43.Fejezet

2.4K 219 38
                                    


Mark:

         Nem tudom miért, de olyan érzésem volt, hogy a mai nap valamiért más. Igazából csak suli van.. Beléptem az épületbe, mint minden reggel.

Semmi érdekes.. S még is valami megváltozott. A folyosón mindenki engem bámult. A tanárok és a diákok is. Talán paranoiásnak hangzik, de látom, ahogy engem bámulnak.

Sugdolóztak egymásnak, nem értettem semmit, de néhányszor meghallottam a nevem, amiért gyanakvóvá váltam. Mi olyan érdekes bennem hirtelen?

Úgy értem.. tegnap még minden oké volt. Senkit nem érdekelt a létezésem, és most mindenki úgy viselkedett, mint ha én lennék a föld közepe. Tudni akarom mi történt itt.

Remélem az egyik barátom eltudja magyarázni. Főleg NamJoonba raktam az összes reményem. Az egyik legközkedveltebb fiú és ha pletykáról volt szó, neki tuti elmondták.

Bezártam a szekrényem, és különböző tekinteteket éreztem a hátamon. Ettől a figyelemtől rohadtul kényelmetlenül érzem magam, alig várom, hogy a srácokhoz menjek, legalább ne legyek egyedül.

Az terembe tartottam, mikor két lányt a másik osztályból meghallottam beszélni. "Biztos vagy benne, hogy ő az?" Mondta az egyik a másik pedig bólintott. "Abszolút." Válaszolt.

Az első rám nézett, mielőtt újra barátnőjére figyelt volna. "Azt a... nem hittem volna, hogy egy olyan mint ő." Zavartan odaléptem, tudni akarom mire értik.

Mikor eléjük értem, megugrottak. "Mit nem hittél volna rólam?" Kérdeztem hezitálás nélkül. A lányok egymásra bámultak, vártam pár percet, hogy válaszoljanak.

"Semmi érdekes.. Most mennünk kell szia." Fogta meg a másik kezét és elmentek. Mélyet sóhajtottam. Nos.. csak el kéne felejtenem ezt a két pletykás lányt és órára mennem.

Nem tartott sokáig míg beértem. Néhány diák már ott volt bent, s rólam beszéltek, de most ignoráltam őket, mert fogalmam sincs miről van szó.

Leültem a székemre és egy peccel később JinYoung elhelyezkedett mellettem. "Hey, jól vagy?" Érdeklődött, amire még zavartabb lettem. Miért hangzik aggódónak? Mi a fene történt?

"Persze, miért ne lennék?" Kérdeztem, remélve, hogy elmondja nekem miért bámulnak és suttognak rólam, mert kezdek türelmetlenné válni.

A fiatalabb összevonta szemöldökét. Most miért van összezavarodva? "Még nem hallottad?" Megforgattam a szemem. Megkérdeztem volna, ha hallottam volna róla?

"Egyértelműen nem.. Ezért kérdeztem.. Mindenki bámul mikor megjelenek, és beszélnek rólam.. Mi történt?" Hangom egy kicsit hangosabb lett, mint akartam.

JinYoung tenyerét vállamra rakta, próbálva lenyugtatni. "Valaki látott téged és Jacksont a baba boltban tegnap, és most már mindenki tud róla." Magyarázta, amire nyeltem egyet.

Francba! Hogyan történhetett ez? Tudom, hogy előbb vagy utóbb rájöttek volna a terhességemre, mert minden egyes napon egyre nyilvánvalóbb, de úgy terveztem én tudatom velük a dolgot.

És meg is akartam kérdezni Jackson, hogy szeretné-e ha az emberek tudják a baba az övé. De most nem volt választásom, mert elég okosak, hogy rájöjjenek az igazságra.

"Ki volt az?" Fordultam felé. Megszorította a kezem, látszott rajta a hezitálás. Megismételtem a kérdésemet, komolyabb hanggal. Sóhajtott.

"Kim JongIn." Amint meghallottam a nevet felálltam. Az-az idióta! Nem volt joga elmondani mindenkinek hogy terhes vagyok! Legalább is azt gondolja, hogy az vagyok.. Senki nem tudja bebizonyítani rajtam kívül.

Nem tudom hogy bele kéne szólnom ebbe a pletykába. Megerősíteni a legegyszerűbb dolog, de nem akarom, hogy nyilvánosságra kerüljön ez az egész.

Nem számít mit kezdek ezzel az egésszel, elakarom mondani annak a nyomorultnak, hogy semmi joga nem volt elterjesztenie ezt rólam, minden embernek saját magával kéne foglalkoznia, nem beleütni mások dolgába az orrukat.

Azon voltam, hogy elhagyjam a termet, de JinYoung megragadta a karomat. "Hova mész, Mark?" Húzott vissza, így leültem, és morcosan néztem legjobb barátomra.

"Megkeresem azt az idiótát és beszélek vele." Vontam meg a vállam. A hollófekete-hajú megrázta a fejét. "Nem kéne ezt tenned." Megforgattam a szememet.

"Ha most odaállsz elé, mindenki egyből levágja, hogy a pletykák igazak. Én pedig biztos vagyok abban, hogy nem szeretnéd ezt, csak azért, mert rákiabálsz JongInra" Magyarázta amire bólintottam..

Ha most megerősíteném hogy a pletykák igazak, nem így tenném. Akkor is beszélnem kell Jacksonnal, mielőtt bármit is teszek. Hiszen ő is része a terhességemnek, és nem csinálok nélküle semmit.

Ez az én döntésem, de még is Jackson és én barátokká váltunk pár nap alatt és ez a hülye pletyka, attól hogy igaz, nem éri meg, hogy kockáztassam a barátságomat vele.

|| Valaki látta Markot és Jacksont, és elárasztotta pletykaként a suliban! Mit fog tenni Mark? Hogy fog Jackson reagálni mikor ő is meghallja a pletykákat? És ő... mit akar majd tenni? ||

Positive?! ||FORDÍTÁS!||Where stories live. Discover now