48.Bölüm(Mutlu)

13.9K 609 45
                                    

Bölüm ithafı NurnisaXX...

İthaf isteyen varsa belirtsin lütfen =) Sırayla hepinize ithaf etmeye çalışıyoruz ama gözümüzden kaçmış olabilir :)) 

Finale son iki bölüm Rüyaz ailesi... İyi okumalar =)

İşte bu ikimiz içinde şoktan da büyük bir etki bırakmıştı. Bunca zaman birbirimizi sevene kadar evliliğimizin sebebi büyük bir yalandı.

"Nasıl yani ?"

"Ailelerimiz uzun zamandır dosttur. Son zamanlarda babanı tehdit etmeye başlamışlardı Rüya. Bu yüzden annen ve benim annem hem iki şirketin birleşmesi hem de çıkarın sağlanması için bir plan yaptı."

Şu an eminim ikimizde Beliz'e gözlerimizi dikmiş uzaylı görmüş masum köylüler gibi bakıyorduk.

"Rüya senin annen sizin paranızın Poyraz'ın üzerine aktarılmasını sağladı. Sizin evliliğiniz belirlenince ailen yurt dışına gitti değil mi ?"

"Ee..evet."

"Çünkü para Poyraz'a aktarılınca şirketiniz iflas ettiğini ilan etti. Ailende miras avcılarının seni bulamaması için başka ülkeye gitti. Bizim mirasımızda senin üzerinde olduğu için sizin evlenmenize karar verildi. Dediğim gibi hem şirketler el altından birleşmiş oldu hem de sizinkiler kızlarını, bizmkilerde oğullarını tanıdıkları bir aileleye teslim etmiş oldu. Tabi buna senin baban Poyraz'ı çok sevmediği için itraz edip dursa da şirket durumu ve annenin baskısı yüzünden kabul etmek zorunda kaldı ama baban yine de bunu bir yıllığına kabul etti. Gerisi sizin aşkınıza kaldı..."

Beliz büyük bir kahkaha attıktan sonra tekrar devam etti.

"Bana öyle bakmayım evet hayatımız filmlerden fırlamış gibi."

İkimizde hala girdiğimiz küçük çaplı kalp krizinden çıkamazken, evliliğimizin bir çıkar evliliği olduğunu bilmekle beynimden vurulmuşa döndüm. İkimizde hala tepki veremeden ona bakıyorduk. Bu kadar basit miydi her şey?

Bunu yedi ay öncesindeki Rüya'ya söylesem ne derdi acaba. Şimdi sadece şaşkınlık ve hüzün arasında kalan ben, eğer o zamanda bunları işitseydi kesinlikle bu evliliği kabul etmez hatta kızlarını ne kadar tanıdıklarını düşünselerde yabancı biriyle evlendiren ailesini bir kaşık suda boğardı. İlk önce tanımadığım bir insanla evleneceğimi öğreniyorum, sonra evliliğimin sebebinin miras olayı olduğunu sanıp günlerimi geçiriyorum, sonraysa biri gelip herşey yalandı aslında aileleriniz istediği için sizleri evlendirdi diyor.

Hala anlayamıyorum, anladıklarımı.. Kamera şakası mı bu? Bu yüzden annen ve benim annem hem iki şirketin birleşmesi hem de çıkarın sağlanması için bir plan yaptı. Ne yani? Ne zamandan beri evlilik bir plan olabiliyordu?

Poyraz'a olan aşkım şuan ayakta durmamı sağlayabilen tek şeyken aileme olan güvenim iyice sarsılmıştı. Hala onlara inanamıyordum. O anda babamın bir önceki hastane ziyaretimde söyledikleri kulaklarımda yankılanmaya başladı. Kızımı bir yıl o serseriye teslim etme fikri annenden çıktı. Yaşadıklarımın hepsi yapboz parçaları gibi tek tek yerine oturmaya başlamıştı. Ve hiçbiri kolay değildi. Hazmetmesi hiçde kolay değildi.

Kafamı Poyraz'a çevirdiğimde sanırım onun düşünceleri de benimkiyle benzerdi. Bana güç veren varlığıydı. Yoksa burayı dağıtıp kayıplara karışmıştım. Bir kaç saniye sonra da Poyraz dönüp güven veren  bakışları ile bana baktı. Ne kadar engelleri geçip buralara gelsekde, yine beraberdik, yine birlikdeyik. Herşeyden öteside Hala birbirimizi seviyorduk.

Her şerde hayır varmış derler ya. Benimki de Poyraz'dı. Çete lideri Poyraz. Ele başı Poyraz. Serseri Poyraz. Hiç önemli değildi sıfatının ne olduğu. O benim için sadece Poyraz'dı. Gözlerinde bana derin aşkla bakan Poyraz.

Rüyalarımın Hırsızı (Düzenleniyor)Where stories live. Discover now