jsem se nad tím pousmát, protože přesně tohle jsem zažívala s Mathiasem a i když vím, že to bylo gentlemanské, rozhodně jsem si na to nepotrpěla. Rozjeli jsme se a já se po dlouhé době v autě nedívala z okna. Pozorovala jsem, jak Harryho ruce svírají volant. Jak se mu napínají svaly, když řadí a na jeho soustředěný, ale naprosto uvolněný výraz. Jeho klasická kostkovaná košile, pod kterou měl černé triko se mi líbila mnohem víc, než ta nažehlená bílá, kterou nosil Mathias. Měla jsem pocit, že jsem absolutně ztracená, když jsem se přistihla, jak pozoruju Harryho rty, které lehce otvíral, když si zpíval song, který se slabě ozýval z rádia. Když jsem cítila, jak se mi zrychlil tlukot srdce, musela jsem se otočit. Moje tělo mi dávalo jasně najevo, že po Harrym touží. Moje jediná brzda byl fakt, že jsem to ještě stále neukončila s Mathiasem a i když jsem to měla v plánu při nejbližším setkání, stále jsem se chtěla zachovat férově. V hlavě jsem už ale dávno měla jasno.

Harry Styles je kluk, který kompletně ovládl každý cit v mém těle. Jeho drzý úsměv. To jak říká věci hned narovinu. To jak se umí bavit a to jak mě zná mě dohání k šílenství.

Harry Styles je kluk, kterého nepopsatelně a k zbláznění miluji.

The ProjectKde žijí příběhy. Začni objevovat