28.Fejezet

2.6K 237 25
                                    

|| Készítsétek az öklötöket.. Jacksonnak kéne pár ütés ^^ ||

Jackson:

         Számhoz érintettem az üveg sört és egy nagyot kortyoltam belőle, majd letettem sóhajtva. Már sötét volt, kijöttem a házból, hogy találkozzak NamJoonnal. Még mindig mérges vagyok rá, de szükségem van a barátomra.

Nem hiszem el, hogy a szüleim vissza akarnak költözni Kínába. Persze, szerettem Kínát, de itt nőttem fel, ez a hely ahol a barátaim vannak.. az iskola és a hobbijaim.

Nem tehetik ezt, hogy csak így visszaköltözünk, mert anyámnak van egy teóriája, miszerint rossz a viselkedésem a barátaim és a szomszédjaink miatt van. De határozottan megtudom mondani, hogy ezek a dolgok semmit sem tesznek velem.

A barátaim és az úszás óráim az egyetlen ok, amiért suliba járok, a fiúk pedig jó emberek. Nem tettek velem semmi rosszat. Úgy viselkedem ahogyan én akarok és ehhez senkinek semmi köze.

NamJoon éppen azon gondolkozott, hogyan tudnánk meggyőzni anyám azzal, hogy maradjak. Sajnos nem volt semmi ötletünk.

Anyumnak ők voltak az ok, hogy máshogy viselkedtem, de nem ismerte annyira őket, hogy ítélkezzen felettük. A barátaim az egyetlenek akik pozitívan hatnak rám. Nélkülük minden rosszabb lenne.

"Tudom, hogy nem akarod, hogy a szüleid tudjanak a babádról dolgot, de talán Mark terhessége meggyőzi őket, hogy maradjanak. Apa leszel." Javasolta NamJoon amire sóhajtottam.

"Kezdjük azzal, hogy nem az én babám, hanem Marké, nem leszek apa. Én csak csináltam vagy mi." Mondtam. Bólintott. De igaza van.. Lehetséges, hogy sikerülne.

"Lehet utálni fogsz ezért, de szerintem te szereted a babád.. Már rég óta ismerlek, egyszerűen csak érzem, hogy úgy próbálsz viselkedni, mint ha nem akarnád, mert félsz." Bökte ki hirtelen.

Ránéztem. "Tényleg azt hiszed, hogy félek? Ez egy baba NamJoon.. ártatlan." Vontam meg a vállam és inkább a sörre fókuszáltam, de ő még nem fejezte be mondanivalóját.

"Nem a picitől félsz.. hanem a felelősségtől. Tudod.. apának lenni hatalmas feladat és te attól berezelsz, hogy elbuksz." Vigyorgott rám. Komolyan, azt akarja, hogy mérges legyek?

Azt hiszi belefogok egyezni ebbe, hát nem, rohadtul nem félek a bukástól. Miért akarja mindenki megmondani nekem, hogy érdeklődjek a gyerek iránt, ami nem is az enyém.

Balszerencsémre NamJoon tényleg jól ismert, és tudta melyik szavak haragítanak. "Nem tudod befogni? Nem akarom az a nyomorult gyereket. Miért olyan nehéz ezt megérteni?" Kérdeztem mély hangon.

A magasabbon nem úgy látszott lekötelezve, inkább tovább itta a sörét mielőtt újra szembe nézett velem. Utálom a nyugalmat. Persze pontosan azért csinálja..

"Tisztában vagyok azzal, hogy hazudsz. Te miért nem fogadod el az igazságot? Nem rossz, ha valakit szeretsz. Főleg, ha az a saját gyereked iránt érzed."

Komolyan nem fogja fel? Nem félek! Értelemszerűen sok minden balul sülhet el ha valaki rossz döntéseket hoz. De akkor sem parázok.

"Te vagy az aki nem fogadja el az igazat.. Talán te szeretnéd a gyereked, de én nem te vagyok, nem tudok érzéseket táplálni egy baleset iránt." Mondtam, NamJoon arckifejezése sötétebbé vált.

"Először, akkor is tudom, hogy szereted a babád." Lenézett. "És megígérted, hogy nem említed meg még egyszer." Ez volt a következő amit mondott.. Ja.. megígértem neki.

"Bocs, de valamit ki kellet böknöm, csak azért, hogy befogd." Kértem elnézést. Utálta mikor felhoztam a dolgot, még mindig szarul érzi magát miatta.

"Tudom.. nem akartál megbántani." Mosolygott rám gyengén, és egy korttyal levitte a megmaradt alkoholt. Bezárta a szemét egy pillanatra. Remek.. a könnyeivel küzd.

Hezitáltam mielőtt ráírtam Jinre, hogy jöjjön, vigye haza NamJoont. A párjára van szüksége. Nem tudok vele mit csinálni. Igen, velem is sok mindenen keresztül ment, de nem én vagyok a pasija.

Mikor Jin megérkezett egyedül mentem haza. Meghoztam a döntésem, megteszek mindent azért, hogy meggyőzzem a szüleim, és itt maradjak.

|| Mostantól iderakom a kérdéseket, amiket az író tett fel a fejezetek végén.. Nem tom miért, csak úgy... XD ||

Szóval mit fog Jackson mondani a szüleinek? Maradni fognak? Mark hogyan fog reagálni, mikor rájön a dolgokra? És mi van NamJoonal?

Positive?! ||FORDÍTÁS!||Where stories live. Discover now