-.thirty-five.-

3.8K 191 23
                                    

Z pohledu Alex

"Tak co? Líbí se vám tu?" objevila se u nás Tris s miskou brambůrek.

"Jo." odpověděla jsem s Beccou naráz a kluci kývli na souhlas. 

Právě jsme seděli v obýváku a dělali si takovou "jen naší" párty bez dospělích, kteří venku grilovali. Bylo něco okolo osmé večer a pomalu se stmívalo. Přeci jen bylo období mezi jarem a létem, takže tomu tak odpovídalo. Všichni jsme měli svou skleničku vína a plno jídla na stole.

"Co budeme dělat teď?" zeptala se nedočkavě Rebecca.Jen jsem mykla rameny a napila se ze své skleničky.

"Já mám nápad. Co si zahrát sedm minut v ráji nebo jak se to jmenuje?" koukl na nás Ryan a zastavil se u mě. Naběhla mi zase husí kůže a já se ošila. Toho si všiml Dom, který seděl v křesle naproti mě a s kývnutím hlavy ve smyslu 'co ti je?' se zamračil. Jen jsem neurčitě kývla ze strany na stranu a odvrátila od něj pohled. Byla jsem na něj tak naštvaná, že mi nechce nic říct.

"To je náhodou super nápad! Co říkáš Alex?" chytla mě s úsměvem za rameno Becca a já se jen ušklíbla. Jsou tu dva lidi, se kterýma teď opravdu nechci být sama, což je pochopitelně Dom a Ryan, ale problém je, že ten třetí Lucas, už je zabranej. Já jsem v háji.

"Uhmh." odkývla jsem to nakonec, ten Beccin šťastný úsměv jsem nechtěla zničit. 

"Super." usmála se Tris a vzala ze stolu prázdnou flašku od vína. "Budeme chodit třeba do koupelny, protože tu jinou místnost, která by se na to hodila nemáme." vysvětlila a posadila se za gauč na zem. Všichni jsme si posedali teda k ní do kolečka a do prostřed dali prázdnou flašku. 

"Kdo začne?"koukl na nás Lucas s úsměvem. 

"Tak já." ozvala se Rebecca. Všichni jsme kývli na souhlas a Becca začala točit. Druhý konec flašky dopadl na Doma, čemuž jsme se všichni začali smát.

"Ty chceš incest?" zasmál se Ryan, čemuž jsem se pro jednou zasmála i já.

"Hahahah, neříkalo se, co v tý koupelně máme dělat, můžu ho třeba zbít." mykla rameny a s úšklebkem se otočila na Doma.

"Už tě vidim sestřičko." ušklíbl se zase on a oba se naráz zvedli, což mě rozesmálo ještě víc, protože to vypadalo dost komicky.

Oba se tedy rozešli směrem ke koupelně, která byla hned za rohem a my čekali. 

Z pohledu Rebeccy

"Tak jak se ti tu líbí?" zeptala jsem se bráchy a sedla si na kraj vany.

"Jo, je to tu fajn. Hlavně společnost." odpověděl a začal si prohléžet koupelnu.

"Jakou společnost přesněji?" pozvedla jsem obočí a uchehtla se. Věděla jsem, že se nezačal bavit s těmi lidmi ve vedlejší mísstnosti jen tak.

"Co?" vykulil na mě oči.

"Ale Domeeee, ty jsi se zabouchl!" bouchla jsem ho pěstí do ramene.

"Nezabouchl a neřvi."štěkl na mě a já se začala smát.

"Ale víš, že Alex má ráda- Jo, vím." skočil mi do řeči a protočil očima. "A vůbec, co když to není Alex?" skřížil si ruce na hrudi.

"Protože je Tris zadaná, gay -i když se divím- nejsi a na incest taky ne, takže.." mykla jsem rameny a stoupla si.

"Já jen.. Chris od Alex odešel kvůli jdné určité věci, kterou děláš i ty a neznamená, že když jsi opatrnější než Chris v minulosti ohledně jeho sestry, že se nemůže stát s Alex to samé, co s Emily." pohrozila jsem mu prstem.

"Jenže.. Ona se tak strašně super, to nepochopíš." odbyl mě mávnutím ruky a koukl se na sebe do zrcadla. Kdyby jsi jen věděl, pomyslela jsem si. Stoupla jsem si vedle něj, s tím, že jsem věděla, že uslyším narážky na to, jak jsem oproti němu malá.

"Furt jsi moje malá sestřička, která mě má přečtenýho." uchechtl se.

