19

6.7K 241 9
                                    

Cítím se tak vytočeně, ta holka mě fakt úplně ztrapnila. Co si o sobě kurva myslí? Mám potřebu mluvit s někým normálním, takže Marcus nepřipadá v úvahu a Sophie taky moc ne. Rozhodnu se proto vyťukat smsku.

H: Bell? Myslím, že si s tebou potřebuju psát.

E: Děje se něco?

H: Jsem hrozně naštvanej a ty seš snad jediná, kdo mě dokáže trochu uklidnit.

E: Co se stalo? ... jinak jsi mě teď docela dostal.

H: Prostě nesnáším, když mi někdo vnucuje svý názory a nerespektuje ten můj...hele ale jestli tě otravuju, tak...

E: Samozřejmě, že mě neotravuješ. Řekni mi něco o své rodině.

H: Snažíš se mě uklidnit?

E: Snažím se odvrátit tvoji pozornost od toho, co tě dnes naštvalo. Myslím, že je to fajn téma.

H: Myslím, že máš pravdu, Bell. Jak už víš, táta s náma nežije. Žiju jen s mámou s starší ségrou, takže je to občas prostě šílený, dělaj všechny ty holčičí věci a většinou spolu.

E: To asi chápu, ale taky to má určité výhody...třeba zítřkem ti začíná volný víkend, kvůli těm holčičím věcem...kolik je tvé sestře?

H: To je fakt, chvilka pro sebe mi rozhodne neuškodí. Ségra je o tři roky starší, takže 22. Ty seš vlastně taky starší ségra, ne?

E: Ano, o tři roky. :) A co dělá mamka?

H: Máma pracuje ve měste, dělá vedoucí v jedný firmě. Takže v kanceláři. Ale baví ji to. A taky ráda vaří, což patřičně oceňuju!

E: Co nejradši jíš, kromě sushi a pizzy? Mám moc otázek?

H: Ne, ptej se, na co chceš, Bell...mám rád burgery, v létě je vždycky dělám na zahradě a nechci se chlubit, ale umím je skvěle! Co máš ráda ty, Bell?

E: Samozřejmě, že se nechceš chlubit. Mám ráda thajskou, mexickou a středomořskou kuchyni. A nikdy jsem si s nikým nepsala v hodině.

H: Vidím, že se mnou si těch poprvé užiješ hodně, co? A chodíš jíst někam ven, nebo umíš jídlo ze všech těch kuchyní vařit?

E: Nikdy jsem si ani nepsala s žádným klukem, kromě mého kamaráda z práce. Nejsem žádná extra kuchařka, ale z každé kuchyně umím něco.

H: To já umím asi jen ty burgery a taky docela obstojně toasty a co se týká ohřívání, v tom jsem přeborník. Bell? Nelítá ti náhodou nad hlavou svatozář? To snad ani není možný!

E: Co není možné?

H: To jak seš svatá! Že s klukama nespíš a nechodíš, to bych ještě bral, ale že si s nima nepíšeš! A s holkama možná, ale rozhodně ne v hodině!

E: Vlastně si nepíšu ani s holkama. Co plánuješ na víkend?

H: Zatím nevím, ale asi svoji holku pozvu k nám a uděláme si fajn víkend. Máma a ségra se vrací až v neděli večer, takže mám spoustu volnýho času, A co ty? Jaký máš plány?

E: Klasicky budu v centru, asi se stavím chvilku do práce. Nemám moc zajímavý život, musí ti to připadat nudné.

H: Nemyslím, že seš nudná.

The ProjectWhere stories live. Discover now