Help me, please

4.1K 74 0
                                    

Ahojte lidičky.
Moc se omlouvám, ale tohle není nová kapitola. 😂 Tohle je prosba, pro vás.

Rozhodla jsem se, že bych chtěla předělat cover na nějaký kvalitnější, než je ten, který na tomhle příběhu je, ale chci to udělat sama, jenže nemůžu najít žádné fotky, které by se k tomu hodili.

Možná si říkáte "Tak napiš někomu, kdo tyhle věci dělá, ne?" tak to si říkám i já, jenže problém je v tom, že absolutně nevím, jak bych chtěla, aby to vypadalo, proto nechci psát někomu, kdo se o tyhle práce hlásí, protože se bojím, že kdyby se mi výsledek nelíbil a já bych ho nechtěla dát jako cover, že bych naštvala člověka, který si s tím mohl dát třeba i velkou práci.

A proto píšu vám.

Chtěla bych to -jak už jsem jednou zmínila- zkusit vytvořit sama, ale nemůžu nikde najít obrázky, které by se mi tam líbili.

A teď k tý části, co se týká vás 😂:

Chtěla bych vás poprosit, jestli by jste mi nějaké neposlali. Nemyslím to tak, aby jste teď začali prohledávat všechno možné na internetu, kvůli tomu, že to po vás chci. (I když je mi jasný, že to pro mě nikdo neudělá, že jo.. Naivní Natka se totiž ozvala😂)

Ale kdyby jste kdekoliv jen tak náhodou našli nějaké fotky na téma tancování ( ale ne jako valčík, salsa nebo něco takového [to jsou totiž jediné fotky, které vždycky najdu] 😂) buď samotné holky nebo páru, který tancuje stylem, jako jsou video v příběhu, byla bych moc vděčná.

Vaše -free- ❤

Best DancerWhere stories live. Discover now