"A ty jsi pořád ten velkej brácha, kterýho musím zachraňovat z problému." vrátila jsem mu to stejnou mincí.

"Konec, můžete jít!"ozvalo se ze dveří a mi se vydali zpět k ostatním.

(Zpět) Z pohledu Alex

Dom s Rebeccou přišli zpět a my mohli pokračoval v hře, na řadě byl Dom, který začal roztáčet lahev a já si zkousla ret, prosíc ve své hlavě, aby láhev nepadla na mě. Ten nahoře si ze mě asi dělal srandu, protože to dopadlo mezi mě a Rebeccu.

"Já tam s ním už byla, takže.." vyzdvyhla ruce do obraného gesta.

"Tak fajn." povzdychla jsem si a koukla se na Doma, který mě celou dobu pozoroval.

Zvedla jsem se a odešla do koupelny, ve které byl za pár sekund i Dom. Nevěděla jsem, co říkat, a tak jsem se opřela o umyvadlo zády a skřížila si ruce na hrudi, koukají dolů, na mé puntíkaté ponožky.

"Alex, já-" chtěl něco říct, ale zarazil se.

"Ty co?" štěkla jsem na něj. Jen sklopil pohled a ni neříkal, ta jsem se slova ujmula já.

"Proč mi příjde, že předemnou něco tajíš? Že předemnou něco tají Chris? Že mi lžeš a nechceš, abych ho biť jen potkala na školní chodbě? Proč mi příjde, že nás dva od sebe odháníš?" vyjela jsem na něj. Zvedl hlavu a zadíval se mi vzpříma do očí, ve kterých jsem se okamžitě topila. 

"Protože-, achjo. Není to jednoduhé na vysvětlování Alex." vjel si rukala do vlasů a frustrovaně vzdychl. "Já-, Chris-" zase si povzdychl a sedl si na kraj vany. Trochu jsem se posunula, protože byla koupelna malá a já se ho nechtěla ani dotknout.

"A co ta věc, kterou s Chrisem děláte? Ten váš svět? Co to má být? Vím, že jsem slíbila, že se o to nebudu starat, ale je to už dlouho a já už to potřebuju vědět." pokračovala jsem v nadávání. "Bojím se o vás." zašeptala jsem sklesle. Okamžitě ke mě vyzdvyhl hlavu a opět se mi zadíval do očí.

"O nás? I o mě?" zvedl se a  chytl mě za tváře.

"Samozřejmě, že i o tebe, ale štve mě, že mi ani jeden nechcete říct pravdu a já už nevím, co dělat. Je to tak tíživý pocit, že vám nemůžu pomoct a prostě..." zarazila jsem se a v očích se mi nahrnuly slzy. 

"Ukážu ti, proč to dělám." zašeptal a já pozvedla nehápavě obočí. "I když to bude bolet člověka, který mi je oravdu blízký." dokončil. Chtěla jsem zase něco namítnout. Třeba proč mluví v těch zasraných hádankách, ale nemohla jsem.

Protože mě políbil

Zapřela jsem se dlaněmi o jeho hruď, abych ho od sebe odstrčila, jenže mě držel pevně. Nakonec jsem si uvědomila pár věcí. 

Dom je ten, co mi teď ze všech pomáhal nejvíc. Pořád se o mě staral, zajímal se. A já si toho nevšimla! Nevšimla jsem si toho, že se do mě zamiloval, ani mě to nenapadlo. Zároveň mě ani nenapadlo, že bych se do něj mohla třeba zamilovat , ale teď to začínalo jít na povrch. Měla jsem ho ráda, jako opravdu moc ráda. 

I když jsem věděla, že se to nikdy nevyrovná lásce k Chrisovi, nabýzela se mi možnost, být aspoň po boku někoho, kdo to se mnou myslí opravdu vážně, i když má stejný problémy, jako Chris. Nemohla jsem uvěřit tomu, že jsem Domovi zajela rukou do vlasů, něco tam bylo. Nějaké jiskření. 

Které mě ale z poloviny zabíjelo.

Ahoj všichni! 😁

Mooc se vám omlouvám, že slíbená kapitola vychází nakonec až dnes, ale prostě jsem to včera nestihla.😬

Jaký z toho máte pocit, názor? Jen mě prosím neukamenujte! 😂

Budu ráda za každý hlas, komentář nebo odběr!❤

Vaše -free- 💓

PS. Odpovědi na ask vyjdou buď ještě dnes, nebo zítra ráno. Můžete psát klidně otázky i na mě, jestli vás něco zajímá. 😇❔

Best DancerDonde viven las historias. Descúbrelo ahora